|
Nu esti logat.
Transpir enorm..cum scap?-10#172 2010-02-01 16:36:09
Re: transpir enorm..cum scap?am si eu Maxim si m-am dat cu el de vreo 3-4 ori si l-am abandonat pe undeva printre restul cosmeticelor , sta pe tusa de vreun an , ma ustura si ma mananca foarte tare cand il aplicam asa ca am lasat-o balta Offline #173 2010-02-01 22:19:31
Re: transpir enorm..cum scap?Eu am facut hidrosadenita de la Maxim Are o concentratie mult prea mare, ca sa fie sigura... Offline #174 2010-02-02 09:13:58
Re: transpir enorm..cum scap?
ce inseamna mai exact ? Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-20 20:56:56) Offline #175 2010-09-23 23:59:13
Re: transpir enorm..cum scap?pff aceeasi problema am si io cu transpiratia cand stau sa merg pana la magazin si vin inapoi is ud tot + ca ..tricourile albe dupa un timp nu le mai poti purta am sa incerc si io deo maxim si am sa revin in cateva zile cu rezultatul Offline #176 2010-09-24 16:31:09
Re: transpir enorm..cum scap?
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 … HvxgcYr7M= Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-09-24 16:33:17) Offline Publicitateloading...
#177 2010-10-13 10:25:40
Re: transpir enorm..cum scap?Buna. mi-am cumparat si io acest dedorant minune si aseara m-am dat cu el. azi noapte m-am trezit fleasca pe corp, eram uda toata, in conditiile in care io nu transpir noaptea deloc. asa ar trebui sa se intample? la voi a fost la fel? si io am probleme cu transpiratia axilara, deja nu stiu ce sa mai fac Offline #178 2010-10-13 23:07:36
Re: transpir enorm..cum scap?da nu raspunde nimeni? Offline #179 2010-10-14 10:39:04Re: transpir enorm..cum scap?eu nu am patit asa ceva,mie mi-a priit,cat timp l-am folosit,atat ca daca il foloseam prea des,ma irita. 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #180 2010-10-14 18:37:11
Re: transpir enorm..cum scap?Nici eu nu am patit asa ceva... mai incearca inca o noapte, si daca situatia nu se schimba, renunta daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #181 2010-10-14 22:44:17
Re: transpir enorm..cum scap?l-am folosit si aseara si nu am mai transpirat, am fost ok. pot sa spun k a dat rezultate ink de la prima aplicare. la munk nu am mai transpirat nici macar un strop. azi am fost intr-un tricou gri, am stat toata ziua in el si am fost uscataaa. sper sa dureze efectul cat mai mult timp, sa nu ma obisnuiesc cu el si sa nu isi mai faca efectul. pana cum ii dau nota 10 Offline #182 2011-12-17 10:26:15
Re: transpir enorm..cum scap?Salut ,eu am aceeasi problema cu transpiratie excesiva a axilelor ...foarte adundenta ..dar putin mirositoare,dar chestia este ca atunci cand stau acasa,nu transpir deloc,doar cand ies undeva,in preajma prietenilor,la scoala..etc ,ma confrunt cu aceasta problema de 4 ani,si am 19 ani ,deci acel deo MAXIM ..e intradevar bun? Multumesc Offline #183 2012-02-21 20:45:14
Re: transpir enorm..cum scap?da, deo Maxim chiar e bun, si la mine a functionat in timp poti sa-l folosesti tot mai rar.. Offline #184 2012-02-24 22:43:54
Re: transpir enorm..cum scap?Eu am o alta 'problema' dar nu deschid topic separat. Eu nu transpir, nici vara, nici cand fac efort (maxim transpir pe buza superioara si la frunte). E putin ciudat si mi-am dat seama ca nu prea e normal recent, cand eram la sala iar eu am facut alergare la banda aproape 1 ora si aveam asa cateva picaturi de transpiratie pe buza superioara si prietena mea era transpirata toate. Am intrebat-o pe dermatoloaga mea si mi-a spus ca sunt unele persoane care nu transpira mult dar mi se pare extrem de ciudat. Spre exemplu, prietenul meu intr-o partida in care amandoi depunem efort uda asternutul, trasnpirand, iar eu n-am nimic. Nici la axila, nicaieri. Mi se pare ciudat dar nu asta ma ingrijoreaza ci faptul ca prin transpiratie se elimina diverse, si ma intreb daca nu cumva faptul ca nu transpir sa imi dauneze. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #185 2012-02-25 10:23:47
Re: transpir enorm..cum scap?Nu stiu ce sa zic, eu am fost ca tine ani de zile, urcam vara cu ditamai rucsacul in spate pe munte, toti isi storceau tricourile, al meu nu era nici macar umed, si mie mi se parea normal Offline #186 2012-02-25 17:48:29
Re: transpir enorm..cum scap?Vx2, poate fi normal si nu trebuie sa iti faci griji pentru eliminarea "diverselor". diversele se elimina oricum in majoritatea prin urina, respectiv prin perspiratia insesizabila, de care nici unul dintre noi nu ne dam seama. Offline #187 2012-02-25 21:40:44
Re: transpir enorm..cum scap?mm, nu stiu, stiu doar ca mama a avut ceva probleme cu tiroida si am fost si eu sa imi fac analize (medicul a venit cu ideea) si totul era perfect. Oricum, nu va imaginati acuma ca m-am panicat din cauza asta, doar ca ma intrebam daca exista o cauza anume sau.. daca e in neregula ce se intampla. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #188 2012-03-10 02:42:11
Re: transpir enorm..cum scap?si eu am avut ceasta problema ani de zile si ma gandeam ca nu o sa mai scap niciodata de ea. Transpiram foarte mult la axila, cumparatul hainelor era o adevarata problema pentru mine, nu puteam purta camasi sau bluze strimte, colorate. Sora mea care are aceeasi problema a descoperit un antiperspirant/tratament care a fost miraculos. Offline #189 2013-03-12 15:52:12
Re: transpir enorm..cum scap?Buna! Astazi am comandat deodorantul roll-on MAXIM. Pretul lui este de 74 de lei dar se adauga 15 lei pentru transport prin posta sau 25 pentru transport prin curier. Am sa va anunt daca isi face efectul si la mine pentru ca sunt disperata ca multe alte persoane din cauza petelor pe haine, hainele negre si stresul constant. Va pup. Offline #190 2013-03-12 16:13:07
Re: transpir enorm..cum scap?n ai incercat ala de la nivea fara pete ? si eu probleme cu transpiratia f tare si pana acu e singurul cu care ma inteleg si nici nu lasa pete (la mine se ingalbeneau hainele la subbrat acu e f fain).am folosit spreiul dar ... e bun dar nu ma inteleg eu deloc cu praful (nu are f mult, nici nu stiu daca e praf dar ... mi a intrat asa in suflet ) acuma fol doar roll on si e super in ceea ce priveste hainele .... bine ca cu mirosul ... ajuta si nu ajuta , depinde. nu stiu .. eu am momente cand transpir si miroase ca dracu indiferent cu ce ma dau (continui sa miros si dupa ce ma spal ) si am si momente cand transpir dar nu e f rau iar daca sunt data cu roll on e chiar f ok ... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|