|
Nu esti logat.
Transpir enorm..cum scap?#1 2008-09-15 13:10:00
transpir enorm..cum scap?de cand ma stiu am probleme cu transpiratia. nu miroase, dar...e incomod ca si vara si iarna sa fiu uda la axila... Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #2 2008-09-15 13:11:32
Re: transpir enorm..cum scap?te duci la doctor care-ti va da trimitere la dermatolog cred "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #3 2008-09-15 13:17:44
Re: transpir enorm..cum scap?da...la medic sa`ti dea trimitere undeva...pb asta vine din interior nu din cauza deodoratelor #4 2008-09-15 13:57:50
Re: transpir enorm..cum scap?am fost la dermatolog mai demut..si nu a avut efect ce mi-a dat... Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #5 2008-09-15 13:59:04
Re: transpir enorm..cum scap?cu un endocrinolog ai vb? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-15 14:00:55
Re: transpir enorm..cum scap?mergi la un endocrinolog...de endocrinologie tine transpiratia nu de dermatolog. #7 2008-09-15 14:32:59
Re: transpir enorm..cum scap?eu am scapat de transpiratie cu un deodorant pe care l-am comandat de pe net. se numeste maxim. daca dai o cautare pe google gasesti de unde sa-l comanzi. si eu eram asa, vara-iarna uda la axila....pana cand l-am descoperit...la inceput tb sa-l folosesti in fiecare zi, apoi tot mai rar. acum cred ca nu l-am mai folosit de vreo 2 luni, pt ca pur si simplu nu mai transpir. folosesc un deodorant obisnuit, de la dove si pot sa port orice bluzita, ceea ce inainte era imposibil.iti doresc succes sa scapi de problema asta sacaitoare. Dragostea invinge totul. ( Vergilius ) Offline #8 2008-09-15 17:18:00
Re: transpir enorm..cum scap?am vazut si eu o emisiune legata de transpiratie excesiva - Oprah cu Dr. Oz daca stiti - (mie imi transpira palmele fff tare mereu) si spuneau ca transpiratia poate fi un semn de diabet sau probleme cu tiroida...deci niste analize tot trebuie facute. Pentru transpiratie ei au si solutia operatiei - se taie nu stiu ce nerv de la axila ca sa nu mai excite atat glandele sudoripare - dar mi se pare deja o solutie extrema... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #9 2008-09-15 17:25:12
Re: transpir enorm..cum scap?
Asa si eu... Si transpiratia asta excesiva se numeste hiperhidroza, nu are un motiv anume, ci doar o sensibilitate crescuta la nivelul glandelor sudoripare... Offline #10 2008-09-15 18:53:25
Re: transpir enorm..cum scap?si eu transpir f tare si nu pot sa port orice bluza deoarece se vede ingrozitor, dar, sincer in ultima vreme nu prea m-am mai agitat, k oricum nu am ce sa fac Offline #11 2008-09-15 18:58:30
Re: transpir enorm..cum scap?da...si mainile sunt vesnic ude... Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #12 2008-09-15 19:15:55
Re: transpir enorm..cum scap?injectii cu botox Offline #13 2008-09-15 20:16:13
Re: transpir enorm..cum scap?ce e botox? Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #14 2008-09-15 20:26:19
Re: transpir enorm..cum scap?si eu sunt la fel.am palmele vesnic ude.trebuie sa stau mereu cu servetele dupa mine.si la axile la fel.mam saturat,dar am ajuns sa cred ca nu se poate face nimik.mie doctorita mia zis ca e pe sistem nervos.nu stiu ce sa zic,dar nu cred ca e asa.altcineva mia zis ca se trateaza prin acupunctura.am zis sa incerc si metoda asta. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #15 2008-09-15 20:47:15
Re: transpir enorm..cum scap?da, si eu am ajuns sa cred ca nu se poate face nimic. eu daca ma gandesc la asta incep sa transpir mai mult...ceea ce e foarte ciudat. oricum ideea e ca vara nu ma pot tine de mana cu iubitul meu fara sa transpir....de fapt, tot timpul e transpirata mana...doar seara e ok.. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #16 2008-09-15 20:50:17
Re: transpir enorm..cum scap?
Eu am incercat o tona de deodorante, chiar si tratamentul Vichy, cel cu eficienta 7 zile, si nimic... Se vedea la subrat, chiar daca nu avea nici un miros... Era absolut deranjant, pentru ca nu puteam sa port decat bluze albe sau negre, si alea aratau ca naiba cand transpiram. Am mers la dermato, la endocrinolog, si toate analizele au iesit normale, deci am primit diagnosticul de hiperhidroza si sfatul sa ma obisnuiesc cu ea, sau alternativ, sa fac injectii cu botox pentru a ameti glandele... Mi s-a zis chiar si sa ma operez, sa le indeparteze de tot... Ultima oara a fost editat de blueeyes (2008-09-15 20:52:03) Offline #17 2008-09-15 21:11:35
Re: transpir enorm..cum scap?sa inteleg ca merita sa-l incerc... asa ar trebui sa fac: sa mi-l comand si sa scap odata de chestia asta. momentan beau ceai de salvie;citeam pe net ca e bun pentru transpiratia abundenta dar cred ca tot mai bine e cu maxim, daca voi ziceti ca are efect Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #18 2008-09-15 22:02:05
Re: transpir enorm..cum scap?Ceaiul de salvie baut pe o perioada mai indelungata te va scapa de aceste probleme. Cunosc persoane la care a functionat. Si eu aveam anul trecut probleme insa nu exagerat si band ceai de salvie m-am mai domolit iar dupa o vreme a disparut excesul ala de transpiratie. Foarte important este sa consulti un medic insa mai degraba ti-as recomanda sa mergi la un dr. naturist decat la un endocrinolog de la care vei primi doar terapii pentru regularea hormoniilor. Decat sa te umfli cu medicamente chimice de la varsta asta mai bine mergi la dr. naturist care iti poate da un tratament naturist fara efecte nedorite. Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-15 22:03:13) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #19 2008-09-15 22:43:44
Re: transpir enorm..cum scap?pai si medici naturisti de unde sa culegi, cine te asigura ca e bun si nu dai si aluia banii degeaba?...no si eu, cu aceeasi problema dar nu chiar asa de vizibila Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|