|
Nu esti logat.
Buna#1 2008-09-15 22:45:42
bunabuna doctoressa.am intrat pt prima oara pe acest site si pot spune ca sunt incantata de tot ce faceti voi aici.sunt la prima folie de yasmin si pana sa intru pe acest site eram putin speriata pt ca de cateva zile bune sangerez ca si cum as fi in ultima zi de ciclu dar am vazut ca voi numiti asta spotting si din cate am inteles este ceva absolut normal mai ales in prima luna de cand am inceput sa iau pastilele.sper doar sa nu se repete si in a 2 a luna pt ca este destul de neplacut.oricum de acum o sa intru mai des sa vad ce e pe forum si daca o sa am o problema nu o sa intarzii sa te intreb.ms mult Offline #2 2008-09-15 22:47:02
Re: bunabine ai venit si iti tinem pumnii sa scapi cat de repede de el happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-09-16 00:43:27
Re: bunawelcome in the club! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #4 2008-09-16 18:26:48
Re: bunaasa e la inceput. daca vezi ca problema persista si dupa 3 luni cel mai bine e sa consulti un medic ca poate yasmin nu sunt cele potrivite pt tine. numai bine Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|