homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pisicile si fertilitatea ..ajutor va rog

#1 2008-09-16 01:30:48

unaoarecare
Membru
Inregistrat: 2008-09-16

Pisicile si fertilitatea ..ajutor va rog

am o pisica de ceva timp si imi doresc si un bebe.suntem de 6 ani impreuna ,anul viitor ne casatorim si imi doresc enorm de mult un bebe.problema este pisoiul.am inteles ca pot aparea complicatii din cauza pisicii,altii spun ca nu are nimik,si sincer nu as renunta la el .spuneti-mi si mie ce stiti despre acest subiect ,ajutati-ma va rog  si scz de romanul scris smile

#2 2008-09-16 08:27:11

persifona
Vizitator

Re: Pisicile si fertilitatea ..ajutor va rog

Fa-ti mai intai analiza pt toxoplasmoza si daca nu ai avut, hotaraste-te ce sa faci cu pisoiul.

#3 2008-09-16 12:36:50

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Daca nu ai toxoplasmoza, si nici nu ai avut, poti sa pastrezi linistita pisica. Si chiar daca ai sau ai avut o poti pastra, pentru ca toxoplasmoza odata facuta, nu o mai faci.
Si ca masuri de prevenire: - sa porti manusi cand schimbi nisipul pisicii. Atat. Succes!

#4 2008-09-16 16:51:59

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si sa ai grija cu animalele cand o sa fii insarcinata sau cand e bebele mic...ca parul de animal nu e ok pentru bebe.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.