|
Nu esti logat.
Pisicile si fertilitatea ..ajutor va rog#1 2008-09-16 01:30:48
Pisicile si fertilitatea ..ajutor va rogam o pisica de ceva timp si imi doresc si un bebe.suntem de 6 ani impreuna ,anul viitor ne casatorim si imi doresc enorm de mult un bebe.problema este pisoiul.am inteles ca pot aparea complicatii din cauza pisicii,altii spun ca nu are nimik,si sincer nu as renunta la el .spuneti-mi si mie ce stiti despre acest subiect ,ajutati-ma va rog si scz de romanul scris Offline #2 2008-09-16 08:27:11
Re: Pisicile si fertilitatea ..ajutor va rogFa-ti mai intai analiza pt toxoplasmoza si daca nu ai avut, hotaraste-te ce sa faci cu pisoiul. #3 2008-09-16 12:36:50
Re: Pisicile si fertilitatea ..ajutor va rogDaca nu ai toxoplasmoza, si nici nu ai avut, poti sa pastrezi linistita pisica. Si chiar daca ai sau ai avut o poti pastra, pentru ca toxoplasmoza odata facuta, nu o mai faci. Offline #4 2008-09-16 16:51:59
Re: Pisicile si fertilitatea ..ajutor va rogsi sa ai grija cu animalele cand o sa fii insarcinata sau cand e bebele mic...ca parul de animal nu e ok pentru bebe. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|