Chirurg bun Bucuresti
- thanandar
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-23
Chirurg bun Bucuresti
Buna ! Imi puteti recomanda,va rog, un chirurg bun din Bucuresti ? Multumesc
- still_dreaming
- Full member
- De la: Yes we can!
- Inregistrat: 2006-11-28
Re: Chirurg bun Bucuresti
greau de spus caci chirurgii sint si ei pe specialitati. daca ai detalia despre aasta poate vei gasi raspunsuri.
Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-10-02 05:41:40)
To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
da o cautare pe google. poate gasesti si pareri personale. nu sunt din buc deci nu stiu.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
Depinde pentru ce vrei... Generalist? Clinica particulara? Spital Particular? Spital de stat?
Ai asa: Stefan Jianu (Proestetica) La spitalul Euroclinic sunt medici f buni.
Pantelimon: Victor Strambu Cantacuzino: Traian Patrascu, Horia Doran Municipal: George Pariza Floreasca: Sorin Paun, George Jinescu Coltea: Dan Cristian Fundeni: Tomulescu
Ori ii stiu din facultate (mi-au fost asistenti), ori m-am vazut cu ei pe la diverse conferinte, chestii... astia-s crema moemntan in chir. generala.
- still_dreaming
- Full member
- De la: Yes we can!
- Inregistrat: 2006-11-28
Leo a scris:Depinde pentru ce vrei... Generalist? Clinica particulara? Spital Particular? Spital de stat?
Pantelimon: Victor Strambu Cantacuzino: Traian Patrascu, Horia Doran Municipal: George Pariza Floreasca: Sorin Paun, George Jinescu Coltea: Dan Cristian Fundeni: Tomulescu
Ori ii stiu din facultate (mi-au fost asistenti), ori m-am vazut cu ei pe la diverse conferinte, chestii... astia-s crema moemntan in chir. generala.
sint curioasa din ce punt de vedere ii consideri buni, sau cum zici tu crema?
pentru ca sint la spitalele la care sint sau la facultatea de medicina sau merg la conferinte?
ai putea sa dai detalii si despre cit de accesibili sint, cum se poarta cu pacientii, cit de promt raspund cind sint solicitai de pacienti, explica pacientilor despre diagnostic si posibilitatile de tratament? dupa opertaie cum tin legatura cu pacientul sa vada cum evolueaza? (sau de cind a iesit pacientul de pe usa spitalului nici sa nu mai auda despre ei?) sint cu bun simt (cu pacientii si personalul cu care lucreaza?) cit de precis este diagnosticul pus de ei si citi dintre pacientii lor nu mai necesita spitalizare pentru acelasi motiv pentru care au venit la ei?
sint curioasa care este punctul tau de vedere cind afirmi ca un medic este "crema", mai ales ca am citi pe aici pe forum ca ai fi si tu medic sau student la medicina.
To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
still_dreaming a scris:Leo a scris:Depinde pentru ce vrei... Generalist? Clinica particulara? Spital Particular? Spital de stat?
sint curioasa din ce punt de vedere ii consideri buni, sau cum zici tu crema?
pentru ca sint la spitalele la care sint sau la facultatea de medicina sau merg la conferinte?
ai putea sa dai detalii si despre cit de accesibili sint, cum se poarta cu pacientii, cit de promt raspund cind sint solicitai de pacienti, explica pacientilor despre diagnostic si posibilitatile de tratament? dupa opertaie cum tin legatura cu pacientul sa vada cum evolueaza? (sau de cind a iesit pacientul de pe usa spitalului nici sa nu mai auda despre ei?) sint cu bun simt (cu pacientii si personalul cu care lucreaza?) cit de precis este diagnosticul pus de ei si citi dintre pacientii lor nu mai necesita spitalizare pentru acelasi motiv pentru care au venit la ei?
sint curioasa care este punctul tau de vedere cind afirmi ca un medic este "crema", mai ales ca am citi pe aici pe forum ca ai fi si tu medic sau student la medicina.
cand esti bun, inseamna ca-ti faci meseria bine. Chirurgii in general nu prea-ti sufla-n fund. Medicii care te iau cu lugu-lugu si vorbaraie multa gen "ce mai faceti?", "sa va iau o tensiune", "ce mai fac copiii?", "o sa fie bine" ... nu-s chiar cei mai tari, crede-ma. Poate populari printre pacientii carora le place sa li se sufle-n c*r...
Ca sa-ti raspund la intrebari... ar trebui sa fiu arhivist sau ceva de genul. Cati pacienti nu mai necesita spitalizare dupa ce-s tratati de ei?!?!? Da ce-s eu? Institutul National de Statistica? Vrei si-un grafic "placinta"?
Atunci cand mergi la o conferinta si prezinti un articol, inseamna ca ai o cazuistica puternica in spate, asa-i? In general sunt cautati, unii nu-s foarte calmi (Tomulescu). Insa, in meseria lor TOTI sunt f buni. Excluzand pe criteriul "accesibilitate" (ca unii sunt profi sau confi), am ramane la Dr. Stefan JIANU (e la clinica privata, PROESTETICA - e clinica lui, de fapt a sotiei, care face chir. estetica). Ar fi cel mai indicat asa, la clinica privata. Dr. Horia DORAN de la Cantacuzino (e si calm, si foarte priceput). La Prof. Patrascu se ajunge probabil putin mai greu. Dr. George JINESCU (Spit. de Urgenta). Dr. George PARIZA (Municipal)
La EUROCLINIC (unde selectia se face si pe baza criteriilor cerute de tine), sunt Dr. Copaescu, Dr. Brasoveanu. Fiind spital privat, iti dai seama ca serviciile sunt de calitate. Dar se plateste... destul. Dar din cate stiu, CNAS deconteaza pacientului vreo 2275 de lei in caz ca e internat si sufera o interventie chirurgicala la EUROCLINIC. www.spitaluleuroclinic.ro
Ultima oara a fost editat de Leo (2008-09-18 12:27:52)
- elennnna
- New member
- Inregistrat: 2009-07-19
imi poate spune si mie cineva va rog,cat de bun este domnul doctor sorin paun,medic primar,chirurgie generala,spital floreasca?am si eu nevoie de o parere,ceva.va multumesc
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|