|
Nu esti logat.
Ce se intampla?#1 2008-09-16 22:38:33
ce se intampla?azi, in timpul unui examen important, am simtit ca ma doare maseaua... sau ca se intampla ceva cu maseaua mea. de fapt, nu era maseaua, ci gingia din spate. am crezut si inca mai cred ca mi apare maseaua de minte...numai ca, nu simt nicio masea nici daca pun limba acolo, nici daca ating cu degetul. e ciudat. e inflamata rau gingia, ma doare si se misca asa aiurea, e ca si cand ar vrea sa se rupa, nu inteleg... dar unde e maseaua? “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #2 2008-09-16 22:48:56
Re: ce se intampla?poate e de la maseaua de minte...o fi ea pe sub gingie si o sa apara...cred...mie nu mi`a aaprut inca maseaua de minte. sau...sa nu vreun abces. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-09-16 22:52:42
Re: ce se intampla?asa ma durea si pe mn si am inteles k era de la amseaua de minte http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #4 2008-09-16 22:53:58
Re: ce se intampla?Mergi la medic. Si eu am patit la fel si mi-a facut o incizie sa umble pe-acolo. Mi se umflase falca si plangeam de durere, a fost ingrozitor.. si pana nu am ajuns la stomatolog nu am rezolvat nimic (cu calmante ce tot luam eu). #5 2008-09-16 23:03:35
Re: ce se intampla?uoff, o sa mai astept pana maine sa vad ce se intampla, dar chiar nu mi dau seama unde ar putea fi maseaua aia. gingia e ff moale si nu se simte nimic... “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-17 00:07:25
Re: ce se intampla?ma ia cu fiori cand vorbiti de maseua de minte... si daca nu apare maseaua de minte? ce se intampla? sau obligatoriu apare? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|