|
Nu esti logat.
Nedumerita-2#20 2008-10-24 19:45:41
Re: nedumeritasi eu zic la fel ca blue, si eu merg la doctoressa si e super Offline #21 2008-10-24 19:48:14
Re: nedumeritaDaca tu zici ca pot apela cu incredere la Dr. Evelyn Cristescu asta o sa fac ms. pt. raspuns poop dulce:kiss: si Offline #22 2008-10-24 19:49:29#23 2008-10-24 20:01:40
Re: nedumeritaDa cu ce-a mai mare placere fetelor sunteti niste dragute toate sper ca nu v-am zapacit cu intrebarile mele dar eram speriata pt. ca eu iubesc mult copii si nu as mai putea sa mai fac inca o intrerupere de sarcina. Sa va explic sunt cu iubitul meu de 5 ani si am fost insarcinata in3 luni jumatate si am pierdut sarcina deci in momentul ala nu imi doream decat sa mor pt. ca imi doream cu timpul mi-am revenit. Acum ma gandesc sa termin scoala si dupa am timp sa fac la bebei. va multumesc mult pt. raspunsurile voastre si o sa va tin la curent sa vad ce rezolv. ok poop dulce pe toate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|