homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru cine e la spiru haret

#1 2008-09-17 14:18:54

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

pentru cine e la spiru haret

cei care sunteti la spiru haret la ID din Bucuresti , imi spuneti si mie va rog frumos pana cand trebuie platita prima rata din taxa de scolarizare ? si mai aveti idee daca tot 9 mil pe an este sau daca s-a marit ?
multumesc frumos :k?ra:

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2008-09-17 14:23:47

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Re: pentru cine e la spiru haret

eu sunt la zi..dar cred ca e la fel si trebuie platita pana la 30 sept. intra pe site-ul lor poate scrie acolo

#3 2008-09-17 14:24:39

Leo
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-14
Site

De ce s-ar inscrie cineva la Spiru?!?!?!

#4 2008-09-17 14:25:35

little_bunny
Hero member

dar de ce nu s-ar inscrie cineva??

#5 2008-09-17 14:30:57

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

stiu ca toate astea particulare vor taxa pana pe 30

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-09-17 14:31:49

little_bunny
Hero member

eu_vreau a scris:

stiu ca toate astea particulare vor taxa pana pe 30

wink asa e

#7 2008-09-17 14:40:26

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

#8 2008-09-17 14:45:40

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Dap...pana in 30 trebuie platita prima taxa.La zi s-a marit cu 3 mil taxa...deci e posibil ca si la id sa se fi facut 12...intra si u pe site. puss
Felicia la ce esti la spiru?

Ultima oara a fost editat de paulinne (2008-09-17 14:46:36)

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#9 2008-09-17 14:48:02

pink_martini
Hero member
Site

am intrat pe site dar nu scrie pana cand trebuie platita si la secretatiat bineinteles k nu rasp nimeni. Multumesc pt raspunsuri puss

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-09-17 14:49:09)

#10 2008-09-17 14:59:46

little_bunny
Hero member

sunt la management financiar contabil - CIG anul 3 acum big_smile

#11 2008-09-17 15:01:20

little_bunny
Hero member

pink_martini a scris:

am intrat pe site dar nu scrie pana cand trebuie platita si la secretatiat bineinteles k nu rasp nimeni. Multumesc pt raspunsuri puss

sunt foarte neserioase secretarele diablo ...mi-e naspa sa ma duc sa platesc taxa si sa semnez contractul ca stiu ca dureaza muuult...sad

#12 2008-09-17 15:45:09

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

din kte stiu eu taxa trebuie platita si contractul trebuie incheiat pana la sf lunii sept...e bn sa t duci din timp si sa nu t lasi p ultima suta d metri k nush c s poate intampla si Doamne fereste uiti....taxa zi, fr, id e 1080 , 10 mil 800 p vechi...si eu-s la spiru id la drept si administr public, specializ drept..
btw nush c are lumea asta cu spiru, d c atatea d comentat...nu inteleg..e perfect legala, si cn sp k nu sa s informeze intai..
mult succes in noul an!numa note d 10! wink

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#13 2008-09-17 15:53:36

little_bunny
Hero member

Joy'n'Happiness a scris:

btw nush c are lumea asta cu spiru, d c atatea d comentat...nu inteleg..e perfect legala, si cn sp k nu sa s informeze intai..

sunt de acord cu tine! tummenupp rock

#14 2008-09-17 16:33:21

pink_martini
Hero member
Site

Joy'n'Happiness a scris:

din kte stiu eu taxa trebuie platita si contractul trebuie incheiat pana la sf lunii sept...e bn sa t duci din timp si sa nu t lasi p ultima suta d metri k nush c s poate intampla si Doamne fereste uiti....taxa zi, fr, id e 1080 , 10 mil 800 p vechi...si eu-s la spiru id la drept si administr public, specializ drept..

apropo de ce ziceai tu joy`n`stuff mi-a spus decana de la fac pe care am absolvit-o (catemir) ca unii angajatori specifica in anuntul de angajare exclus studenti spiru haret. aparent este vazuta f prost din pricina celor intamplate la ID si anume ca studentii vin decat la examene la care se stiu subiectele dinainte( sunt postate pe site ul universitatii). De aici se trage concluzia ca, ca si angajator nu vrei un "student" care a absolvit o facultate in stilul asta.

#15 2008-09-17 17:10:27

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

nush dak or exista si asemenea angajatori care sa procedeze asa..nu mi s pare normal hmm...

facult este facultativa...dak la liceu profii n constrangeau sa invatam , la facult stau altfel lucrurile , dak ai constiinta inveti , dak nu nu...asa k fie faci facult la id , fie la zi, fie ca e particul, fie k e d stat dak nu vrei sa inveti , nu inveti, dar dak ai constiinta t gandesti k dak faci o facult tre sa ramai cu cv cunsotiinte....cunosc f multe pers care fac spiru la distante si invata, iau cursurile , le citesc, le invata, asa k mi s pare nedrept  ca angajatorii sa faca asemenea discriminari, totodata sunt pers care au term la spiru la id psiho si acu lucreaza in invatamant.. mai cunosc o pers care a facut finante la zi la spiru si acu lucrueaza k manager la un supermarket din buc...consider k p angajator ar trebui sa-l interesz mai mult c stii , nu la c ai absolvit...poti sa faci o facult d renume ,dar dak ai trecut prin facult precum gasca prin apa si nu s-a prins nimic d capul tau degeaba..

si o alta chestie sa stii k si la facult d stat s copiaza , mai sunt pers care trec precum gasca prin apa, crede-ma k-ti sp din experienta proprie ..eu sunt si la facult d stat ,in iasi si stiu cum sta treaba...

cu toate ca i s face multa reclama proasta univ spiru , oamenii s inscriu in contin si la studii d licenta si la cele d master (un  master la cuza  e 25 mil p an , spune-mi si mie t rog cam cine are bani sa plateasca o asemenea suma) p knd la spiru e 12 p an....
plus ca celelalte univ particul contribuie si ele la a face o reclama proasta acestei univ , insa nu prea reusesc intrucat lumea s inscrie in contin ..

concluzia e k dak vrei inveti, totul tine d tn ,d constiinta ta...

Ultima oara a fost editat de Joy'n'Happiness (2008-09-17 17:13:44)

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#16 2008-09-17 18:47:41

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

si eu am vrut la spiru la geogra...o veche pasiune smile tot id da am ales totusi altceva smile

bafta!

mami de minuni hjarta

#17 2008-09-17 20:50:01

persifona
Vizitator

Dar masterurile de la Spiru nu sunt acreditate, asa-i?

#18 2008-09-17 21:01:26

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

persifona a scris:

Dar masterurile de la Spiru nu sunt acreditate, asa-i?

nu-s. eu am terminat la spiru si inc anu m-am inscris la master din cauza asta. mai bine ma inscriu la alta fac la master.
"am sunat insa azi la Ministerul Educatiei sa intreb despre acreditare (cei de la Spiru sustinand ca o au) si mi-au spus ca doar universitatile care se regasesc in anexa 2 a Ord. Min. nr. 4936/30.07.2008 sunt acreditate si deci, doar aceste diplome sunt recunoscute de Ministerul Educatiei." asta am primit pe mail de la o colega de la psihologie, spiru. si daca veti cauta acea anexa veti vedea ca spiru nici nu exista pe lista (cu nici un master). indiferent de ce minciuni zic cei de la spiru.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#19 2008-09-17 21:11:48

persifona
Vizitator

Bun, asa retinusem si eu dintr-un post de-al tau, dar am vrut sa ma asigur. Merci mult.

Unde se gaseste ordinul ala? Ca mama face un master acum la o Univ privata si nu e clar ca aia mai au acreditare.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.