homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 32-16

#286 2008-09-17 19:53:30

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: ce gandesti acum / offtopic 32

mda,e spre binele meu
dar ma gandesc k o sa am niste dureri din alea d o sa ma urc pe pereti
etc
eu zic k dak am reushit sa suport colici renale,asta nu va fi asa rau...dar totusi is inspaimantata de nu mai pot
azi am mers numa sa-mi fac programare si m-am suit p scaun sa se uite numa la maselutze
si deja eram alba ca varul

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#287 2008-09-17 19:55:13

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

aaaa...vreo 16ron (parca)... deci ziceam de lei vechi (normal rotfl )
nu au fost multe vanzari...ca nu ma trec eu la vanzari asa mari (gen frigidere, lcd-uri, plasme)...doar la produse micute...ca inca sunt noua...si nah...mi-e rusine (la facturi se cam trece cine vrea...nu conteaza asa mult)....unii colegi de la inceputul lunii au si 500ron...deci or sa ia salarii bune tare...dar eu am inteles ca s-ar putea sa iau comision si din rate (si acolo ma trec pe mine, nu pe ei...de asta nu imi pun numele la produse mari...ca in mare parte eu stau la calc si trec pe cine vreau...dar pt ca de rate ma ocup eu si cu numele meu, nu ma trec la vanzari decat cand imi zic ei).
vanzari am avut azi asa si asa...nu a fost foarte aglomerat. dar salariul fix+din bonusurile astea+procent din target (care spera baietii sa-l atingem 110%)...s-ar putea sa iau destul de bine. big_smile nu stiu sigur inca....va anunt pe 11. big_smile oricum nu o sa fie luna plina, ca m-am angajat dupa 8, nu dupa 1...dar...sa vad cat iau.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#288 2008-09-17 19:58:25

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

felicitari andreea

expect the worst , hope for the best!

#289 2008-09-17 19:59:54

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Ana bunaaa puss kram

sa vedeti faza de Seinfeld rotfl numa' in comedii vezi asha ceva rotfl
l'am sunat la 7 cand am venit..zice sunt in metrou vin cu anutza acasa(portugheza aia mica) iubi mi'e pofta de gauffre(waffles dinalea de la mega image) te duci te rog sa;mi iei? zice bine...orice pt iubi hjarta
suna acum 10min...la interfon...zic da...apas pe 0..deschid..iar suna..zic n'o fi facut bine..apas pe 0 deschid...apas pe 0 deschid..iar suna..iubi s'a blocat!nu s'a blocat mah..apas pe 0..iar suna rotfl zice asculta maaaay odata lol vroiam sa'ti zic c'am ajuns..acum merg la mega sa'ti iau d'alea rotfl rotfl rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#290 2008-09-17 20:00:47

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

apropo..iubi..si eu as dori sa stau pe forum sa vorbesc la greu, sa fiu bagata in seama ca alte fete, sa stiu sa dau un raspuns competent la anumite intrebari , dar in acelasi timp sa si muncesc ca na, acus incepe facultate si 2500 lei nu mai vreau sa ii cer de la parinti si sa am experienta ca sa nu termin o facultate in care am investit atatia ani si atatia bani pt ca sa nu fiu acceptata NICI ca vanzatoare de haine/papuci.

Publicitate

loading...

#291 2008-09-17 20:02:00

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

JanisJoplin a scris:

Ana bunaaa puss kram

sa vedeti faza de Seinfeld rotfl numa' in comedii vezi asha ceva rotfl
l'am sunat la 7 cand am venit..zice sunt in metrou vin cu anutza acasa(portugheza aia mica) iubi mi'e pofta de gauffre(waffles dinalea de la mega image) te duci te rog sa;mi iei? zice bine...orice pt iubi hjarta
suna acum 10min...la interfon...zic da...apas pe 0..deschid..iar suna..zic n'o fi facut bine..apas pe 0 deschid...apas pe 0 deschid..iar suna..iubi s'a blocat!nu s'a blocat mah..apas pe 0..iar suna rotfl zice asculta maaaay odata lol vroiam sa'ti zic c'am ajuns..acum merg la mega sa'ti iau d'alea rotfl rotfl rotfl

chiar e faza d seinfeld lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#292 2008-09-17 20:04:19

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

si plina de nervi  grater((
nu-i corect sad  baga-mi-as ceva in ele mastere de tot kktu'

There ain't no sunshine now that he's gone

#293 2008-09-17 20:04:24

Andreea86
Hero member

merci oana. ma gandeam ca o sa fie mai aiurea...dar sunt de treaba toti....si am inceput sa mai invat si eu cum se fac facturile. de abia astept sa am banutii mei. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#294 2008-09-17 20:05:23

halla
Full member
Inregistrat: 2007-07-23

Andreea86 a scris:

nu stiu sigur inca....va anunt pe 11. big_smile oricum nu o sa fie luna plina, ca m-am angajat dupa 8, nu dupa 1...dar...sa vad cat iau.

e corect acum sa folosesti "dupa" cu sens " de pe" ? am vazut f des asta pe forum si  nu mai stiu cum e corect cu toate schimbarile astea

#295 2008-09-17 20:05:32

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

green ai luov iu puss
eu m-am mutat. big_smile

treci pe mess punish

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-09-17 20:06:25)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#296 2008-09-17 20:05:53

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

mai puilor, toate sunteti online si la topicul cu hepatita b unde ne asteapta o fata plina de frica nu intrati niciuna. Haideti mai fetele si dati-va parerea, un sfat ceva...........

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#297 2008-09-17 20:06:15

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

andreea am uitat sa te felicit!bravo!iti place la munca?ia zi

#298 2008-09-17 20:08:01

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ce faceti,iubitele mele mandre? big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#299 2008-09-17 20:09:05

Chocolate22
Insomniac member

greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn am treaba cu tine. te caut de 2 zile. punish

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#300 2008-09-17 20:14:12

Andreea86
Hero member

halla a scris:

Andreea86 a scris:

nu stiu sigur inca....va anunt pe 11. big_smile oricum nu o sa fie luna plina, ca m-am angajat dupa 8, nu dupa 1...dar...sa vad cat iau.

e corect acum sa folosesti "dupa" cu sens " de pe" ? am vazut f des asta pe forum si  nu mai stiu cum e corect cu toate schimbarile astea

nu am idee. big_smile cand s-au schimbat eu eram deja la liceu, mate-info...si nu am mai facut nici o boaba de gramatica...deci eu vorbesc asa cum era corect "pe vremea mea" si ma doare undeva daca e corect sau nu. m-ar zgaria la ochi de ex sa scriu "nicio", "niciun", cand ani la rand am scris dezlegat... smile alte exemple nu mai stiu....chiar nu am idee ce alte tampenii s-au mai shcimbat...asta cu "nicio" am tot vazut-o la tv la subtitrari si ma enerva groaznic...apoi am aflat ca ar fi corect. :f?rv?nad:
mercic little rabbit. smile mey, imi place...ca am colegi de treaba...si cand nu stiu pe undeva ma ajuta, nu tipa la mine...ma invata. Si asta e cel mai improtant, sa nu ma duc cu frica la serviicu ca sa vezi ce patesc azi ca tipa sefu la mine...sau cine stie ce-mi zice. Apoi nu e asa greu, nu e munca fizica, am invatat cat de cat programul sa fac facturi si bonuri, sa scriu garantii...si nah, decat sa ma plictisesc prin casa (mai ales pe vremea asta cand nu am nici un chef de iesit), mai bine imi petrec timpul intr-un mod mai productiv si iau si niste bani. smile
Acum sa vad si la salariu...daca o sa fiu multumita. momentan nu stiu prea multe...decat ca azi am facut banutii aia si ca se pare ca vom atinge targetul si vom mai lua niste banuti si de acolo...dar cati, nu am idee inca. Daca or fi vreo 5ron s-ar putea sa ma oftic. lol

hjarta Eu si puiu hjarta

#301 2008-09-17 20:20:11

Andreea86
Hero member

SonneAle a scris:

si plina de nervi  grater((
nu-i corect sad  baga-mi-as ceva in ele mastere de tot kktu'

ce ai patit cu masterul? de ce te-ai enervat?

hjarta Eu si puiu hjarta

#302 2008-09-17 20:21:51

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Ce fac gagicile?
bai ce dracu e asa frig in casa :f?rv?nad: mi`au inghetat mainile si picioarele.

Dragostea nu se stă, se face.

#303 2008-09-17 20:24:09

Chocolate22
Insomniac member

am plecat pe forum roz ... tye tye
ne mai citim.

#304 2008-09-17 20:24:51

Andreea86
Hero member

cioco...unde pleci? vrei bataita? neutral
deuzza...si eu tremur....vreau laptop, sa stau pe forum din plapuma, la caldurica. big_smile

hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.