homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 32-23

#419 2008-09-17 22:09:11

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Re: ce gandesti acum / offtopic 32

persifona a scris:

E simy pe aici?
Am auzit ca a intrebat-o micalella ceva, dar nici eu nu vad postul sad

sunt...
oaaaaaaaaa
ce se intampla cu mesajele mele ?grater

Sim y 

#420 2008-09-17 22:09:24

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

andraaa a scris:

Danae a scris:

noi ne consumam si ele rad ca si`au atins scopul si ca suntem afectate. sm

din pacate ai dreptate... desi nu stiu.. am atins o performanta... ma doare in cot de ele... retas retas retas acum nici pe la bloc n-am mai iesit.... decat cu iubi si cu colegii... in rest ciuciu ... si nu mai au subiecte de barfa... si mi-a fost de folos sa nu le mai vad fetzele... ca sa pot sa prind incredere in mine big_smile

vaaaai eu acuma mi`am luat peste nas....nu demult...eram prietena cu o tipa...ne intelegeam super, la scoala ma rog...si de cand si`a tras prieten sta numa cu el si cu prietenii din fata blocului. dar pana nu avea eu si prietenu meu eram buni, cateodata statea de capu meu de nici sex nu puteam sa fac ca insista prea mult. si am tacut...am zis ca lasa...acu ma oftic. inteleg ca are prieten si tre sa petreaca mai mult timp cu el, dar macar o data pe sapt poate sa iasa si cu mine si cu iubi si cu prietenul ei...ca na...imi jura in luna si`n stele ca`s cea mai buna prietena. sa ma scuteasca! da se invarte roata...asa o ard de nu se vede!

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#421 2008-09-17 22:09:36

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

rrammonna a scris:

delishor a scris:

da' nu e nevoie sa intelegi rrammo...ia-i ca atare...supravietuieste si tu cum poti tongue
eu m-am obisnuit...nu ma mai mira nimic...nu mai pun la inima...asta-i lumea,asta-i viata...pierd esentialu' cu lucruri marunte tongue de ce sa o fac? big_smile

neutral neutral neutral neutral neutral neutral sad  sad sad sad sad mi-e sila de societatea in care traim,nu cred k exista oamenni mai egoisti,nemernici,neseriosi,nesimtiti,fara suflet k romanii nostri

mda.. pe zi ce trece ma conving si eu tot mai mult de asta...

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#422 2008-09-17 22:09:48

persifona
Vizitator

Acum te vad, simy. Dubios sad

#423 2008-09-17 22:10:08

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

simy_alexandra a scris:

hello..
pup girls big_smile
deci tind sa cred ca iar am pbe cu netu sad

ce sa fac..obosita..am terminat azi promotia aia scarboasa...,DARRRR m-a chemat maine la alta ca au nevoie urgent de o fata neutral

bine ca e doar maine..
da pana meaa...e in Carrefour..cei mai scarbosi manageri/paznici etc acolo sunt neutral

voi? vad ca ati scris muuultttt..
ceva nou?

si la voi in carrefour e la fel? k si aici e la fel,toata lumea e scarboasa:de la un simplu angajat la manageri

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#424 2008-09-17 22:10:09

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

eu te vad,simy big_smile big_smile

My Tears Dry On Their Own

#425 2008-09-17 22:10:11

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

simy_alexandra a scris:

hello..
pup girls big_smile

ce sa fac..obosita..am terminat azi promotia aia scarboasa...,DARRRR m-a chemat maine la alta ca au nevoie urgent de o fata neutral

bine ca e doar maine..
da pana meaa...e in Carrefour..cei mai scarbosi manageri/paznici etc acolo sunt neutral

ceva nou?

ceva nou...as in.. pe langa ruptura? neaaah.

#426 2008-09-17 22:10:58

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

am intrat la o agentie de turism..inca nu's angajata deci ma pot ushchii daca nu imi convine..inca's in carti big_smile
e mishto...fac rezervari,cazari..bilete,carduri euro 26 lol de tineri
si au si departament de programe...W&T....sau internship..in SUA,canada..australia....grecia...o gramada de chestii
e mult de munca,hartzogaraie la programe
acum sa vedem unde ma baga...deocandata fac de toate lol
nush ce sa zic..imi place ca e aproape de ASE...pt ca vineri ma inscriu la master
e la 100m de sediul marketingului.....

6 ani de dragoste  hjarta

#427 2008-09-17 22:12:58

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

Danae a scris:

vaaaai eu acuma mi`am luat peste nas....nu demult...eram prietena cu o tipa...ne intelegeam super, la scoala ma rog...si de cand si`a tras prieten sta numa cu el si cu prietenii din fata blocului. dar pana nu avea eu si prietenu meu eram buni, cateodata statea de capu meu de nici sex nu puteam sa fac ca insista prea mult. si am tacut...am zis ca lasa...acu ma oftic. inteleg ca are prieten si tre sa petreaca mai mult timp cu el, dar macar o data pe sapt poate sa iasa si cu mine si cu iubi si cu prietenul ei...ca na...imi jura in luna si`n stele ca`s cea mai buna prietena. sa ma scuteasca! da se invarte roata...asa o ard de nu se vede!

parca mi-ai povesti de cea mai buna prietena a mea... ma rog cea mai buna o credeam eu lol... deci si ea de cand are prieten nu mai stie k am si eu telefon... nimic... eu sunt cu iubi de mult mai mult timp decat e ea cu ... acel om... si inainte eu o sunam mereu sa iasa cu mine.. si de multe ori poate iubi trebuia sa accepte sa vina si ea cu noi in oras... si ultima data am sunat-o ca sa vad daca are treaba sa iesim la un suc ca iubi era la serviciu.. si mi-a zis k pleaca in oras cu prietenul... si ca nu poate iesi si cu mine... mad mad mad

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#428 2008-09-17 22:13:15

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

maine la gradi cica intreaba copiii disperati de mine smile o fetita nu mai vrea sa se trezeasca sa vina la gradi ca s-a obisnuit sa doarma mult si o pacaleste mama ei ca vin eu si asa cica vrea sa vina lol
e bine ca iau si eu bani mai multi acum ca s-au mai inscris copilashi si o sa mai predau la o grupa.

#429 2008-09-17 22:13:16

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

janis, dak tu esti multumita, ma bucur pt tine puss
si dai la master, ha?.. nu te-ai saturat de atatia ani de carte? big_smile
mie nu-mi mai trebe invatat.

#430 2008-09-17 22:13:19

Zeyna
Platinum member
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Danae a scris:

dreamer...pune piciorul in prag. ce naiba? parca din cate am citit din postul tau (sper sa nu gresesc) ai zis ca petrece cu prietenii mai mult timp. pai cum vine asta? cine e prietena lui? nu tu? sau ei? ce daca face 15 min cu masina? dar altii care fac zeci de km pt a se intalni cu pers iubita? eu in locul tau (sper sa nu te superi) daca mai continua asa l`as trimite sa faca dragoste tot cu prietenii lui. nu? hai puss nu mai fi suparata!

parerea mea e ca nu e chiar asa si nu`l poate pune sa aleaga sau sa puna problema asa..el trebuie sa invete sa`si imparta timpul astfel incat sa fie normala relatia lor..

Dragostea nu se stă, se face.

#431 2008-09-17 22:13:28

Khristall
Insomniac member

rrammonna a scris:

simy_alexandra a scris:

hello..
pup girls big_smile

bine ca e doar maine..

ceva nou?

si la voi in carrefour e la fel? k si aici e la fel,toata lumea e scarboasa:de la un simplu angajat la manageri

avai...asa e si aici... in carrefour e jalnic. niste paznici...daca e sa furi ceva si faci bbu!!! la ei cad jos...forgetit niste prapaditi, distrusi.

#432 2008-09-17 22:14:29

rrammonna
Diamond member
Inregistrat: 2007-11-07

Danae a scris:

rrammonna a scris:

simy_alexandra a scris:

hello..
pup girls big_smile

bine ca e doar maine..

ceva nou?

avai...asa e si aici... in carrefour e jalnic. niste paznici...daca e sa furi ceva si faci bbu!!! la ei cad jos...forgetit niste prapaditi, distrusi.

asa si aici rotfl rotfl rotfl rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#433 2008-09-17 22:15:07

Khristall
Insomniac member

Deuzza a scris:

Danae a scris:

dreamer...pune piciorul in prag. ce naiba? parca din cate am citit din postul tau (sper sa nu gresesc) ai zis ca petrece cu prietenii mai mult timp. pai cum vine asta? cine e prietena lui? nu tu? sau ei? ce daca face 15 min cu masina? dar altii care fac zeci de km pt a se intalni cu pers iubita? eu in locul tau (sper sa nu te superi) daca mai continua asa l`as trimite sa faca dragoste tot cu prietenii lui. nu? hai puss nu mai fi suparata!

parerea mea e ca nu e chiar asa si nu`l poate pune sa aleaga sau sa puna problema asa..el trebuie sa invete sa`si imparta timpul astfel incat sa fie normala relatia lor..

dar o sperietura merge daca nu si nu! si cum ii reproseaza ca e nemultumita ca bla bla...asta se numeste manipulare. si noi, fiind naive...spunem gataaaa, scuze! si tot cum vor ei iese.

#434 2008-09-17 22:15:21

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

vai fetili...asa inalta ma vedeati voi din poze?
da nu am decat 1.73 lol
sau is gigantica? rotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#435 2008-09-17 22:16:45

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

rrammonna a scris:

simy_alexandra a scris:

hello..
pup girls big_smile

bine ca e doar maine..

ceva nou?

deci sunt criminali neutral
maine tre sa fiu la 8 FIX acolo ca sa intru la protectia muncii..
daca intarzii 1 min am pus-o

sa-mi baggggggg

Sim y 

#436 2008-09-17 22:17:01

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

dreamer,fara numar pt tineeeeeeeeeee
puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss  puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss  puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss

My Tears Dry On Their Own

#437 2008-09-17 22:17:06

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

stai linistita ca arati foarte bine bubbles

Ultima oara a fost editat de greeneyes (2008-09-17 22:17:37)

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.