homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care are chef sa mearga in China ?-3

#39 2008-09-18 14:20:31

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: Care are chef sa mearga in China ?

rotfl faza cu "poti sa mananci de toate " e tare rau.......ce drak sa mananci caini si pisici cu orez acklad.... de parca noi aici facem foamea:))......eu ma multumesc cu fasolea si cartofii nostrii tongue .....

..be the best ...fuck the rest smile))

#40 2008-09-18 14:22:49

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

looool.. prof in china... rotfl2)   sunt salarii fff mici..  ca prof stiu ca maxiiiim , asa cu multa indulcenta, ai 100 de euro, dar cei mai multi au maiputin.. spun asta din surse sigure: stiu o tipa care a plecat trimisa de la facult un semestru in china si ea ne zicea cum e viata acolo..  inchipuiti-va ca pana si medicii lor au de gand sa vina sa lucreze aici in rom pe salarii mult mai mici decat da nicolaescu medicilor romani (adika sub 10 milioane/luna)..
clar e  zisa la mishto faza cu profa de engleza:)   iar expresia "ca doua surori" zice tot   rotfl2

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#41 2008-09-18 14:24:23

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

cam asa e in china 100 e,nu inteleg de unde pana unde se zice pe aici ca se castiga bine in china,poate oricunde dar nu in china,dar daca vreti experiente noi  rotfl

#42 2008-09-18 14:25:34

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

si mie imi suna a racolare...adik cine vine asa din senin p forum si face o super oferta?get real..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#43 2008-09-18 14:26:04

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

cica 'care are chef sa mearga in china' de parca ar fi 'care are chef sa iasa la un suc' rotfl

Dragostea nu se stă, se face.

Publicitate

loading...

#44 2008-09-18 14:26:39

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

cum sa fii prof fara studii...sa fim seriosi.

expect the worst , hope for the best!

#45 2008-09-18 14:32:29

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

si ca sa fii profesor de engleza la chinezi n-ar trebui sa stii si chineza ...... ? rotfl rotfl rotfl

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#46 2008-09-18 14:33:46

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

SmackDown a scris:

si ca sa fii profesor de engleza la chinezi n-ar trebui sa stii si chineza ...... ? rotfl rotfl rotfl

dap applause ne-ai aprins un beculet rotfl

#47 2008-09-18 14:34:22

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

chiar asa rotfl

expect the worst , hope for the best!

#48 2008-09-18 16:32:04

Albertina
New member
Inregistrat: 2008-06-09

valy_creata2000 a scris:

rotfl faza cu "poti sa mananci de toate " e tare rau.......ce drak sa mananci caini si pisici cu orez acklad.... de parca noi aici facem foamea:))......eu ma multumesc cu fasolea si cartofii nostrii tongue .....

doamne cat ma amuzat ce ai scris...rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

ps:dar ai mare dreptate lol

retas   Nu lasa pe maine ce poti face astazi..ci lasa pe poimaine..asea ai mai mult timp sa te odihnesti lol   rotfl

#49 2008-09-18 17:47:36

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

ma intreb de ce nu revine aylin cu o explicatie...
te rog, demonstreaza-ne opusul big_smile

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#50 2008-09-18 17:54:22

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Albertina a scris:

valy_creata2000 a scris:

doamne cat ma amuzat ce ai scris...rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

ps:dar ai mare dreptate lol

Sunt subiectiva stiu...dar inteleg hai sa facem misto de topic in sine...dar de aici pana la faze de gen caini si pisici ca meniu principal e cale lunga. Meniul chinezesc nu consta numai in aceste delicatese, chiar e ff buna mancarea chinezeasca. Ma intreb de ce or mai fi atat de multe restaurante de profil.
Stiu ca nu a zis-o nimeni cu rautate, dar am vrut sa evidentiez nitel aspectul asta - prejudecatile legate de tara asta.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#51 2008-09-18 19:04:36

Aylin01
Vizitator

Suna a racolare ??? Doamne ce minte ingusta au unele!!! MA stic de ras !! Asta e genul de femei care nu se duc nici pana pa scara blocului neinsotite de cineva. ... ! Stati in Romanica , ca trebuie sa ramana cineva si aici....
Racolare auzi !!!! Am ras cu lacrimi de prostia unora......  lollollollollollollol

Ultima oara a fost editat de Aylin01 (2008-09-18 19:05:51)

#52 2008-09-18 19:08:57

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

a vorbit fratele meu cu un chirish; asa ii ziceau pt ca era chinez-irlandez; a fost ala in China!!! e sub orice criticaaaa! ajungi acolo si iti doresti sa fuuugi!!! no way! mai ca mi-a pierit cheful sa merg si ca turist; e murdara China!!!!! execrabilaaa!

#53 2008-09-18 19:09:37

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Nu stiu daca e cazul sa vorbesti asa smile
Nu e chiar cea mai comuna chestie sa lanseze cineva pe un forum de sanatate o asemenea propunere, fiind vorba tocmai de China. E normal sa se nasca scepticism in mintile noastre.
Nu e deloc vorba de gandire ingusta wink

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#54 2008-09-18 19:09:55

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

Aylin01 a scris:

Suna a racolare ??? Doamne ce minte ingusta au unele!!! MA stic de ras !! Asta e genul de femei care nu se duc nici pana pa scara blocului neinsotite de cineva. ... ! Stati in Romanica , ca trebuie sa ramana cineva si aici....
Racolare auzi !!!! Am ras cu lacrimi de prostia unora......  lollollollollollollol

hei.. de ce te ataci asa... mai bine dadeai niste detalii de la inceput.. asa fiecare a interpretat cum a vrut ce ai scris tu wink

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#55 2008-09-18 19:15:08

persifona
Vizitator

theSame_ElaElis a scris:

a vorbit fratele meu cu un chirish; asa ii ziceau pt ca era chinez-irlandez; a fost ala in China!!! e sub orice criticaaaa! ajungi acolo si iti doresti sa fuuugi!!! no way! mai ca mi-a pierit cheful sa merg si ca turist; e murdara China!!!!! execrabilaaa!

Nu e chiar asa, ai mei au fost amandoi la diferenta de 2 ani in China in vizte oficiale si au venit ff entuziasmati. Are si parti bune si altele mai naspa, ca peste tot smile

#56 2008-09-18 19:19:34

Aylin01
Vizitator

Lelaina, esti singura care gandeste normal aici se pare ! Ma stric de ras de faza cu cartofii si fasolea, asa zice un om fara cultura, logic...   Stiati ca fasolea e considerata toxica in China ? Normal ca multe nu se stiu, dar trebuie sa zica ceva si omul care stie doar sa judece si sa critice. Iar despre cei cele care gandesc in felul asta, ce sa zic...asta e Romania de azi, ce sa mai ne cultivam, ascultam manele , mancam fasole si cartofi si nu mai iesim in lume ca nu are rost, nu ? Vaaaaaaaaaaaaai , ce lume ! Sincer, ma asteptam la astfel de raspunsuri, tocmai de asta am postat subiectul, dar nu numai. Am vrut sa ofer cuiva o sansa, dar nu oricui, ci unei persoane care are idee despre cultura si civilizatia chineza si care are o cultura generala dezvoltata. Nu ma intereseaza glumele voastre de prost gust , si vorbele spuse fara gandire, nu de asta sunt aici. Si in primul rand  cum poate fi vb de o racolare , caci nu am spus eu undeva ca ofer o excursie in China pe gratis. Eu pot ajuta pe cineva sa traiasca acolo, dar nu pe spatele meu, ci pe propriile ei forte asa cum am facut si eu, dar pe mine nu m-a ajutat nimeni, am plecat la 10.000 km singura si nus tiu cate dintre voi ati putea face asta, caci am vazut o tipa intr-un aerroport care nu mai stia sa se intoarca d ela WC si-si suna prietenul sa vina sa o ia. Am zis ca mor de ras in sinea mea si mi-am zis ca daca eu eram as,a nu ajungeam nici pana la o scara blocului singura.... Probabil ca persoanele care afirma niste lucruri doar auzite la "radio-sant" , sunt genul acesta .... Sorry, dar nu am postat mesajul pentru astfel de persoane !  Cine are intentii serioase, are, cine nu, sa-si vada de fasolea si cartofii lui.offtopic

Ultima oara a fost editat de Aylin01 (2008-09-18 19:20:33)

#57 2008-09-18 19:20:33

SmackDown
Sr. member
Inregistrat: 2008-06-11

Aylin01 a scris:

asa suntem noi ..mai COMUNIŞTI

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.