|
Nu esti logat.
Inscriere universitate ?-2#20 2008-09-18 17:45:51
Re: inscriere universitate ?io-s la faculta de stat si ca sa-ti retragi dosarul tre sa platesti echivalentul unui an de studiu...in cazul de fata 14 mil "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #21 2008-09-18 18:11:09
Re: inscriere universitate ?ca sa retragi dosarul trebuie sa platesti echivalentul unui an de studiu??? :f?rv?nad: adica daca eu as vrea sa imi retrag dosarul de la medicina [ceea ce nu se va intampla, discutia este numai ideologica ] ar trebui sa platesc 45 de milioane, cat costa un an? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #22 2008-09-18 18:16:07
Re: inscriere universitate ?la noi nu platesti echivalentu unui an de studiu...taxa e de 21 de mil. da platesti 10 Offline #23 2008-09-18 18:18:55
Re: inscriere universitate ?Asa mi se pare mai ok... bine, oricum depinde de senatul fiecarei facultati, dar nah... mi se parea exagerat sa platesc 45 de mil, daca as vrea sa ma retrag. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #24 2008-09-18 22:59:57
Re: inscriere universitate ?:f?rv?nad: mai am putin si fac infarct sa dau 16 mil ??? dar dak imi cer doar diploma de bac .. oare mi-o va da ? ..be the best ...fuck the rest )) Offline Publicitateloading...
#25 2008-09-19 10:10:51
Re: inscriere universitate ?
: te-ai mai inscris la una sau te-ai lasat de medicina? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #26 2008-09-19 10:12:43
Re: inscriere universitate ?e varianta 1 "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #27 2008-09-19 11:02:12
Re: inscriere universitate ?mersi katami mami de minuni Offline #28 2008-09-19 11:31:29
sesizez cumva un zambet cam ranjit? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #29 2008-09-19 11:36:02
Re: inscriere universitate ?asa mi-a zis si dragos...ca nici nu stiu ce usor imi va fi. bafta e ca sesiunea la umf e in februarie si la tehnica in ianuarie. mami de minuni Offline #30 2008-09-23 23:10:54
Re: inscriere universitate ?m-am hot sa ma bag la spiru haret......la drept sau marketing nuj ? voi ce ziceti ? ..be the best ...fuck the rest )) Offline #31 2008-09-23 23:20:39
Re: inscriere universitate ?hey...ma bag si eu in seama.parerea mea e ca daca vrei sa faci dreptul ca sa devii avocat la noi in tara e greu sa intri in barou fara pile si multa munca:stagiatura etc.parerea mea... Offline #32 2008-09-24 01:17:04
Re: inscriere universitate ?mda..daca vrei sa auzi parere in general despre Spiru - asta e: in ciuda a tot ce se spune despre universitatea asta, si ca se spune ca se iau examenele usor (ceea ce e foarte adevarat) daca vrei sa inveti inveti si singur acasa. Eu sunt anul 3 la Brasov Psihologie si vreau sa va spun ca fac eforturi sa invat mai bine decat unul de la stat pentru ca imi doresc sa fac ceva cu facultatea asta nu doar sa am diploma. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #33 2008-09-24 08:48:32
din pacate e o parere destul de realista... sau cel putin era acu vreo 5-6 ani, cand sotul meu a incercat vreo 3 ani la rand sa dea la magistratura... si era intrebat pe fatza: "tu AL CUI esti?" nefiind "al" nimanui, a urmat reprofilarea.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #34 2008-09-24 09:17:56
si al tau e cu dreptul? sau ma rog, a fost... si al meu a avut vise din astea cu magistratura...dar i-au cam trecut...intr-adevar, e muuuulta munca si trebuie sa si cunosti pe cine trebuie...pa partea ailalalta la avocatura e la fel...trebuie muuulti bani "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #35 2008-09-24 09:21:34
Re: inscriere universitate ?da, si al meu A FOST acu lucreaza ca dir marketing. dar poate e mai bine asa... pt el ca om. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #36 2008-09-24 09:28:06
si eu sunt de acord cu asta. si al meu lucreaza in alt domeniu acum, desi dreptul a fost o pasiune pentru el. ma gandesc ca toate lucrurile se intampla cu un scop... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #37 2008-09-24 10:09:39
sigur oana, orice se poate "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #38 2008-09-24 10:17:49
Re: inscriere universitate ?uite aici, oana un link, dar cu siguranta cred ca il stii deja Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-09-24 10:18:21) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|