homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inscriere universitate ?-2

#20 2008-09-18 17:45:51

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

Re: inscriere universitate ?

io-s la faculta de stat si ca sa-ti retragi dosarul tre sa platesti echivalentul unui an de studiu...in cazul de fata 14 mil

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#21 2008-09-18 18:11:09

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

ca sa retragi dosarul trebuie sa platesti echivalentul unui an de studiu??? :f?rv?nad: adica daca eu as vrea sa imi retrag dosarul de la medicina [ceea ce nu se va intampla, discutia este numai ideologica big_smile] ar trebui sa platesc 45 de milioane, cat costa un an?

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#22 2008-09-18 18:16:07

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

la noi nu platesti echivalentu unui an de studiu...taxa e de 21 de mil. da platesti 10

#23 2008-09-18 18:18:55

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Asa mi se pare mai ok... bine, oricum depinde de senatul fiecarei facultati, dar nah... mi se parea exagerat sa platesc 45 de mil, daca as vrea sa ma retrag.

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#24 2008-09-18 22:59:57

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

:f?rv?nad: mai am putin si fac infarct yikesyikes   sa dau 16 mil ??? dar dak imi cer doar diploma de bac big_smile.. oare mi-o va da ?

..be the best ...fuck the rest smile))

Publicitate

loading...

#25 2008-09-19 10:10:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu_vreau a scris:

la petre andrei la tehnica dentara big_smile

yikes: te-ai mai inscris la una sau te-ai lasat de medicina?

daca e varianta 1... muuulta bafta.... ca ai sa ai nevoie... oriucat de usoara o fi astalalta... eu am ijncercat medicina + altceva si nu mi-a mers... si n-aveam nici bebe.... dar, oricum, succes mult si sa le termini cu bine!! smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#26 2008-09-19 10:12:43

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

e varianta 1 lol

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#27 2008-09-19 11:02:12

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

big_smile mersi katami puss

mami de minuni hjarta

#28 2008-09-19 11:31:29

katami
Platinum member

eu_vreau a scris:

big_smile mersi katami puss

sesizez cumva un zambet cam ranjit? big_smile

lasa mai... o sa fie bine... adevaru' e ca daca ai dus medicina, duci si cealalta... la mine a fost invers... socul de la usor la greu

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#29 2008-09-19 11:36:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

asa mi-a zis si dragos...ca nici nu stiu ce usor imi va fi. bafta e ca sesiunea la umf e in februarie si la tehnica in ianuarie.

si da...ranjetulk e acolo rotfl big_smile

mami de minuni hjarta

#30 2008-09-23 23:10:54

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

m-am hot sa ma bag la spiru haret......la drept sau marketing nuj ? voi ce ziceti ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#31 2008-09-23 23:20:39

AiluJ
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-02-27

hey...ma bag si eu in seama.parerea mea e ca daca vrei sa faci dreptul ca sa devii avocat la noi in tara e greu sa intri in barou fara pile si multa munca:stagiatura etc.parerea mea...

#32 2008-09-24 01:17:04

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

mda..daca vrei sa auzi parere in general despre Spiru - asta e: in ciuda a tot ce se spune despre universitatea asta, si ca se spune ca se iau examenele usor (ceea ce e foarte adevarat) daca vrei sa inveti inveti si singur acasa. Eu sunt anul 3 la Brasov Psihologie si vreau sa va spun ca fac eforturi sa invat mai bine decat unul de la stat pentru ca imi doresc sa fac ceva cu facultatea asta nu doar sa am diploma.
Daca vrei insa sa auzi o parere despre marketing/drept....ceea ce iti place tie e ce ar trebui sa alegi.
seara faina fetele....de fapt buna dimineata...k nu toata lumea munceste ca mine pana la ora 1....vedeti de aia invat eu psiho sa imi iau si eu un job normal nu unul in care clientii canadieni te freaca cum vor ei .................

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#33 2008-09-24 08:48:32

katami
Platinum member

AiluJ a scris:

hey...ma bag si eu in seama.parerea mea e ca daca vrei sa faci dreptul ca sa devii avocat la noi in tara e greu sa intri in barou fara pile si multa munca:stagiatura etc.parerea mea...

din pacate e o parere destul de realista... sau cel putin era acu vreo 5-6 ani, cand sotul meu a incercat vreo 3 ani la rand sa dea la magistratura... si era intrebat pe fatza: "tu AL CUI esti?" neutral nefiind "al" nimanui, a urmat reprofilarea....

acu nu vreau sa sperii pe nimeni... poate s-au mai schimbat lucrurile... desi ma indoiesc.

#34 2008-09-24 09:17:56

Soleil
Addicted member

katami a scris:

AiluJ a scris:

din pacate e o parere destul de realista... sau cel putin era acu vreo 5-6 ani, cand sotul meu a incercat vreo 3 ani la rand sa dea la magistratura... si era intrebat pe fatza: "tu AL CUI esti?" neutral nefiind "al" nimanui, a urmat reprofilarea....

acu nu vreau sa sperii pe nimeni... poate s-au mai schimbat lucrurile... desi ma indoiesc.

offtopic si al tau e cu dreptul? sau ma rog, a fost... si al meu a avut vise din astea cu magistratura...dar i-au cam trecut...intr-adevar, e muuuulta munca si trebuie sa si cunosti pe cine trebuie...pa partea  ailalalta la avocatura e la fel...trebuie muuulti bani sad

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#35 2008-09-24 09:21:34

katami
Platinum member

da, si al meu A FOST lol acu lucreaza ca dir marketing. dar poate e mai bine asa... pt el ca om.

#36 2008-09-24 09:28:06

Soleil
Addicted member

katami a scris:

dar poate e mai bine asa... pt el ca om.

si eu sunt de acord cu asta. si al meu lucreaza in alt domeniu acum, desi dreptul a fost o pasiune pentru el. ma gandesc ca toate lucrurile se intampla cu un scop...

Thé à la menthe hjarta

#37 2008-09-24 10:09:39

Soleil
Addicted member

oana_nice a scris:

si eu ma numar printre cei cu vise de genul.... si chiar cred ca se poate!!! eu acum sunt in anul doi la drept, mai am timp, dar de mica mi-am dorit sa dau la magistratura.. cu timpul am auzit tot felul de povesti, dar eu sunt convinsa ca daca voi invata suficient si voi fi pregatita voi reusi! am incredere in mine si in puterile mele, iar eu cred ca sunt locuri pt toti, si pt cei cu spaga, si pentru cei care invata cu adevarat!

sigur oana, orice se poate puss
este intr-adevar foarte foarte mult de invatat si de munca si dupa un timp, al meu nu si-a mai permis sa stea acasa si sa invete, a trebuit sa-si gaseasca de lucru.

Thé à la menthe hjarta

#38 2008-09-24 10:17:49

Soleil
Addicted member

uite aici, oana un link, dar cu siguranta cred ca il stii deja
http://www.avocatnet.ro/content/forum%7 … D_12/.html
poate te ajuta, dc nu-l stiai puss

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-09-24 10:18:21)

Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.