homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medicamente pt provocarea menstruatiei

#1 2008-09-18 09:59:17

lil19
Membru
Inregistrat: 2008-09-18

medicamente pt provocarea menstruatiei

de cand ma stiu am o menstruatie neregulata
am fost la medic si am luat tratament si cateva luni a fost bine si apoi iarasi s-a dereglat
de ex am avut in 31 mai,apoi in iunie nu am avut deloc ,a venit pe 5 iulie ,si in 2 august ,si de atunci nu am mai avut
ce medicament pot lua pt a provoca
dar care sa nu aiba efecte secundare pt ca am o mica malformatie la inima
am luat  medicamente pt slabit( Fucus si Capsula de slabit)poate asta provoca intarzierea?

#2 2008-09-18 10:01:34

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: medicamente pt provocarea menstruatiei

Lil nimeni de pe acest forum nu iti va recomanda medicamente. Singurul care poate face asta este medicul tau. Deci, mergi la medic sa-ti prescrie medicamentele de care ai nevoie.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-09-18 10:10:04

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

lil19 a scris:

de cand ma stiu am o menstruatie neregulata
am fost la medic si am luat tratament si cateva luni a fost bine si apoi iarasi s-a dereglat
de ex am avut in 31 mai,apoi in iunie nu am avut deloc ,a venit pe 5 iulie ,si in 2 august ,si de atunci nu am mai avut
ce medicament pot lua pt a provoca
dar care sa nu aiba efecte secundare pt ca am o mica malformatie la inima
am luat  medicamente pt slabit( Fucus si Capsula de slabit)poate asta provoca intarzierea?

categoric!
prima data mi s-a intamplat la 14 ani cu medicamente pt ingrasat, nu mi-a mai venit 3 luni, apoi dupa ce am nascut cu medicamente de slabit, dupa ce imi revenise ciclul am luat ayurveda si mi-a intarziat vreo 2 luni.........
stiu ca exista medicamente de reglare a menstruatiei, daca nu ma insel orgametril, insa, acest gen de medicamente se iau numai la recomandarea medicului, mai ales in ceea ce priveste cantitatea. Ele exista si ti le poate prescrie medicul.
Du-te urgent la medic.
De reglat ti se va regla, dar in timp. Si renunta la pastile de slabit, sunt f periculoase. Mai bine un regim alimentar echilibrat si mult sport.

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2008-09-18 10:13:16

lil19
Membru
Inregistrat: 2008-09-18

cand se va regla
deja am 24 de ani si mi-a venit de la 12 ani
nu sunt grasa dar am incercat cu medicam de slabit pt numai 3 kg le-am luat numai 3 sapt numai ca prima oara am inceput cu
Fucus si o sapt am luat capsula de slabit

#5 2008-09-18 10:25:48

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

eu vorbesc de reglarea de dupa o cura de slabire, dureaza ceva
si eu am avut neregulat pana am nascut, imi venea intre 32-38 de zile, dupa nastere s-a reglat la 28
chiar si 3 saptamani de cura, eu tinusem o luna, e suficient sa iti deregleze ciclul luni de zile

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.