homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare pt d-na Evelyn Cristescu

#1 2008-09-18 10:00:43

genty
Membru
Inregistrat: 2008-09-18

intrebare pt d-na Evelyn Cristescu

Hy tuturor.
Am luat un an de zile Yasmin, la indicatia unui medic de planning familial, din aprilie pana acum am facut o pauza si as vrea sa incep sa iau din nou.Am 21 de ani. Insa de la yasmin, aveam migrene destul de des si imi apareau destul de multe cosuri pe fata. De cand nu mai iau, dureri de cap am avut f rar iar cosurile au cam disparut. Banuiesc ca totusi yasmin nu sunt cele mai bune pt mine in cazul acesta. Problema este ca sunt plecata la studii in strainatate acum si aici nu pot sa merg la un cabinet de planning asa ca va rog sa imi ma ajutati. D-na Evelyn Cristescu, puteti sa ma ajutati? Va pot oferi mai multe informatii intr-o convorbire online pe skype sau messenger daca sunteti dispusa. Sau ce credeti ca ar trebui sa fac. Mai am de stat inca 5 luni aici si as vrea sa iau totusi anticonceptionale. Yasmin m-au ajutata mult pe partea de menstruatii, daca nu iau anticonceptionale menstrele tin cam 7-8 zile, daca iau tin cam 4-5.
Ce sa fac?  Va multumesc...

#2 2008-09-18 11:04:59

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: intrebare pt d-na Evelyn Cristescu

genty i am lasat doctoressei linkul...insa dansa nu recomanda anticonceptionale pe forum...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-10-24 09:58:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: intrebare pt d-na Evelyn Cristescu

kitty, nu mai posta peste tot, ca o sa iei warn
ti-am raspuns la primul topic, sterge ce ai postat la celelalte

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.