homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fir net

#1 2008-09-18 14:11:08

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

fir net

hello, hello
am si eu o intrebare , sper sa ma puteti ajuta tongue  :   am net prin cablu .. firul vine de undeva de pe bloc si intra in casa pe undeva pe la geam, intr-o camera. eu as vrea sa lungesc acest fir pt a-l duce in alta camera...  aveti idee cum pot face acest lucru sau trebe neaparat sa schimb tot firul, de sus de la sursa lui, si sa-l aduc pe un nou traseu?

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#2 2008-09-18 14:12:32

persifona
Vizitator

Re: fir net

Poti sa-l si innadesti, dar cred ca cel mai sfant ar fi sa tragi unul nou.

#3 2008-09-18 14:14:08

hestia
Sr. member

pai si cum sa-l innadesc?  exista "prelungitoare" speciale sau se leaga intre ele firele alea din int cablului?

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#4 2008-09-18 14:14:21

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

iei o priza de net dubla (cam ca alea de la tel ) nu stiu exact cum se numeste , bagi firul initial si mai adaugi unul ca sa-l duci unde vrei
asa cum ai scris mai sus sunt u n fel de prelungitoare

Ultima oara a fost editat de ?! (2008-09-18 14:14:51)

#5 2008-09-18 14:15:55

hestia
Sr. member

am inteles , multumesc frumos pt lamuriri smile

Publicitate

loading...

#6 2008-09-18 14:16:10

persifona
Vizitator

Da, asa cum zice ?! sau cum ai zis tu, sa legi firele din cablu si sa le izolezi. Dar eu am avut prostii de-astea facute si crede-ma ca scade din calitatea conexiunii. Mai bine tragi unul nou suficient de lung.

#7 2008-09-18 14:25:22

hestia
Sr. member

si eu ma gadeam tot la varianta fir nou, pt ca altfel ar trebui sa traversez toata camera asta plus un hol, plus camera cealalta pt a  baga firu' in calc respectiv... asa de pe bloc , in jos, schimb numai camera ....

#8 2008-09-21 23:06:47

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

ggw a scris:

hello, hello
am si eu o intrebare , sper sa ma puteti ajuta tongue  :   am net prin cablu .. firul vine de undeva de pe bloc si intra in casa pe undeva pe la geam, intr-o camera. eu as vrea sa lungesc acest fir pt a-l duce in alta camera...  aveti idee cum pot face acest lucru sau trebe neaparat sa schimb tot firul, de sus de la sursa lui, si sa-l aduc pe un nou traseu?

da...se pot prelungi astfel...cumperi o "priza pt net" si anume un switch care are gauri ca priza de telefon si mufezi cablu de pe bloc (dc nu e mufat) si la ambele capete pe celalat (cel care merge in camera cealalta...bagi in switch firul de pe bloc si in alta gaura firul celalalt...switch-ul intr=o priza...si gata

un switch arata asa
http://www.onqlegrand.com/images/product/large/364772-02-V1-lg.gif

si mai are un cablu de alimentare care intra in priza (in gaura aia din dreapta-in poza-cea rotunda)

Ultima oara a fost editat de bela (2008-09-21 23:07:17)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#9 2008-09-22 11:09:05

hestia
Sr. member

mersi, bela pt info.. smile  e si asta o varianta buna smile

#10 2008-09-22 17:37:42

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

e singura (in afara de cea cu un fir nou)...firul de internet nu merge "innadit"

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#11 2008-09-22 17:45:47

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

cine stie alternative bune la internet?are cineva de la vodafone ?sau zapp?

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.