homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problemele mele continua; help plss

#1 2008-09-18 14:46:26

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Problemele mele continua; help plss

Revin cu problemele mele, am mai scris la subiectul candida de simtomele pe care le aveam (mancarimi in interior si exterior). M-am spalat cu musetel, pelin (doar la exterior) in fiecare seara, dar mancarimile persista si uneori mai ma si ustura, ca-mi vine sa ma scarpin ....incep sa cred ca nu e candida.
Acum si sotului meu i-au aparut niste bubite pe penis si este rosu si-l ustura, simte ca parca il strange ceva.
Azi dimineata am fost la recoltare secretie, dar se pare ca mi-a si venit ciclul....oare e bun rezultatul.....??
Diseara am la alta clinica programare, ce sa mai fac, ca nu mai pot de mancarime si nu mai stiu ce sa-i fac.......
Daca vine ciclul ma mai poate controla doctora??
Chiar sa se manifeste candida in halul asta? Ca am mai avut in primavara, dar nu a fost asa, iar sotul nu a avut nici un simptom...

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2 2008-09-18 14:48:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Problemele mele continua; help plss

ba eu cred ca e candida...dupa simptomele sotului...da si cu crema de galbenele...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-09-18 14:49:40

persifona
Vizitator

Din pacate se cam manifesta in halul asta, Juli sad
Nu iti mai poate face analiza de secretie, deci fugi pana iti vine, ca sa iti recolteze sa vezi ce e.

#4 2008-09-18 14:52:40

Juli
Hero member

Va multumesc mult,
Merg in seara asta iar la medicul meu (ca azi dimineata am fost la recomandarea urologului sotului meu), dar e vreo problema ca secretia e roza? Acum asa era cand am fost la toaleta...
Eu am o crema de galbenele din aceea de la palfar, e si pt ten..e buna nu?

#5 2008-09-18 14:55:22

crys_ty_na
Platinum member

e buna juli...o aplici extern dupa ce te speli cu ceai...si nu e bai daca e rozalie...macar sa te vada medicul si sa ti dea eventual ceva local...

Publicitate

loading...

#6 2008-09-18 23:04:00

Juli
Hero member

Multumesc Cristina,

:cry:Ufff, am fost la doctor, cica sunt curata in interior, nu am nici un fel de bube, dar sunt rosie....i-am zis ca imi vine menstra azi, si se pare ca nu de la asta e rosu acolo. Mi-a recoltat secretie si PAP, sper sa fie bune avand in vedere menstra.

Simptomele sotului si ale mele sunt contradictorii....pe mine ma mananca, pe el il ustura; el are bubite, eu nu, iar lui acum i se exfoliaza parca pielea acolo unde este rosu si cu bubite (am observat cand se spala cu musetel)....ce o fi asta ......??:f?rv?nad:

Acum doctora mi-a zis sa ma spal cu tantum rosa cu irigatorul in fiecare seara :f?rv?nad: totusi mie mi se pare destul de des......e bine??

#7 2008-09-18 23:04:39

persifona
Vizitator

Cam des, zic eu..
Ce diagnostic ti-a pus?

Mai bine pui iaurt cateva seri la rand.

#8 2008-09-18 23:09:18

cryss26buc
Full member
Inregistrat: 2006-12-28

spala te cu tantum rosa e foarte bine si incearca sa nu mai faceti prostioare fara prezervativ un timp pana va trece ca altfel va veti chinuii la nesfarsit sotul sa foloseasca crema clotrimazol in fiecare seara dupa slalare abundenta cu apa el se va vindeca repede insa la tine la femei in general persista chiar si ani de fapt nu cred ca te poti vindeca defintiv niciodata poti doar sa ti sub control..la noi a functionat succes ps.totusi asteapta si rezultatele s ar putea sa fie alceva desii nu cred oricum clotrimazol e ok si te poti da si tu calmeaza usturimea si mancarimea pupici

#9 2008-09-18 23:20:33

Juli
Hero member

Multumesc mult fetele puss o sa le incerc pe toate pana cand iau rezultatele.

Diagnosticul temporar este "Alte inflamatii ale vaginului si vulvei". Acum sa vad ce iese la analize.

#10 2008-09-19 12:46:00

Juli
Hero member

Am luat azi rezultatul secretiei pe care am facut-o ieri dimineata la recomandarea urologului sotului meu.
Am candida, dar doctorul urolog i-a zis sotului ca el are pe langa candida si alta bacterie care cica ar fi luat-o (dupa cum spune el) ca a pus mana murdara pe penis....:f?rv?nad: oare chiar asa....?? In cazul asta ce analize poate face sotul??

Zilele urmatoare astept rezultatele de la Medicover, unde am fost ieri seara la ginecolog.

#11 2008-09-19 14:17:07

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

dar doctorul urolog nu i-a spus ce investigatii sa mai faca? sau sa-i fi dat un tratament..

#12 2008-09-19 14:17:20

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Juli a scris:

Am luat azi rezultatul secretiei pe care am facut-o ieri dimineata la recomandarea urologului sotului meu.
Am candida, dar doctorul urolog i-a zis sotului ca el are pe langa candida si alta bacterie care cica ar fi luat-o (dupa cum spune el) ca a pus mana murdara pe penis....:f?rv?nad: oare chiar asa....?? In cazul asta ce analize poate face sotul??

Zilele urmatoare astept rezultatele de la Medicover, unde am fost ieri seara la ginecolog.

Se poate sa fie asa bineinteles... mainile sunt purtatoare de bacterii si microbi .... in mod normal doar daca are secretie poate sa-si faca analize ... dar sotului tau i s-a facut vreo analiza? sau de unde si-a dat seama doctorul de bacteria asta?

baby Dragos hjarta rugaciune

#13 2008-09-19 14:46:28

Juli
Hero member

Nu i-a dat deocamdata nici o analiza si nici tratament. Cica sa vada cum reactioneaza organismul .....:f?rbryllad:
De bacteria aceea a presupus, din cauza aspectului (cu bubite, inflamat, rosu), caci cica au venit mai multi pacienti asa la el.

Ma mir si eu, ca poate el are altceva si o tinem apoi in lant.....

#14 2008-09-19 14:47:51

crys_ty_na
Platinum member

acele simtome sunt toate de la candida...daca ar fi fost ceva ar fi trebuit sa ti iasa si tie daca aveti contacte fara prez (si banuiesc ca aveti datorita faptului ca amandoi aveti candida)...

#15 2008-09-19 14:55:34

Detzy
Insomniac member

Da Crys are dreptate ...bubitsele, usturimea si uscaciunea pielii in zona respectiva sunt toate din cauza candidozei...iti spun din experienta...nu cred sa fie vb de o alta bacterie

#16 2008-09-19 15:02:19

Juli
Hero member

Multam fetele.
I-am zis sa mai consulte si alt medic. Nu mi se pare normal sa nu faca nici o analiza si nici macar tratament. Ce sa faca organismul singur......

#17 2008-09-19 15:05:14

Detzy
Insomniac member

daa...ti-am zis analiza e mai greu de facut...dar tratament local ii trebuie sigur si lui...multa sanatate si sa vii cu vesti bune puss

#18 2008-09-19 15:13:29

Juli
Hero member

Multumesc puss

Cand am rezultate finale va scriu. Vreau sa scap, ca poate o sa facem bebe si sa nu prinda cu bacterii pe noi...big_smile

#19 2008-09-19 15:15:20

Detzy
Insomniac member

eee...stai linistitaa...ca din pacate candidoza se poate face si in timpul sarcinii...nu e asa o mare problema...simtomele ei sunt, insaaaa .... si spor la bebe!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.