homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Colpita

#1 2008-09-18 20:01:42

paulista
Membru
Inregistrat: 2008-09-18

colpita

buna seara..azi doar ce-am aflat ca am colpita.nu mi s-au dat prea multe detalii cu privire la aceasta boala..daca poate fi numita asa dar mi s-a dat un tratament si anume:femigin,cervugid si colpotrophin.e bun oare?ce ziceti?

#2 2008-09-18 21:12:34

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: colpita

colpita e o boala, numita si anexita.
daca doctorul ti-a dat acel tratament inseamna ca e bun.

#3 2008-09-18 21:20:55

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

camysh, nu te supara ca te contrazic dar din cate stiu eu colpita si anexita sunt 2 lucruri diferite
anexita e o inflamare a trompelor uterine iar colpita se refera la o inflamatie a colului si a vaginului
cervugid se da pt colpite, de restul nu stiu ce sa iti zic...
nu e nimic grav, se trateaza smile

chiar in primul post la inceput gasesti informatii despre colpita
http://forum.anticonceptionale.ro/t1025 … e-col.html

Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-09-18 21:27:02)

#4 2008-09-18 21:31:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

lady in black a scris:

camysh, nu te supara ca te contrazic dar din cate stiu eu colpita si anexita sunt 2 lucruri diferite
anexita e o inflamare a trompelor uterine iar colpita se refera la o inflamatie a colului si a vaginului
cervugid se da pt colpite, de restul nu stiu ce sa iti zic...
nu e nimic grav, se trateaza smile

chiar in primul post la inceput gasesti informatii despre colpita
http://forum.anticonceptionale.ro/t1025 … e-col.html

da, ai dreptate smile greseala mea, cred ca sunt obosita...

#5 2008-09-18 21:33:09

lady in black
Insomniac member

camysh a scris:

da, ai dreptate smile greseala mea, cred ca sunt obosita...

se intelege, si eu mai patesc puss

Publicitate

loading...

#6 2008-09-18 23:36:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

paulista a scris:

buna seara..azi doar ce-am aflat ca am colpita.nu mi s-au dat prea multe detalii cu privire la aceasta boala..daca poate fi numita asa dar mi s-a dat un tratament si anume:femigin,cervugid si colpotrophin.e bun oare?ce ziceti?

paulista...ce fel de colpita?

happy with him...inlove with him...puss

#7 2009-09-20 14:40:33

aly2109
New member
Inregistrat: 2006-12-22

buna:), in urma cu 2 luni am fost la un control unde mi s-a depistat o mica rana pe col(asa s-a exprimat dna dr.) si mi-am facut testul papanicolau+analiza de secretie, testul papanicolau mi-a iesit clasa 2 (frotiu nesatisfacator pentru evaluare- frecvente pmn) iar la analiza de secretie: epitelii-frecvente, leucocite-rare, mucus-rar, flora grad II...rezultat-rari bacili Doderlein(nu am inteles exact denumirea), rari goci gr+. Am intrebat inca dinainte de a afla rezultatul analizelor ce e d facut cu rana, daca se poate vindeca doar cu tratament si dr. mi-a spus k cel mai bine ar fi sa o cauterizam pt ca asta e cea mai sigura metoda de vindecare, dupa ce am primit rezultatul mi-a dat 2 luni tratament cu ovule viviflor 10 zile dupa menstra(pe reteta mi-a scris la diagnostic colpita) si apoi sa merg iar la control, eu am folosit si ovule monofemina (sunt naturiste) dupa ce terminam cele 10 ovule viviflor plus ca am impulsionat sistemul imunitar cu echinaceea, laptiros de matca etc. Am fost acu o sapt la control sa vad in ce stadiu e rana si mi-a spus dr ca nu s-a vindeca, doar a stagnat si ca tratamentul nu o vindeca doar o face sa ramana la stadiul in care esad...acum intrebarea mea pt voi este ce sa fac, sa merg la cauterizare sau sa mai incerc cu tratamente?

rana cred k e un pic mai veche....chestia e ca nu mi-am mai facut eu control si poate d'aia nici nu se retrage cu tratament..zic eu:(

Ultima oara a fost editat de aly2109 (2009-09-20 21:27:15)

#8 2009-09-20 21:06:32

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

aly2109 a scris:

buna:), in urma cu 2 luni am fost la un control unde mi s-a depistat o mica rana pe col(asa s-a exprimat dna dr.) si mi-am facut testul papanicolau+analiza de secretie, testul papanicolau mi-a iesit clasa 2 (frotiu nesatisfacator pentru evaluare- frecvente pmn) iar la analiza de secretie: epitelii-frecvente, leucocite-rare, mucus-rar, flora grad II...rezultat-rari bacili Doderlein(nu am inteles exact denumirea), rari goci gr+. Am intrebat inca dinainte de a afla rezultatul analizelor ce e d facut cu rana, daca se poate vindeca doar cu tratament si dr. mi-a spus k cel mai bine ar fi sa o cauterizam pt ca asta e cea mai sigura metoda de vindecare, dupa ce am primit rezultatul mi-a dat 2 luni tratament cu ovule viviflor 10 zile dupa menstra(pe reteta mi-a scris la diagnostic colpita) si apoi sa merg iar la control, eu am folosit si ovule monofemina (sunt naturiste) dupa ce terminam cele 10 ovule viviflor plus ca am impulsionat sistemul imunitar cu echinaceea, laptiros de matca etc. Am fost acu o sapt la control sa vad in ce stadiu e rana si mi-a spus dr ca nu s-a vindeca, doar a stagnat si ca tratamentul nu o vindeca doar o face sa ramana la stadiul in care esad...acum intrebarea mea pt voi este ce sa fac, sa merg la cauterizare sau sa mai incerc cu tratamente?

eu as cere si o a doua parere, la alt doctor..acu nush ce sa zic

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#9 2009-09-20 23:50:31

lady in black
Insomniac member

aly, in primul rand refa pap-ul (scrie nesatisfacator pt evaluare), trateaza infectia cu coci si mai cere parerea unui alt medic
daca rana e mica ea poate trece cu tratament, nu sari la cauterizare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.