homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog ajutati-ma

#1 2008-09-18 21:34:51

curios
Membru
Inregistrat: 2008-09-18

Va rog ajutati-ma

Deci am si eu o intrebare, de exemplu un baiat si o fata, stau in underwear in pat, se saruta, fata il atinge, iar baiatul ejaculeaza in chiloti, fata fiind deasupra lui, tot in chiloti...este vreo sansa ca ea sa fie insarcinata? va rog raspundeti-mi cat de repede se poate...multumesc

#2 2008-09-18 21:35:54

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: Va rog ajutati-ma

curios a scris:

Deci am si eu o intrebare, de exemplu un baiat si o fata, stau in underwear in pat, se saruta, fata il atinge, iar baiatul ejaculeaza in chiloti, fata fiind deasupra lui, tot in chiloti...este vreo sansa ca ea sa fie insarcinata? va rog raspundeti-mi cat de repede se poate...multumesc

offtopic rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl
vezi ca e un topic sticky pe undeva,despre cum ramai insarcinata-sau ea
enjoy it

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-09-18 21:36:49)

#3 2008-09-18 21:36:46

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

curios a scris:

iooooooi rotfl rotfl doaaaamneeeeee rotfl de unde apareti ma ? rotfl2 rotfl cati ani ai? 12? 13?

Bună ! Arăți ca o curvă !

#4 2008-09-18 21:36:54

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

http://forum.anticonceptionale.ro/t5497 … TA---.html - uite, citeste asta smile
Este nevoie de mult mai mult pentru ca o fata sa ramana insarcinata, stati linistiti smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5 2008-09-18 21:38:11

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

nu mai fiti rele cu baiatu, mah tongue mai bine sa intrebe, decat sa se trezeasca cu vreun bebe nedorit... e semn bun ca se informeaza wink

Just like a tattoo
I'll always have you...

Publicitate

loading...

#6 2008-09-18 21:38:13

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

offffffffff fara suparare dar uneori mi-e mila de copiii din ziua de azi. Oare ce fac ei toata ziua pe netu asta daca nu au nici cea mmai vaga idee despre lucruri de genul asta.
Si ca raspuns curiosule..... nu are cum....

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#7 2008-09-18 21:38:27

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

daca baiatul nu are experienta mai bine i-ati explica cum se ramane gravida decat sa radeti de el. Se rusineaza si fuge si iar mai ramane o copila gravida...........rotfl

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-18 21:38:50)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#8 2008-09-18 21:40:14

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

pai mai intai sa se informeze si apoi sa intrebe tampenii d'astea. mie asa mi se pare in regula. nu , ne vedem, ne'o tragem sau stiu eu ce, stam in chiloti unu peste altu si apoi iintrebam chestii de genu. exista net, exista reviste, exista cabinete de planning. nu mai e pe vremea buniciii

Bună ! Arăți ca o curvă !

#9 2008-09-18 21:41:37

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

sau cel mai bine intai sa se informeze si apoi sa se apuce de tzoca poca. Dar daca ar face toti asa......ar saracii doctorii in lipsa de avorturi

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#10 2008-09-18 21:51:57

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

hai mai fetelor, nu va bateti joc de el..decat sa o lase pe o fata insarcinata mai bine intreaba chiar daca este o prostie

curios, incearca sa te mai documentezi in domeniu...

#11 2008-09-18 21:56:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

fetelor, el a intrebat ceva, voi raspundeti. civilizat. nu ironizati va rog.

#12 2008-09-18 23:30:28

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

curios a scris:

o doamne!
NU...nu ramane gravida  nici daca e PAPA pius de la roma..
e imposibil in situatia data..

Trebe sa existe penetrare pt a putea ramane gravida tongue

Mai multa informare pe viitor! smile

Sim y 

#13 2008-09-18 23:31:52

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

nu intelewg de ce sare asa la gatu omului...poa nu a avut parte de informare..si Doamne cati sunt asa sad

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#14 2008-09-18 23:41:44

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

saracu de el ce speriat o fi .....nu nu poate ramane insarcinata dak intre voi nu a avut loc un act sexual...(doar cand baiatul isi baga putza la fata in pasarik ...at sunt sanse de ....ok )

..be the best ...fuck the rest smile))

#15 2008-09-19 12:41:37

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

curios a scris:

saracu baiat..fie are o varsta destul de mica si nush mare chestie despre sex, fie ca este total dezinformat in c priveste acest subiect....in orice caz, ca un sfat pt el: inainte de a trece la lucr serioase: informeza-te..exista cabinete de planning, internet , reviste si cat si mai cate...o fi sexul placut si poate disctractiv , insa sa stii k are si anumire implicatii , responsabilitati, asa k daca nu stii care-s acestea fie te informezi , fie devii abstinent pana ai sa le inveti..

asculta si tine seama pe viitor de ce au spus fetele de mai sus...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#16 2008-09-19 15:52:48

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Joy'n'Happiness a scris:

curios a scris:

saracu baiat..fie are o varsta destul de mica si nush mare chestie despre sex, fie ca este total dezinformat in c priveste acest subiect....in orice caz, ca un sfat pt el: inainte de a trece la lucr serioase: informeza-te..exista cabinete de planning, internet , reviste si cat si mai cate...o fi sexul placut si poate disctractiv , insa sa stii k are si anumire implicatii , responsabilitati, asa k daca nu stii care-s acestea fie te informezi , fie devii abstinent pana ai sa le inveti..

asculta si tine seama pe viitor de ce au spus fetele de mai sus...

de ce au spus fetele mai sus exceptand ironiile alea aiurea

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#17 2008-09-19 17:11:20

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

bine ca v-ati nascut voi atotstiutoare, mai fetelor care ati ras de el. De unde stiti voi ca n-a citit cat de cat pe net sau in alte parti, dar vroia sa intrebe pentru orice eventualitate sa fie el sigur. come one ... sm
"prost este cel care nu intreaba"

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#18 2008-09-19 17:23:32

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

mmmm cam asa e ...nu trebuie sa-l luam peste picior.fiecare din noi punem intrebari mai mult sau mai putin puerile...

#19 2008-09-19 19:09:34

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

bravo lui ca intrebat!asta conteaza!

on topic:nu ramane!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.