homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Momente frumoase

#1 2008-09-18 21:55:52

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Momente frumoase

C?nd spui că un moment din viaţă a fost cu adevărat special acesta trebuie să fie inedit!

Pentru fiecare ?n parte unele momente din viaţă sunt speciale! Dar exista momente ale vieţii care au fost şi vor fi ?ntotdeauna speciale şi unice pentru toţi!

Va voi ajuta să descoperiti care sunt cele mai frumoase momente ale vieţii şi va invit să completati lista lor! De asemenea va invit să ?mpărtăşiti cu noi c?teva momente inedite din viaţa voastra! Vreti să facem asta?

1. Să te ?ndrăgosteşti

2. Să r?zi p?nă te doare burta

3. Să găseşti un teanc de facturi plătite c?nd te ?ntorci din vacanţă

4. Să mergi ?ntr-un loc unde găseşti peisaje superbe

5. Să-ţi asculţi c?ntecul favorit la radio

6. Să adormi ascult?nd sunetul ploii

7. Să ieşi din duş şi să te acoperi cu un prosop cald

8. Să reuşeşti la ultimul examen

9. Să iei parte la o dicuţie interesanta

10. Să găseşti bani ?ntr-o pereche de pantaloni pe care nu ai mai purtat-o de mult tim

11. Să r?zi de tine

12. Să te relaxezi printre prieteni

13. Să r?zi fără vreun motiv anume

14. Să te trezeşti ?n mijlocul nopţii şi să-ţi dai seama că mai ai c?teva ore bune de somn

15. Să auzi, din ?nt?mplare, cum te vorbeşte cineva de bine

16. Să priveşti un apus de soare

17. Să asculţi o melodie care-ţi aminteşte de o persoană specială din viaţa ta

18. Să primeşti şi să dai primul sărut

19. Să te distrezi cu prietenii

20. Să vezi fericite persoanele la care ţi

21. Să porţi lănţicul persoanei iubite şi ?ncă să-i simţi parfumul

22. Să vizitezi un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult şi să simţi că nu s-a schimbat nimic!

23. Să simţi fluturi ?n stomac c?nd vezi persoana specială din viaţa ta

24. Să şti că eşti iubit!

?Adevăraţii prieteni sunt alături de tine c?nd ?i chemi ?n momentele frumoaseale vieţii, şi ?n cele rele ? c?nd vin nechemaţi?

#2 2008-09-18 21:57:51

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Momente frumoase

si eu am primit pe mail chestia asta smile
tare frumos spus smile

#3 2008-09-18 21:59:49

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

in afara de 3,10,21 si 22 am avut parte de toate hjarta

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#4 2008-09-18 22:02:05

skumpi
Vizitator

so sweet big_smile
sunt atatea momente frumoase in viata noastra da pacat k nu ne prea dam seama d ele...de`abia atunci cand nu le mai avem/simtim realizam...
ar trb in primu rand sa ne bucuram k suntem sanatosi ... ca putem vedea ... ca putem merge... ca putem auzi... toate chestile care noua ni se par pur si simplu banale... unii nu au parte d ele sad
sa ne bucuram k avem parintii langa noi...un frate...o sora... un amic... o prietena...catusi d putzin pt ca altii chiar n`au pe nimeni
ca iubim si suntem iubitii...
ca traim pur si simplu...ar trb sa pretzuim mai mult viata...fiecare zi...ora...minut
+ multe altele...

#5 2008-09-18 22:02:44

andrulina
Addicted member

Putem sa povestim pe topicul asta experiente deosebite din viata noastra care ne-au facut sa ne simtim in al 9-lea cer si putem sa cerem si sfaturi in cazul in care vrem sa pregatim o surpriza placuta cuiva. Eu asa m-am gandit daca e ok sa confirmati daca vi se pare aiurea topicul il sterg

Ultima oara a fost editat de iubi (2008-09-18 22:02:57)

Publicitate

loading...

#6 2008-09-18 22:07:23

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Anul trecut in vara am fost in concediu undeva la munte si m-a dus iuby meu la un restaurant superb.Era facut fix pe munte...era intuneric afara si peste tot era plin de lumanari.Treptele erau facute din lemn si pe fiecare treapta o lumanare,pana la masa unde am stat.A fost superb...atat de romantic hjarta.Si apoi ne-am dat impreuna pe un leagan big_smile .A fost totul de vis hjarta

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#7 2008-09-18 22:08:41

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

skumpi a scris:

so sweet big_smile
sunt atatea momente frumoase in viata noastra da pacat k nu ne prea dam seama d ele...de`abia atunci cand nu le mai avem/simtim realizam...
ar trb in primu rand sa ne bucuram k suntem sanatosi ... ca putem vedea ... ca putem merge... ca putem auzi... toate chestile care noua ni se par pur si simplu banale... unii nu au parte d ele sad
sa ne bucuram k avem parintii langa noi...un frate...o sora... un amic... o prietena...catusi d putzin pt ca altii chiar n`au pe nimeni
ca traim pur si simplu...ar trb sa pretzuim mai mult viata...fiecare zi...ora...minut
+ multe altele...

hjarta Ce multa dreptate ai smile Ciudat ca un.... copil pana la urma, sa gandeasca asa de matur ca tine smile Bravo skumpi.. Daca am reusi mereu sa gandim asa am fi fericiti mereu smile

Eu in afara de punctul 3 le-am trait pe toate hjarta
Si cred ca un moment special in viata unui om mai este si acela in care, cu lacrimi in ochi realizeaza ca munca si asteptarile sale s-au indeplinit smile

Am momente in care ma uit la iubitul meu si simt cum arde inima de iubire si imi dau lacrimile de fericire.

Azi dimineatza am visat ca a murit mama si plangeam in vis in hohote, simteam ca viata mea a luat sfarsit era ceva de necrezut... iar momentul in care m-am trezit si am realizat ca a fost doar un vis urat a fost unul dintre cele mai fericite din viata mea hjarta

iubi, mi se pare frumos topicul... un pic de relaxare si desfatare in momente frumoase nu strica smile

#8 2008-09-18 22:11:30

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

am avut parte de toate dar u ne dam seama k e un lucru secial in viata noastra si nu ne bufcuram de ele ni se4 pare ceva monoton

#9 2008-09-18 22:13:17

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

anul asta cand am implinit 2 ani....nu stiam cu iubitu ce sa facem si a venit el cu ideea.....sa iesim la un restaurant....in Brasov (noi suntem din bucuresti). A fost foarte frumoasa ziua aia

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#10 2008-09-18 22:14:47

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

skumpi a scris:

so sweet big_smile
+ multe altele...

perfect de acord cu tine scumpi tummenupp

eu, de ex, am doi vecini (sot si sotie) nevazatori. am crescut langa ei si mereu am fost recunoscatoare lui Doamne Doamne ca sunt sanatoasa, ca am familia langa mine...
cand vad copii ai strazii sunt multumita cu camera si cu patul pe care le impart cu sora mea, pt ca avem un acoperis deasupra capului...
si mai sunt multe..

si apropo de ce ziceai tu alexia, de iubitul tau, ma uit uneori lung la al meu si cand ma intreaba ce e ii spun cu lacrimi in ochi si cu un nod in gat, incercand sa-mi stapanesc plansul, cat de mult ma bucur ca il am, ca ma iubeste, ca ma sustine si se bucura alaturi de mine...

viata e asa frumoasa, trebuie doar sa stii sa te bucuri de fiecare clipa, chiar daca nu e spectaculoasa, dar e o clipa din viata ta smile

#11 2008-09-18 22:17:16

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

nu le am p 3 si 21 smile
am unele momente cand plec de aks sa ma duc pana in oras si ascult muzica si sunt asa happy si zambesc ... si vad cate un copilas care se uita la mine ... imi place smile

sau cand ma ia iubi in brate si simt asa o energie de la el hjarta
sau cand stau de vb q orele q mami ce-mi place big_smile

si sa vad qm imi fac prieteni noi smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#12 2008-09-18 22:22:26

skumpi
Vizitator

da...pacat k uneori uitam sa apreciem lucrurile marunte marunte ca la urma urmei aia conteaza ! eu am mai spus k sunt fericita si multumita cu tot ce am si mai nou am inceput sa pretuiesc enorm lucrurile care le`am enumerat mai sus angel nu ma intrebati de ce...pur si simplu... signof10

#13 2008-09-18 22:24:52

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

25. Sa fii mama
smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-09-18 22:25:29)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#14 2008-09-18 22:41:28

andrulina
Addicted member

Pt mine conteaz aatat de mult lucrurile astea marunte imi amintesc ca in urma cu cativa ani iubi avea o gradina intr-o localitate si in weekend mergea sa se ocupe de ea, iar dupa ce termina trecea pe la mine si intr-o zi mi-a adus o buchet mare de garofitze roz si miroseau atat de frumos nu era nici o ocazie nimic, pur si simplu s-a gandit el sa-mi aduca garofite si m-a bucurat mult. Imi mai aducea si capsuni de acolo ca stia ca-mi plac smile
Imi amintesc ca mereu cand mergem la munte sau sta el la mine sau eu la el si suntem singuri dimineata se trezeste inaintea mea si imi pregateste micul dejun
M-a impresionat odata cand am fost certati si mi-a scris o scrisoare pe care mi-a dat-o s-o citesc
F multe momente frumoase am cu el hjarta si atunci cand sunt cu el sunt cea mai fericita si ma simt implinita cu adevarat
Am amintiri frumoase cu parintii mei de cand eram mica si pana acumc ativa ani si mergeam in fiecare vara la munte si la tara, mergeam la pescuit smile
Dar am observat ca iubirea si prezenta lui langa mine ma face sa ma simt diferit...chiar sunt in al 9-lea cer cand e acasa, cand e plecat am o stare diferita. Nu stiu daca este bine ca pun atata pret pe relatia noastra, dar nu reusesc sa ma simt singura asa cum ma simt cand e EL aici.
Am ajuns la concluzia ca el imi face viata mai frumoasa si ma face sa fiu linistita optimista si plina de viata. Inainte nu eram asa nu puneam atata pret pe clipele petrecute impreuna, dar de vreo juma de an traiesc altfel totul si pretuiesc clipele cu totul altfel.
Abia astept si celelalte clipe sper ca totul sa fie bine si sa mi se indeplineasca dorintele.

Ultima oara a fost editat de iubi (2008-09-18 22:42:39)

#15 2008-09-18 22:50:00

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

iubi.. e normal sa pretuiesti altfel acum smile Pana acum era ceva obisnuit sa-l ai mereu langa tine, era ceva banal..
Eu cred ca e normal sa pui atat de mult pret pe relatia ta cu el pt ca oamenii sunt facuti sa fie cate 2 .. nu singuri. smile

Am avut si eu moment ca al tau , iubi, cu florile hjarta Parintii iubitului meu locuiesc la tara si au o gradina maaaaaaare si iubitul meu munceste mereu in gradina cand se duce acasa. Intr-o seara cand venea la Bucuresti a trecut mai intai pe la mine, fara nicio ocazie si nici nu treabuia sa ne intalnim, si mi-a adus 13 lalelel hjartahjartahjartahjartahjarta

#16 2008-09-18 22:50:04

andrulina
Addicted member

Mi-am amintit inca ceva smile intotdeauna de Craciun ma simt f fericita si am o stare de pace imi place mult spiritul Craciunului cand impodobesc cu mami bradul si miroase a bunatati in bucatarie. Si Pastele e frumos, dar Craciunul mi se pare mai deosebit.

#17 2008-09-18 22:53:02

skumpi
Vizitator

Craciunu ii superb big_smile deci Craciunu ii singura sarbatoare care o simt ca atare hjarta
Craciunu trecut am facut bradutzu cu iubi big_smile noi 2... noi l`am si cumparat big_smile noi nu facem bradu decat in seara d Craciun...asa e traditie la noi in casa...altii il fac cu o saptamana inainmte...aiureah... iar apoi am mers la tzara ( eu iubi mami tati bessi si flo ) pe la neamuri si la colindat pe la fiecare .... super tare...
De`abia astept Craciunu big_smile big_smile big_smile big_smile

#18 2008-09-18 23:09:00

andrulina
Addicted member

Si la mine in familie se impodobeste bradutul in ajunul craciunului
imi amintesc ca eram mica si ma intalneam cu o vecina la mine acasa si cu o sapt inainte de craciun repetam din carti colinde si pe urma mergeam la colindat pe la scari si ce ne mai bucuram cand ne dadeau bani lol
aa si iubi imi spune povesti inainte sa dormim si povesteste asa frumos tine minte povestile de cand era mic si mi le spune mie sa adorm hjarta
eu mai tin minte vreo 2 povesti lol el stie o gramada...

#19 2008-09-18 23:36:05

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Foarte foarte tare lista aia.. ne face sa ne gandim la lucrurile care le facem zi de zi si pe care nu tot timpul le apreciem.
Eu inca nu am gasit teancul ala de facturi platite si nu i`am purtat lantul dar mereu ma gandesc cate clipe frumoase am petrecut cu el si mai ales dimineata cand ma trezesc si il vad langa mine am cea mai frumoasa senzatie de liniste,siguranta si parca`mi iese inima din piept de atata iubire.
Nu stiu daca ei simt asa ca noi sau daca inteleg chestia asta smile

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.