|
Nu esti logat.
Cicilu peste sarcina?#1 2008-09-19 13:26:03
cicilu peste sarcina?am avut infectie urinara si timp de 1 sap am luat nolicin si am continuat si cu antibebe. la 1 sap si jumatate dupa ce am terminat tratamentul am facut dragoste cu iubitul meu.acum 3 zile la a 3 pastila maro mi-a venit ciclu [ca deobicei]. e rosu la culoare si cu membrana si e abundent. de cand iau antibebe pe mine ma tzine cam 3 zile si apoi curge ceva maroniu. m-am ingrashat un pic de cand am terminat tratamentul cu nolicin. sunt un pic panicata. help me! ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline #2 2008-09-19 13:27:50
Re: cicilu peste sarcina?mentionez ca iau rigevidon de 8 luni ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline #3 2008-09-19 14:52:38
Re: cicilu peste sarcina?criss21 ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...nu inteleg dc esti panicata...esti ok... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|