homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interventie laser

#1 2008-09-19 13:53:17

maria_82
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-12

interventie laser

Azi la 5 ma duc la lasermed, pentru ca mi s-a spart un vas de sange pe nas acum cativa ani si ma duc sa mi-l arda....sau ce-i face...
Eram curioasa daca a mai facut cineva asa ceva cu laserul, si daca ramane vreun semn...gen curge sange....sau...?

#2 2008-09-19 13:57:30

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: interventie laser

semn permanent nu cred ca o sa ramana, poate un timp da ...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#3 2008-09-19 14:18:48

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

un timp cred ca o sa ramana zona putin rosie sau patata dar trece....iar sange nu stiu sa curga, dar nu prea cred

baby Dragos hjarta rugaciune

#4 2008-10-04 00:29:41

qtpissy
Full member
Inregistrat: 2008-09-26

saptamana viitoare am si eu o consultatie la o clinica specializata pe interventiile cu laser. am un hemangiom plan sistematizat ( adik niste pete trandafirii asa pe mana..si au inceput sa'mi apara si pe fata,doar pe o parte a fetei de fapt ,dak ma dau cu fdt nu se vad dar fara ..se vede ca si cum sunt imbujorata pe juma de fata)

ideea e k vroiam sa ma apuc de anticonceptionale zilele astea ..knd imi vine ciclul .precizez k nu am mai luat pilule pana acum ...

intrebarea mea este : pilulele interactioneaza cumva cu tratamentul asta cu laser ?
stiti ceva despre asta ??

#5 2008-10-04 00:33:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu zic ca nu...dar ar fi bine sa informezi medicul inainte de interventie...caci el e cel care ti poate spune cel mai bine...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2013-05-09 15:23:46

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Ce parere aveti despre tratamentul cu laser sau cu lumina pulsata (IPL)? Ati facut pana acum, dau rezultate bune sau lasa semne? Au vreun fel de efecte nedorite? Din ce am citit e mai bine sa apelezi la ele in sezonul rece, nu? Ma gandesc ca sunt cam costisitoare si este bine sa ma informez din timp, nu sa arunc banii din prima.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.