|
Nu esti logat.
Uter fibromatos#1 2008-09-19 15:37:37
uter fibromatosBuna. Sunt noua pe forum. Sunt din Galati. am fost la ginecolog si mi s-a spus ca am uterul fibromatos dar nu mi s-a dat nici un tratament deoarece la varsta mea nu ar trebui sa am asa ceva (am 22 ani). vreau sa imi recomandati un ginecolog bun din galati (eu am fost la doctorita mataca) si se poate rezolva prin tratament ceea ce am eu. Offline #2 2008-09-19 17:39:37
Re: uter fibromatosflory22 in baza a ce ti s-a spus ca ai uter fibromatos? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-09-20 09:07:17
Re: uter fibromatosam facut ecografie endovaginala si acolo s-a vazut. ce e de facut pt asta? mrc Offline #4 2008-09-20 09:13:30
Re: uter fibromatosFlory in primul rand mai consulta un medic. O a doua parere nu strica niciodata. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2009-09-23 19:11:41
Re: uter fibromatosBuna, si eu am uter fibromatos si sunt si insarcinata in 7 saptamani si am 25 ani.A... si mai am si polip cervical.medicul mi-a zis ca nu sunt problrme, dar sunt cam speriata. Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-23 19:39:47
Re: uter fibromatosflory, tot cam varsta ta o aveam cand un ginecolog, la o ecografie, mi-a recomandat sa fac urgent un copil pentru ca urma sa imi "zboare" uterul asta a fost expresia lui. diagnosticul a fost tot uter fibromatos. m-am speriat, copil nu am facut, au trecut vreo 15 ani de atunci, uterul e la locul lui si nici un alt medic nu mi-a mai spus ca ar fi fibromatos....asa ca mai vezi si o a doua parere I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|