homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie,iubire...complicat-6

#96 2008-10-08 09:54:07

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: relatie,iubire...complicat

Am citit si eu topicul, in mare...

Cred ca o relatie bazata pe dragoste se concretizeaza in timp. Noi doi facem parte dintre aia putini care s-au "indragostit" de la inceput. Ne-am combinat la scurt timp dupa ce ne-am cunoscut. Dar dragostea s-a construit in timp, nu pot compara relatia mea de acum, cu ce era acum 3 ani cand ne-am cunoscut. Adica da, era atractie si etc si atunci, dar acum este mult mai mult de atat.

PE de alta parte, ii multumesc lui ala de sus ca niciunul dintre noi nu a avut o relatie stabila inainte. Eu sunt prima, el e primul.

Nu  cred ca as putea suporta ce s-a tot povestit in topicul asta. Si One, fara suparare, dar 4 luni totusi nu e o viata de om, ai inca timp sa mergi mai departe, sa plangi cat e nevoie pana te descarci, dar sa mergi mai departe. Gandeste-te ca omul macar a fost cat de cat sincer, adica nu ti-a zis ca te iubeste si bla, bla ca dupa aia sa si-o traga cu propria singuratate. Eu zic ca la tine e inca idragosteala aia cu foc de la inceput, o sa se stinga la un moment dat, ca un foc de paie, si o sa fii uimita cum de te-ai consumat asa.

Nu-ti mai pierde timpul aiurea cu un asa om,. Daca la 30 el categoriseste femeile dupa criteri de genul "daca una m-a fraierit, toate or sa ma fraiereasca" pey atunci, scuza-ma... grow up, get another, real life

Poor is the man whose pleasure depends on another

#97 2008-10-08 10:28:35

qtpissy
Full member
Inregistrat: 2008-09-26

m'am trezit foarte derutata ..cu un dor de el de mooor grater

#98 2008-10-08 10:32:32

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

OneOnly a scris:

Lelaina,nu a fost sincer!!!s-a jucat cu mintea si cu inima mea.mi-a zis o data ca ma iubeste,o data cand ne intelegeam minunat si parea chiar f apropiat de mine.mi-a zis inainte de "noapte buna".ulterior nu a recunoscut...
si s-a purtat cateodata f dragastos,de mi-a sucit mintile....era adorabil...parea ca intr-adevar vroia sa mearga intre noi..imi zicea niste chestii atat de frumoase....grater grater apoi il apucau pandaliile-indiferenta,distantare,raceala...isi revenea,ii ziceam,zicea k ii pare rau...iar si iar...

Aoleu..pey atunci cu atat mai mult sa-ti bagi ceva in cuvintele lui, ca sa nu zic in el...
Un astfel de om nu merita nimic, nu te joci cu sentimentele celui de langa tine...

Tu capul sus, One, mergi mai departe. Nu s-au uscat toate putzele de pe lume. Cu siguranta o sa gasesti pe cineva care macar sa fie sincer cu tine, nu asa...oricat ghinion ai avea, ca am vazut la ce gandesti acum ca ziceai de ghinion kram

Poor is the man whose pleasure depends on another

#99 2008-10-08 10:35:36

qtpissy
Full member

pei de asta ma tem ..sad

simt nevoia sa'l caut ,sa'i aud vocea ,sa'l vad ..nu mai spun ..
la dracu

sunt moale

#100 2008-10-08 10:48:20

qtpissy
Full member

am mai scris despre asta .la peace&love&sex pg 2

Publicitate

loading...

#101 2008-10-08 10:57:46

qtpissy
Full member

feelling's mutual sad

#102 2008-10-08 11:02:30

qtpissy
Full member

stai k incet incet incep sa inteleg
baiatul asta a fost cumva primul din viata ta ????

#103 2008-10-08 11:08:32

qtpissy
Full member

ma refeream la primul cu care ti-ai inceput viata sexuala .

#104 2008-10-09 13:26:03

agnes90
New member
Inregistrat: 2008-09-02

la scoala..o profesoara ne`a spus ca daca vrem sa uitam pe cineva,putem face asta foarte usor...dar pe ea o cred e profesara de filosofie..si cred ca poate sa treaca usor peste orice..si a spus ca cea mai buna metoda e sa iti scrii pe o foaie toate defctele lui si sa le citesti in fiecare zi..si sa tot spui"cum am putut sa ma indragostesc de el"...dar eu daca as incerca nu cred ca as reusi...sincer...deci nu cred ca merge cu asta

#105 2008-10-09 13:39:27

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

nu trebuie sa fi prof de filosofie ca sa reusesti mai usor sa treci peste o despartire. depinde f mult de firea persoanei. unele uita mai greu altele mai usor.
ca sa nu suferi mult timp si sa poti trece peste mai rpd eu cred ca mai intai trebuie sa vrei asta si ulterior sa analizezi putin la rece situatia care a fost...sa fi constienta ca daca el a fost de vina apai asa este. pe urma trebuie sa iesi cat mai mult in lume sa socializezi sa iti faci noi prieteni, sa te distrezi sa fi deschisa la noi propuneri. nu sa stai conectata in trecut...un timp (care oscileaza de la pers la pers in functie de firea fiecareia) o sa te simti prost, dar nu tb sa te adancesti in ea...trebuie sa vrei sa te simti bine si sa faci tu ceva pt tine...pt ca nimeni nu va face ceva in locul tau ca sa fi ok...tu esti singura care trebuie sa lupte in asa fel incat sa iti fie mai bine si sa privesti cu optimism in viitor. fiti puternice fetelor

#106 2008-10-09 15:02:36

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

agnes90 a scris:

la scoala..o profesoara ne`a spus ca daca vrem sa uitam pe cineva,putem face asta foarte usor...dar pe ea o cred e profesara de filosofie..si cred ca poate sa treaca usor peste orice..si a spus ca cea mai buna metoda e sa iti scrii pe o foaie toate defctele lui si sa le citesti in fiecare zi..si sa tot spui"cum am putut sa ma indragostesc de el"...dar eu daca as incerca nu cred ca as reusi...sincer...deci nu cred ca merge cu asta

autosugestie

#107 2008-10-09 15:06:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

agnes90 a scris:

eu nu sunt de acord cu chestia asta, sincer.... adica daca eu ma indragostesc numai de ticalosi, eu ce fel de persoana sunt ?
momentele frumoase raman la locul lor, fostul e si el o persoana de care m-am indragostit la un moment dat si nu trebuie sa am nici un motiv pentru asta, acum s-a terminat si putem sa ne vedem fiecare de viata noastra
adica eu imi cultiv aiurea niste resentimente care in cele din urma imi otravesc mie viata... ca doar nu ma duc sa-i pun cianura in cafea lui Jose Armando ca mi-a dat papucii...

#108 2008-10-09 18:09:02

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

agnes90 a scris:

eu nu sunt de acord cu chestia asta, sincer.... adica daca eu ma indragostesc numai de ticalosi, eu ce fel de persoana sunt ?
momentele frumoase raman la locul lor, fostul e si el o persoana de care m-am indragostit la un moment dat si nu trebuie sa am nici un motiv pentru asta, acum s-a terminat si putem sa ne vedem fiecare de viata noastra
adica eu imi cultiv aiurea niste resentimente care in cele din urma imi otravesc mie viata... ca doar nu ma duc sa-i pun cianura in cafea lui Jose Armando ca mi-a dat papucii...

corect....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#109 2008-10-09 22:05:42

skumpi
Vizitator

one puss
ce faci esti bine ?

#110 2008-10-09 22:11:38

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

puss skumpi
m-am intalnit cu o amica de-a lui si mi-a dat lucrurile care le uitasem la el...
nah nu;s bine...iti dai seama...
imi lasa offline ca au aparut niste chestii de la o trupa care ne place amandurora.
deci iar mi-a sarit tandara!
adik aseara abia am smuls 3 vorbe,degeaba m-am agitat ..iar...
si acum imi dai offline cu un kkt :k stie k imi plac sei mie trupa aia ,k au aparut chestiile alea si k merita sa le iau.
fmm!!!
i-am scris niste chestii,nu m-am putut abtine.
i-am zis k eu nu o sa-l mai caut,k am vazut k nu da 2 bani pe orice am facut si orice i-am zis

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-10-09 22:15:34)

They can because they think they can.

#111 2008-10-09 22:17:04

skumpi
Vizitator

neutral
nu vrei sa ma asculti sa`i dai ignor... te chinui cu manutele tale... neutral
azi`noapte mi`o picat netu... sper ca nu te`ai suparat tongue

#112 2008-10-09 22:20:29

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

skumpi,el nu vb nici dak ma agit eu,d-apoi singur .
o sa il sterg din lista
a...ok pt aseara,am mai vb cu Loveable pana aproape de 5 dim smile

They can because they think they can.

#113 2008-10-09 22:23:50

skumpi
Vizitator

el nu vb da pe tine te agita sa`i vezi avataru...statusu wink

la 5 dimi visam frumos big_smile

#114 2008-10-10 00:16:07

qtpissy
Full member

aiurea ..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.