|
Nu esti logat.
Transfer facultate USA-Romania...se poate?cum?#1 2008-09-19 22:38:32
transfer facultate USA-Romania...se poate?cum?Fetelor am si eu o intrebare daca stiti sau cum pot afla?Am o prietena in America si anul acesta a intrat acolo la Drept.Vrea sa se intoarca de tot in Romania, si nu stim cum ar trebui sa se transfere?Se transfera sau sa vina sa se inscrie aici direct?Eu va intreb ca poate ati mai auzit sau asa.Mersi Offline #2 2008-09-19 22:44:23
Re: transfer facultate USA-Romania...se poate?cum?cel mai bine e sa dai un tel sau sa mergi pe la facultati sa intrebi....si iti vor spune de acolo sigur....eu stiu spre ex ca la ase in bucuresti poti continua studiile daca ai inceput in strainatate.........dar ase-ul n-are drept... Offline #3 2008-09-19 22:48:13
Re: transfer facultate USA-Romania...se poate?cum?daca abia a intrat cred ca poate prinde inca inscrierea din septembrie mami de minuni Offline #4 2008-09-19 22:51:02
Re: transfer facultate USA-Romania...se poate?cum?eu ma gandeam ca si unde sa sun...ca poate e diferit la facultati.unele cer anumite documente altele altele.si nu cred ca ar prinde inscrierea din septembrie ca nu ar avea cum sa ajunga asa repede pana la urma o sa o fac sa se decida la ce faculatate ar vrea si sun eu acolo direct...alta sansa n-am...cred Offline #5 2008-09-19 22:55:24
Re: transfer facultate USA-Romania...se poate?cum?
pai da, cel mai bine e asa....afli sigur Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-19 22:57:31
Re: transfer facultate USA-Romania...se poate?cum?ok fetele mersi mult...desi credeam ca scap mai ieftin...nu stiu de ce mi asa rusine sa sun sa intreb si eu niste chestii normale Ultima oara a fost editat de AiluJ (2008-09-19 22:58:20) Offline #7 2008-09-19 23:06:56
Re: transfer facultate USA-Romania...se poate?cum?n-are de ce sa-ti fie rusine, e de datoria lor sa te lamureasca Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|