homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere suspecta

#1 2008-09-19 22:41:29

marie13
New member
Inregistrat: 2007-02-17

intarziere suspecta

Dupa cum puteti vedea si in subiectul mesajului am de "raportat" o intarziere suspecta a menstruatiei-2 luni[da, stiu, urmatoarea voastra reactie ar fi: "Si de ce nu te-ai dus la medic pana acum?!" nu m-am dus din lipsa de timp, urmata apoi de o lipsa de bani]

Sunt foarte ingrijorata, deoarece in tot acest timp am facut 2 teste diferite de sarcina la o distanta de o saptamana sau doua si ambele au iesit negative. De asemenea, am scurgeri de o culoare albicioasa in cantitati industriale as putea spune[cateodata imi vine sa le colorez cu vopsea de oua doar ca sa ma consolez]. In trecut am avut dismenoree, urmata de un chist pe ovarul stang si sunt genul care cam umbla desculta si raceste repede.
Voi incerca sa ma duc cat mai repede la doctor, dar pana atunci am vrut sa va mai cer parerea despre ce ar putea fi.

Va multumesc anticipat.

grater

#2 2008-09-19 22:43:53

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: intarziere suspecta

dereglare hormonala? cu parerea putem sa ne dam insa nu stiu cat te ajuta...

mami de minuni hjarta

#3 2008-09-19 22:56:14

marie13
New member

dereglare hormonala de 2 luni si? cat de dereglata as putea fi?
de asemenea contactul sexual nu e prea regulat. imi imaginez ca si asta ar avea o oarecare consecinta, nu?

#4 2008-09-20 00:43:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

marie13 a scris:

Dupa cum puteti vedea si in subiectul mesajului am de "raportat" o intarziere suspecta a menstruatiei-2 luni[da, stiu, urmatoarea voastra reactie ar fi: "Si de ce nu te-ai dus la medic pana acum?!" nu m-am dus din lipsa de timp, urmata apoi de o lipsa de bani]

Sunt foarte ingrijorata, deoarece in tot acest timp am facut 2 teste diferite de sarcina la o distanta de o saptamana sau doua si ambele au iesit negative. De asemenea, am scurgeri de o culoare albicioasa in cantitati industriale as putea spune[cateodata imi vine sa le colorez cu vopsea de oua doar ca sa ma consolez]. In trecut am avut dismenoree, urmata de un chist pe ovarul stang si sunt genul care cam umbla desculta si raceste repede.
Voi incerca sa ma duc cat mai repede la doctor, dar pana atunci am vrut sa va mai cer parerea despre ce ar putea fi.

Va multumesc anticipat.

grater

nu ai si dureri?

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-09-20 01:55:29

marie13
New member

am dureri cateodata.. mai ales daca am mijlocul descoperit sau cand am picioarele goale. e un obicei prost, stiu. ar trebui sa ma feresc

Publicitate

loading...

#6 2008-09-20 08:23:39

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Marie, cum spunea ai eu_vreau cel mai probabil este o dereglare hormonala, sau poate si o raceala. Insa noi cu mai mult de atat nu te putem ajuta. Singurul care poate face asta este medicul. Asa ca, fa-i o vizita car mai repede cu putinta.

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2008-09-20 13:29:44

crys_ty_na
Platinum member

marie13 a scris:

am dureri cateodata.. mai ales daca am mijlocul descoperit sau cand am picioarele goale. e un obicei prost, stiu. ar trebui sa ma feresc

atunci poate fi vb de o anexita si ar fi indicat sa mergi cat de rpd la medic...

#8 2008-09-20 21:27:07

marie13
New member

Am vazut pe acest site publicitate pentru cabinetul dr. evelyn cristescu. inca se mai poate face o consultatie gratuita?

Ultima oara a fost editat de marie13 (2008-09-20 21:27:52)

#9 2008-09-21 00:37:21

crys_ty_na
Platinum member

bineinteles smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.