homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce trebuie facut?

#1 2008-09-20 11:36:43

krissaa
Membru
Inregistrat: 2008-09-20

ce trebuie facut?

buna..vreau si eu sami spuneti ce am dak va puteti da seama..am avut o raceala jos(urinari dese mancarimi dureri de rinichi) si am tratato cu antibiotice si a parut ca mia trecut dar mia dereglat menstruatia si cam o luna de atunci am avut scurgeri maro urat mirositoare care provocau mancarimi.in timpul acelei luni am luat tot antibiotice la "prescriptia" faracistei..deci dupa o luna jumate de la acea raceala mia venit o menstruatie normala..asta e ciudat caci de atunci am menstruatia normala si regulata dar in restul lunii(dupa menstruatie) am numai scurgeri secretii galbene albe branzoase park si usturimi adik labiile inflamate si sensibile la atingere..iar cu o sapt inainte de menstruatie aici e dilema am acele secretii maro sau crem inchis(nu sunt lichide adik sunt mai cremoase asa) ffffff urat mirositoare a bicarbonat park inecacios care provoaca mancarimi ..astept raspuns dak puteti sami trimiteti pe email-ul meu va rog..multumesc grater sad :-w?.acum de la acea raceala au trecut 3 luni si  cred ca am candida ,micoza cv aseamanator si iau nizoral 2 pastile pe zi si in fiecare seara fac spalaturi genitale cu betadine si dupa cu bicarbonate de sodium?am vreo 5 zile de tratament si am observat doar cantitatea de secretie mai mica  dar sunt tot obisnuitele scurgeri deschise la culoare care nu miros dupa menstra si inchise maro si mirositoare inaintea menstrei?deci ce trebuie sa fac?ms?mentionez ca sunt virgina si am 15 ani

#2 2008-09-20 12:28:57

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ce trebuie facut?

In primul rand sa stii ca ai facut rau ca ai luat medicamente la sfatul farmacistei. Mergi la medic. Eu ma gadesc la o candidoza de la antibiotice. Insa cel mai sigur iti poate spune medicul. Spalaturi faci doar la exterior banuiesc ...

Si nu mai lua medicamente dupa ureche ( adica fara sfatul medicului ).

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.