|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2008-09-20 11:53:59
anticonceptionalebuna.am si eu o intrebare...pot ramane insarcinata daca am luat pentru prima data anticonceptionale?anticonceptionalele le-am luat din ziua in care mi-am inceput viata sexuala,fiind totusi si ultima zi de ciclu..am terminat anticonceptionalele de 3 zile si nu mi-a venit ciclul...stiu k in pauza de 7 zile trebuie sa imi vina ciclul...medicul ginecolog mi-a zis sa iau anticonceptionale din momentul cand imi incep viata sexuala.... Offline #2 2008-09-20 11:55:06
Re: anticonceptionaletrebuiau incepute in 1zi de menstruatie ca sa aiba efect de atunci..tu al cat timp ai avut contact dupa ce le-ai luat? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-09-20 11:58:33
Re: anticonceptionalein aceasi zi in care l-am luat,dar in prima zi cand am luat anticonceptionale prietenul meu nu a ejaculat inauntru... Offline #4 2008-09-20 12:07:55
Re: anticonceptionaledeci regula e sa fie luate in prima zi de menstruatie ca sa se instaleze efectul contraceptiv chiar de atunci ...daca incepi in oricare alta zi decat 1 zi de sangerare trebuie sa te protejezi cu prezervativ pana apuci sa inghiti 7 pastile. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #5 2008-09-20 12:16:03
Re: anticonceptionaleBuby testul de sarcina fa-l in a opta zi dimineata. Menstra poate aparea in oricare din cele 7 zile de pauza. SI plus de asta daca esti la prima folie de anticonceptionale se poate sa nu-ti vina menstra in pauza si nici sarcina sa nu fie. Ci doar o amenoree temporara de la pastilute. Deci ... probleme nu ar fi. Totusi, tinand cont de faptul ca primul contact sexual a fost neprotejat, fa un test de sarcina in a opta zi dimineata. Daca iese negativ, incepi urmatoarea folie la ora la care obisnuiesti sa le iei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-20 12:23:44
Re: anticonceptionaleCu placere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-09-20 23:36:42
Re: anticonceptionaledaca in zilele de ovulatie nu am facut sex,pot ramane insarcinata ?? Offline #8 2008-09-21 00:53:41
Re: anticonceptionaleun risc exista pt ca pot aparea ovulatii spontane...si datorita vietii spermatozoizilor... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|