homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Auuu! ce doare!!

#1 2008-09-21 17:02:13

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

auuu! ce doare!!

ajutor! chiar nu mai pot! am 34 de ani si ma plang mai rau decat bunica-mea! am spondiloza cervicala....durerea de coloana si de umar e cum e, adica o pot suporta....insa pe aia de cap....nu mai rezist:( sunt vesnic ametita, parca imi fuge pamantul de sub picioare in fiecare secunda, de la ameteala asta am si senzatii de greata cateodata si mi se intampla sa am senzatii si ca ma sufoc si mereu simt ca ma dor si ochii in cap. am tot luat nurofen, algocalmin, antinevralgic, piafen....nimic!! nu trece!! de cateva luni fac zilnic masaj cervical, a fost mai bine dar de cand a venit vremea asta urata........
ca sa nu va mai spun ca daca apare cate un nor , se posteaza fix in creierul meu si parca mi se umfla capul si plutesc....
care stiti vreun remediu ? natural, babesc, minune dar sa imi treaca si mie cel putin cateva ore....
multumesc

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2 2008-09-21 17:50:51

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: auuu! ce doare!!

Iti recomand sa faci acupunctura. O sa vezi cat de bine te vei simti.

#3 2008-09-21 18:21:34

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

medicul ce zice?

mami de minuni hjarta

#4 2008-09-21 20:26:53

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

subscriu cu acupunctura, vei avea rezultate in mod sigur, iti spun di experienta, incepe sedintele
poti de asemenea sa iti dai cu aloe heat lotion de la forever pe zonele dureroase
si sedintele cu un bioenergoterapeut adevarat te vor ajuta
masajul e mai putin de ajutor fata de gimnastica medicala pt ceea ce ai tu

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.