homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ar trebui sa ma ingrijorez?

#1 2008-09-21 20:51:17

miha_ela
Membru
Inregistrat: 2008-09-21

Ar trebui sa ma ingrijorez?

Salut,am o nelamurire care ma tot bantuie de cateva ore.De 7 luni de zile iau anticonceptionale si ciclul meu e foarte regulat.Exact acum 2 saptamani am avut contact sexual si la 2 zile dupa asta am facut infectie urinara si am fost nevoita sa iau un tratament cu antibiotice.In tot acest timp am continuat sa iau si anticonceptonalele.Stiu ca anticonceptionalele nu-si mai fac efectul dorit in combinatie cu antibioticele.Tin sa precizez ca-n tot acest timp in care am urmat tratamentul cu antibiotice n-am mai avut nici un contact sexual.Problema a aparut azi cand trebuia sa-mi vina ciclul,si n-a mai venit.Sa fie oare singura problema faptul ca am tinut acest tratament cu antibiotice?Oare exista riscul sa-mi intarzie mai mult de perioada asta de 7 zile in care nu trebuia sa mai iau anticonceptionalele?

#2 2008-09-21 20:54:23

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Ar trebui sa ma ingrijorez?

ai procedat bine..nu e pb cu acel contact inainte sa iei antibiotice
ai nevoie de protectie suplimentara doar pe perioada tratamentului si inca o saptamana dupa ce l-ai terminat
menstra poate sa apara in oricare din cele 7 zile de pauza...uneori se mai schimba, nu apare in aceeasi zi
stai linistita smile

#3 2008-09-21 20:56:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu are leg contactul cu antibioticele caci erai protejata...nu e o chestie dovedita dar am obs ca la multe fete care luasera antibiotic le intarzia...si stai linistita...semai schimba ziua in care tre sa vina...si eu am trecut prin asta smile

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-09-21 22:42:47

miha_ela
Membru

Va multumesc ca ati raspuns asa de repede.Chiar eram curioasa sa vad daca a mai trecut cineva printr-o experienta similara.Va pup:*

#5 2008-09-21 22:44:18

crys_ty_na
Platinum member

cu placere si te asteptam cu vesti smile

Publicitate

loading...

#6 2008-09-22 01:34:45

miha_ela
Membru

A venit big_smile, a intarziat 12 ore smile, dar a venit. Ati avut dreptate smile. Ciudat ca 7 luni sa vina la ora exacta si acum sa intarzie asa mult, poate a pierdut trenu tongue
Multumesc inca o data smile

#7 2008-09-22 01:58:35

crys_ty_na
Platinum member

big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.