|
Nu esti logat.
Raspundeti-mi va rog repede ..multumesc-2#20 2008-09-22 17:34:08
Re: Raspundeti-mi va rog repede ..multumescprietena ta e epileptica? happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-09-22 17:36:37
Re: Raspundeti-mi va rog repede ..multumescDa pentru un fel de epilepsie mai rara le ia prietena mea. si totusi ce sa faca??? Asteptam raspunsu doctoressei??? Multumim Ultima oara a fost editat de Diana888 (2008-09-22 17:39:42) "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #22 2008-09-22 17:44:23
Re: Raspundeti-mi va rog repede ..multumescdiana ti am trimis un mail cu nr doctoressei...spunei prietenei tale sa o sune dar la o ora rezonabila... happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-09-22 17:46:14
Re: Raspundeti-mi va rog repede ..multumescOk multumim fff mult. O sa vorbim azi cu dansa. "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #24 2008-09-22 17:49:11
Re: Raspundeti-mi va rog repede ..multumeschappy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2008-09-23 22:00:40
Re: Raspundeti-mi va rog repede ..multumesc
da, din prima zi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2008-09-23 22:53:10
Re: Raspundeti-mi va rog repede ..multumescAm luat postinor inainte cu vreo 2 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa inceapa menstra; stiam ca cel mai probabil pastila o va amana. La distanta de aprox 5 zile a aparut acel spotting; caracteristicile aratau ca e vb despre el; (l-am mai avut o data, pentru ca am mai avut o data experienta cu postinor). dar observ ca deja tine de 3 zile, si pare sa semene mai mult cu menstra. E posibil ca spotting-ul sa fi continuat cu menstra? Intreb asta pentru ca voiam sa incep sa iau iar AC, fara sa mai astept pana luna urmatoare, mai ales ca data trecuta imi intarziase mult. Intentionez oricum sa merg la medic, dar asta o pot face abia la sf saptamanii, sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. Offline #27 2008-09-24 00:27:56
Re: Raspundeti-mi va rog repede ..multumescdaca e asemanatore cantitativ si calitativ menstrei atunci aia e...sangerarea de dupa postinor nu e obligatorie sa apara... happy with him...inlove with him... Offline #28 2008-09-28 15:36:31
Re: Raspundeti-mi va rog repede ..multumesc
Scuze , am raspuns greu ptr ca nu m-am mai intlnit cu prietena mea sa o intreb si acum e langa mine si am intrebat-o. Are menstra neregulata pentru ca nu-i vine la aceeiasi data , de ex. daca luna asta i-a venit pe 20 luna viitoare ii vine cu cateva zile mai devreme si sex au facut in a 3a zi de menstra. A si inca ceva , de cand si-a inceput viata sexula numarul de zile de menstra este diferit de la luna la luna o data o tine 7 zile , altadata 4 zile...Multumim Ultima oara a fost editat de Diana888 (2008-09-28 15:39:54) "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|