|
Nu esti logat.
Alt subiect despre masculi...#1 2008-09-21 22:56:41Alt subiect despre masculi...Fetele sa va spun ce am observat. La o fata daca te duci si ii povestesti ceva ea o sa te imbarbateze, o sa fie la unison cu tine, o sa iti ofere un umar pe care sa plangi etc...daca te duci la iubit el o sa incerce intotdeauna sa gaseasca o solutie...chiar daca tu vb cu el pentru a te descarca de probleme...toti sunt asa? E vreo chestie masculina? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2008-09-21 22:59:39
Re: Alt subiect despre masculi...Fostul meu spunea el cum ar fi facut ... in sensul ca eu am facut gresit... Desi eu ii spuneam doar pt ca sa ma descarc... Offline #3 2008-09-21 23:03:30
Re: Alt subiect despre masculi...iubi nu`i cu sfaturile el ma asculta si cam atat... #4 2008-09-21 23:03:42Re: Alt subiect despre masculi...nu neaparat asta, dar daca ne plangem la ei ca ne doare burta de la mentra ei inteleg k noi le cerem sa faca ceva sa nu ne mai doara Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2008-09-21 23:05:16
Re: Alt subiect despre masculi...iubi zice " sa`ti cumpar medicamente roz ? " in schimb dak ii zic la o prietena zice "sorry " Publicitateloading...
#6 2008-09-21 23:17:23
Re: Alt subiect despre masculi...
Ciudat, eu daca am o problema prefer sa vorbesc cu un prieten (da, mascul ), pentru ca o femeie va dramatiza, eventual accentuand starea ta proasta. Asta am observat eu. Asta nu inseamna ca nu vorbesc cu prietenele mele, daca are cineva de mine sunt la datorie, dar cand e vorba de problemele mele, nu ma duc mereu la ele . Un barbat o sa fie mai la subiect si o sa-ti spuna ce i se pare mai simplu/rapid/whuteva si de multe ori au dreptate , pentru ca noi tindem sa ne complicam.Nu mi se pare nimic mai amuzant dupa o despartire decat un prieten care-ti spune "Da-l in p**a mea, hai sa bem" Ultima oara a fost editat de Mandy (2008-09-21 23:17:51) Offline #7 2008-09-21 23:18:35
Re: Alt subiect despre masculi..."Da-l in p**a mea, hai sa bem" My Tears Dry On Their Own Offline #8 2008-09-21 23:20:24
Re: Alt subiect despre masculi...daca ii spun lui ceva, analizeaza situatia... cauta cauza si apoi solutia si de multe ori ma critica fara sa stie daca am vreo vina :f?rbannad: Offline #9 2008-09-21 23:21:03Re: Alt subiect despre masculi...din punctul asta de vedere da, asa e...dar pur si simplu cand ai o stare proasta si vrei si tu sa te lamentezi k imposibil sa faci asta cu un baiat Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #10 2008-09-21 23:24:57
Eh, si prietenul meu cel mai bun are momente cand imi spune "Femeie,esti nebuna" , da' stie ca n-are ce sa-mi faca si ma iubeste in continuare asa nebuna cum sunt Offline #11 2008-09-21 23:26:31
Re: Alt subiect despre masculi...noi femeile, avem cam aceleasi pareri si cam aceeasi gandire...si in plus sunt unele "prietene" care plang de fericire cand patesti cate un necaz,fiind invidioase ca ele nu au ce ai tu..un barbat va fi intotdeauna sincer cu tine(nu intra chiar toti,dar totusi)oricum nu au nimic de pierdut,poate de castigat..hmmm iubi meu nu prea intra in acest scurt comentariu,ca el nu prea suporta sa ma auda ca ma plang de anumite probleme...mda..eu mai bine vb cu mama..ea e cea mai buna si confidenta prietena ever! În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #12 2008-09-21 23:52:05
Re: Alt subiect despre masculi...al meu da, incearca sa rezolve , nu doar sa asculte, uneori chiar vreau doar sa asculte, dar nu reuseste niciodata Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #13 2008-09-22 08:10:17
Al meu asa e. #14 2008-09-22 08:25:00
Re: Alt subiect despre masculi...Si iubitul meu e la fel. Oricat as incerca eu sa-i explic faptul ca o anume situatie nu are iesire, el se incapataneaza sa caute solutii. Asa sunt ei: mai pragmatici. Oricum eu sunt multumita din punctul de vedere al faptului ca reuseste intotdeauna sa imi alunge sentimentul de neputinta care ma cuprinde uneori. Si il iubesc pentru asta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #15 2008-09-22 09:36:59
Re: Alt subiect despre masculi...poate intradevar n-ar trebuie sa ne mai complicam atata....cel mai bun prieten al meu mi-a zis o data o vorba 'n-are rost sa mai despici firul in patru ca oricum se va despica de la sine'....si daca stau sa ma gandesc...are MARE dreptate!!! Offline #16 2008-09-22 09:43:09
la mine nue vorba de iubit..dar e vorba de un bun prieten care mi'e foarte drag Offline #17 2008-09-22 11:12:51
Re: Alt subiect despre masculi...eu zic k depinde si de baiat...eu una tot timpul m`am inteles bn cu baietii si sincer am avut mai multi prieteni(amici) baieti decat fete.si chiar puteam sa vb cu ei orice...dar intradevar nu sunt toti asa.cu o fata mi se pare mai greu fiindca fetele sunt rele,invidioase,dak le zici cv si dupaia va certati de ex,e posibil sa afle juma din oras:))in schimb cu un baiat nu e asa, Love. Live. Laugh. Offline #18 2008-09-22 18:28:09
eu cam pe toti barbatii din viata mea i-am vazut reactionand asa. deci pt mine e "o chestie masculina". si, desi uneori a naibii de frustranta (tin minte cum boceam cand aveam probleme gineco si iubi tot cauta cand solutii, cadn glume... si eu ma enervam ca "nu ma intelege"... pana mi-a zis "si ce astepti de la mine, sa ma pun pe bocit cu tine si s-o luam razna amandoi?"), este extrem de utila. intr-adevar... asa nu o luam amandoi razna. Ultima oara a fost editat de katami (2008-09-22 18:29:46) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #19 2008-09-22 21:05:06
Vai de mine persi...condoleante....chiar am vazut la tv accidentul Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|