homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alt subiect despre masculi...

#1 2008-09-21 22:56:41

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Alt subiect despre masculi...

Fetele sa va spun ce am observat. La o fata daca te duci si ii povestesti ceva ea o sa te imbarbateze, o sa fie la unison cu tine, o sa iti ofere un umar pe care sa plangi etc...daca te duci la iubit el o sa incerce intotdeauna sa gaseasca o solutie...chiar daca tu vb cu el pentru a te descarca de probleme...toti sunt asa?sm E vreo chestie masculina?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2008-09-21 22:59:39

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: Alt subiect despre masculi...

Fostul meu spunea el cum ar fi facut ... in sensul ca eu am facut gresit... Desi eu ii spuneam doar pt ca sa ma descarc...
Plus ca ma critica... la fel face si tata... de parca eu ce fac niciodata nu e bine...
Cred ca ceva masculin... clar... smile

#3 2008-09-21 23:03:30

skumpi
Vizitator

iubi nu`i cu sfaturile lol el ma asculta si cam atat...
si in general amici mie ma asculta... si eventual dak cer eu o parere mi`o dau....

mie mi se pare normal sa nu gandim la fel ca barbatii...sa nu uitam k ei vin de pe Marte si noi de pe Venus lol

#4 2008-09-21 23:03:42

Emilya
Platinum member
Site

nu neaparat asta, dar daca ne plangem la ei ca ne doare burta de la mentra ei inteleg k noi le cerem sa faca ceva sa nu ne mai doara lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#5 2008-09-21 23:05:16

skumpi
Vizitator

iubi zice " sa`ti cumpar medicamente roz ? " hmm lol in schimb dak ii zic la o prietena zice "sorry "
acuma faza asta iar e clara...noi femeile intelegem ce inseamna durerea la menstra in schimb ei chiar dak inteleg nu inteleg lol k n`au trecut prin asa ceva`

Publicitate

loading...

#6 2008-09-21 23:17:23

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Wildhoney a scris:

La o fata daca te duci si ii povestesti ceva ea o sa te imbarbateze, o sa fie la unison cu tine, o sa iti ofere un umar pe care sa plangi etc...

Ciudat, eu daca am o problema prefer sa vorbesc cu un prieten (da, mascul lol ), pentru ca o femeie va dramatiza, eventual accentuand starea ta proasta. Asta am observat eu. Asta nu inseamna ca nu vorbesc cu prietenele mele, daca are cineva de mine sunt la datorie, dar cand e vorba de problemele mele, nu ma duc mereu la ele tongue. Un barbat o sa fie mai la subiect si o sa-ti spuna ce i se pare mai simplu/rapid/whuteva si de multe ori au dreptate lol, pentru ca noi tindem sa ne complicam.Nu mi se pare nimic mai amuzant dupa o despartire decat un prieten care-ti spune "Da-l in p**a mea, hai sa bem" lol

Ultima oara a fost editat de Mandy (2008-09-21 23:17:51)

#7 2008-09-21 23:18:35

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

"Da-l in p**a mea, hai sa bem"
rotfl rotfl rotfl rotfl
mandy are dreptate...si eu prefer sa vb cu un baiat big_smile big_smile big_smile

My Tears Dry On Their Own

#8 2008-09-21 23:20:24

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

daca ii spun lui ceva, analizeaza situatia... cauta cauza si apoi solutia si de multe ori ma critica fara sa stie daca am vreo vina :f?rbannad:

#9 2008-09-21 23:21:03

Emilya
Platinum member
Site

din punctul asta de vedere da, asa e...dar pur si simplu cand ai o stare proasta si vrei si tu sa te lamentezi k imposibil sa faci asta cu un baiat

#10 2008-09-21 23:24:57

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

adina84 a scris:

daca ii spun lui ceva, analizeaza situatia... cauta cauza si apoi solutia si de multe ori ma critica fara sa stie daca am vreo vina :f?rbannad:

Eh, si prietenul meu cel mai bun are momente cand imi spune "Femeie,esti nebuna" lol, da' stie ca n-are ce sa-mi faca si ma iubeste in continuare asa nebuna cum sunt lol

#11 2008-09-21 23:26:31

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

noi femeile, avem cam aceleasi pareri si cam aceeasi gandire...si in plus sunt unele "prietene" care plang de fericire cand patesti cate un necaz,fiind invidioase ca ele nu au ce ai tu..un barbat va fi intotdeauna sincer cu tine(nu intra chiar toti,dar totusi)oricum nu au nimic de pierdut,poate de castigat..hmmm iubi meu nu prea intra in acest scurt comentariu,ca el nu prea suporta sa ma auda ca ma plang de anumite probleme...mda..eu mai bine vb cu mama..ea e cea mai buna si confidenta prietena ever!

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#12 2008-09-21 23:52:05

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

al meu da, incearca sa rezolve , nu doar sa asculte, uneori chiar vreau doar sa asculte, dar nu reuseste niciodata

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#13 2008-09-22 08:10:17

persifona
Vizitator

Wildhoney a scris:

Fetele sa va spun ce am observat. La o fata daca te duci si ii povestesti ceva ea o sa te imbarbateze, o sa fie la unison cu tine, o sa iti ofere un umar pe care sa plangi etc...daca te duci la iubit el o sa incerce intotdeauna sa gaseasca o solutie...chiar daca tu vb cu el pentru a te descarca de probleme...toti sunt asa?sm E vreo chestie masculina?

Al meu asa e.
Spre exemplu sambata seara am aflat ca un amic destul de apropiat de mine si prietenele mele intr-o vreme, a murit dupa ce a zburat cu masina in Dambovita (poate ati vazut la tv accidentul). Si va dati seama cum eram cand am aflat. Si i-am zis si lui si el tot zicea ca daca nu avea viteza, viteza e de vina, etc. Si cu permis doar de 11 zile, de ce mergea cu viteza? etc etc
Acum nu ca n-ar avea dreptate, dar amicul nu mai e printre noi, chiar nu mai conteaza cum si de ce s-a intamplat ce s-a intamplat, nimic nu-l mai poate aduce inapoi sad

#14 2008-09-22 08:25:00

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Si iubitul meu e la fel. Oricat as incerca eu sa-i explic faptul ca o anume situatie nu are iesire, el se incapataneaza sa caute solutii. Asa sunt ei: mai pragmatici. Oricum eu sunt multumita din punctul de vedere al faptului ca reuseste intotdeauna sa imi alunge sentimentul de neputinta care ma cuprinde uneori. Si il iubesc pentru asta.

Fericita mamica de Aida Maria!

#15 2008-09-22 09:36:59

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

poate intradevar n-ar trebuie sa ne mai complicam atata....cel mai bun prieten al meu mi-a zis o data o vorba 'n-are rost sa mai despici firul in patru ca oricum se va despica de la sine'....si daca stau sa ma gandesc...are MARE dreptate!!!

#16 2008-09-22 09:43:09

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Wildhoney a scris:

.daca te duci la iubit el o sa incerce intotdeauna sa gaseasca o solutie...chiar daca tu vb cu el pentru a te descarca de probleme...toti sunt asa?sm E vreo chestie masculina?

la mine nue  vorba de iubit..dar e vorba de un bun prieten care mi'e foarte drag
cand ma duc la prietene..ele imi zic:  bou,bla bla..nu merita bla bla..si gata,varianta scurta
el in schimb pe langa asta,incearca sa imi demonstreze cu "argumente" de ce e asa si nu altfel..deci da..incearca sa gaseasca o solutie neutral
sa nu mai zic ca el e cel care insista cel mai tare sa afle ce am cand sunt suparata..nici gagicicle mele nu sunt asa insistente.. :f?rv?nad:
plus ca "simte" cand am ceva..si ma suna exact atunci
sunt "cidat5i" masculii astia lol

#17 2008-09-22 11:12:51

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

eu zic k depinde si de baiat...eu una tot timpul m`am inteles bn cu baietii si sincer am avut mai multi prieteni(amici) baieti decat fete.si chiar puteam sa vb cu ei orice...dar intradevar nu sunt toti asa.cu o fata mi se pare mai greu fiindca fetele sunt rele,invidioase,dak le zici cv si dupaia va certati de ex,e posibil sa afle juma din oras:))in schimb cu un baiat nu e asa,
iuby e cel mai bun prieten al meu si orice ar fi el afla primul si stiu ca e alaturi de mn si clar k el 'batman' inceark sa rezolve tot:))dar asa sunt ei:P
dar am 2 pr fff bune kre ele sunt singurele fete cu care chiar pot pov orice cu incredere si ele ma ajuta mai usor sa trec peste... dumbom

Love.  Live. Laugh.

#18 2008-09-22 18:28:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Wildhoney a scris:

eu cam pe toti barbatii din viata mea i-am vazut reactionand asa. deci pt mine e "o chestie masculina". si, desi uneori a naibii de frustranta (tin minte cum boceam cand aveam probleme gineco si iubi tot cauta cand solutii, cadn glume... si eu ma enervam ca "nu ma intelege"... pana mi-a zis "si ce astepti de la mine, sa ma pun pe bocit cu tine si s-o luam razna amandoi?"), este extrem de utila. intr-adevar... asa nu o luam amandoi razna.

si eu prefer sa discut cu un "mascul" problemele mele.

Ultima oara a fost editat de katami (2008-09-22 18:29:46)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#19 2008-09-22 21:05:06

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

persifona a scris:

Wildhoney a scris:

Al meu asa e.
Spre exemplu sambata seara am aflat ca un amic destul de apropiat de mine si prietenele mele intr-o vreme, a murit dupa ce a zburat cu masina in Dambovita (poate ati vazut la tv accidentul). Si va dati seama cum eram cand am aflat. Si i-am zis si lui si el tot zicea ca daca nu avea viteza, viteza e de vina, etc. Si cu permis doar de 11 zile, de ce mergea cu viteza? etc etc
Acum nu ca n-ar avea dreptate, dar amicul nu mai e printre noi, chiar nu mai conteaza cum si de ce s-a intamplat ce s-a intamplat, nimic nu-l mai poate aduce inapoi sad

Vai de mine persi...condoleante....chiar am vazut la tv accidentul sad

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.