|
Nu esti logat.
Nelamurire!#1 2008-09-22 10:46:02
nelamurire!buna...am si o nelamurire d fapt nu kiar ci o prietena si scriu din partea ei sper s imi puteti raspunde....problema e k ea a fqt un avort...s zcm d ex k luna asta p data d 20 ...iar ciclu i a vnit luna trec prima zi fiind 14.....kt ar fi putut s aibe copilul?maimmult d o luna in nici un caz.....si am inteles k avorturile se fc la min 6 saptamani....se poate insela un dr k ar fi sarc?(poate pare prosteask intrebarea )va multumesc Offline #2 2008-09-22 11:20:11
Re: nelamurire!Putea fi menstra peste sarcina ce a avut prietena ta luna trecuta. Nu cred ca s-a inselat medicul si chiuretat-o fara motiv. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-09-22 11:23:10
Re: nelamurire!da dar nu era nik schimbat referitor la culoare si kntitate Offline #4 2008-09-22 12:39:15
Re: nelamurire!pai i a facut medicul un test de sarcina din sange sau urina? de unde a stiut ca e insarcinata? happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-09-22 16:02:12
Re: nelamurire!eu as merge sa cer si parerea unu medic dermatolog in privire cu condiloamele...un test hpv nu ti a fost recomandat? si nu inteleg desi ti a dat si doxicilina si metronidazol...in plus nu mi suna bine faptul ca nu ti a facut o analiza de secretie...eu in locul tau as cere si o a 2 a opinie...macar in ceea ce priveste primul diagnostic...caci e cam dubios pus... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-22 17:23:41
Re: nelamurire!termina tratamentul daca l ai inceput... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-09-22 17:39:40
Re: nelamurire!cu placere si te asteptam cu vesti happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|