Scurgeri anormale-3
- elenna2003
- New member
- Inregistrat: 2008-09-22
Re: scurgeri anormale
Buna, Am reusit sa aflu cauza sangerarilor...se pare ca am eliminat niste chistulete si mi-a dat ca tratament utrogestan pentru reglarea menstruatiei. Trebuie sa-l iau din z14 pana in z24. Acum intrebarea mea e urmatoarea: din ziua in care imi vine menstruatia incep sa numar pana la a 14 zi si atunci incep tratamentul pana in z24 inclusiv? apoi? astept iar sa-mi vina menstruatia si repet povestea? suna poate prosteste...dar prefer sa intreb...O zi buna!
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
da, faci exact asa cum ai spus tu. si nu suna prosteste :k?ra: daca trebuie sa repeti si dupa urmatoarea mestruatie, asta medicul trebuia sa-ti spuna. nu ti-a zis nimic?
- elenna2003
- New member
- Inregistrat: 2008-09-22
multumesc mult! mi-a zis sa fac tratamentul 3 luni.va pup!
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
mykutza a scris:mykutza a scris:ca sa nu mai deschid alt topic..cand am fost acum la toilet,am eliminat ceva ca endometru doar k alb..ma rog transparent..nu era secretie normala..era asa...vascos..nuj cum sa zic..nu era nici secretie de candida..era exact ca endometrul de la menstra doar k alb..ce naibii ar putea fi?
la fix o luna am patit-o iar...insemna k a fost ovulatie?inseamna k atunci am ovulat peste pastile? si k sa ma sperii am vazut k la simptomele ranii pe col e si o leucoree..nu e asta nu?
nu, cum sa ovulezi peste pastile, nici vorba... oricum, nu te stresa, leucoreea nu e o zi pe luna, e zilnica...si tot asa....
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- sweet21iulia
- New member
- Inregistrat: 2008-11-02
am o problema in urma unui contact sexual neprotejat care a avut loc in a 5 -ea zi a ciclulu menstrual , am luat contraceptia de a doua zi.iar acum la o saptamana dupa acest contact sexual neprotejat am o scurgere de sange de culoare rosu-maroniu.s-ar putea sa fiu gravida ....va rog sa ma ajutatzi. pastila de a doua zi am luat0 inainte de cele 72 de ore .....rog ca sa raspunda si doctoressa
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
scurgerea aceea e spotting de la contraceptia de a doua zi. dar in rest cu ce va protejati?
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Scurgerea este un efect secundar de la contraceptivul de urgenta. Nu cred sa fie sanse de sarcina tinand cont ca erai in a cince zi a ciclului si ai luat si postinor. Stai linistita.
Fericita mamica de Aida Maria!
- sweet21iulia
- New member
in rest folosesc prezervativul deoare ce am incetat sa mai i-au anti conceptionale yasmin deoarece ma ingrasam de la ele ,acestea mi-au fost recomandate de catre medicul endocrinolog deoare ce am ovare polichistice
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
doctoressa a scris:mykutza a scris:mykutza a scris:ca sa nu mai deschid alt topic..cand am fost acum la toilet,am eliminat ceva ca endometru doar k alb..ma rog transparent..nu era secretie normala..era asa...vascos..nuj cum sa zic..nu era nici secretie de candida..era exact ca endometrul de la menstra doar k alb..ce naibii ar putea fi?
la fix o luna am patit-o iar...insemna k a fost ovulatie?inseamna k atunci am ovulat peste pastile? si k sa ma sperii am vazut k la simptomele ranii pe col e si o leucoree..nu e asta nu?
nu, cum sa ovulezi peste pastile, nici vorba... oricum, nu te stresa, leucoreea nu e o zi pe luna, e zilnica...si tot asa....
nu doc..doar o zi pe luna am avut scurgerea gelatinoasa..diferita de scurgerile normale zilnice...
Sa nu te astepti sa te salut!
- sweet21iulia
- New member
Loveable a scris:scurgerea aceea e spotting de la contraceptia de a doua zi. dar in rest cu ce va protejati?
in rest ma protejez cu prezervativ ,anti-conceptonale nu mai iau fiindca ma ingras
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
daca sunt prescrise de un doctor bun, eu raman la parerea mea: ca nu au cum sa ingrase.. fiecare ac e altfel.. oricum, stai linistita, cum zicea si andreea.. a fost si a 5-a zi de menstruatie, ai luat si postinor.. nu sunt sanse de sarcina.. scurgerea aceea e efect secundar al postinorului.
- andreea_andy2
- Moderator
Sweet daca sunt potrivite pentru tine, anticonceptionalele nu ingrasa. Ele doar dau pofta de mancare. Depinde numai de tina daca mananci mai mult sau nu. Daca stii sa te abtii, nu te vei ingrasa.
- sweet21iulia
- New member
va multumesc mult de tot atat andreei cat si lui loveable m-am mai linistit ma ingrijorase faptul ca dupa actul sexual neprotejat am mai avut inca o zis ciclu dar cu flux foarte redus si acum aceasta scurgere giudata.inca o data va multumesc mult mult de tot .
- sweet21iulia
- New member
este normal ca acea scurgere sa se comporte ca un ciclu menstrual adica sa am usoare dureri abdominale si sa pierd destul de mult sange? cam cat dureaza aceasta scurgere?
- andreea_andy2
- Moderator
Atata timp cat nu e o hemoragie nu ridica probleme. Cat timp te va tine numai de corpul tau depinde.
- silvya_
- Membru
- Inregistrat: 2008-10-27
anca9 a scris:silvya_, nu stiu daca am inteles eu bine. doar cateva zile pe luna (4-5 dupa ciclu si 2-3 inainte de urmatorul) ai secretii normle, iar in rest sangerezi ca la ciclu? asta nu e ceva normal. nu trebuie sa te sperii, ci sa iti faci curaj sa mergi la ginecolog. de ce iti este frica? de ce ar putea sa iti spuna? sigur exista o solutie si pt problema ta si cu tratament va trece. daca ti-e frica pt ca nu ai mai fost niciodata, sa stii ca nu e asa bau-bau vizita la gineco. pt prima data, ai putea sa mergi cu mama ta sau cu o prietena care a mai fost. ar fi bine daca te-ai interesa de un medic bun din orasul tau, sa nu mergi chiar la oricine. daca te simti mai confortabil, poti sa mergi la o femeie ginecolog. oricum ar fi, cand ii vei spune ca e primul tau consult, se va purta cu grija.
am fost la medic si mi-a spu k am ovare polichistice...mi-a dat un tratament si anticonceptionale yasmin...dar mi-a mai spus si k ovarele au o pozitie anormala...ai exact sunt unul in spatele celuilalt... intrebarea mea este urmatoarea: este posibil k ovarele sa aibe aceasta pozitie din cauza k am fost violata la 9 ani de 4 baieti??...sau e ceva din nastere?
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
offf, Doamne, silvia, imi pare tare, tare rau ca ai trecut prin asa ceva e revoltator ce ti s-a intamplat. nemernicii aia ar trebui chinuiti si pedepsiti amarnic pt ce ti-au facut Sper din tot sufletul ca ai trecut peste drama psihologica si ai avut putere sa mergi mai departe si sa te bucuri de viata. Legat de pozitia ovarelor, nu stiu daca e din cauza aceea. Ma gandesc si eu cum probabil te-ai gandit si tu ca la varsta aceea organele erau inca in formare si poate in timpul agresiunii s-au deplasat (Doamne, nici nu pot sa ma gandesc prin ce ai trecut ) Dar asta e doar o presupunere. La fel, cred ca poate fi si din nastere. Mie doctorita mi-a spus ca am ovarele undeva in spatele uterului. Deci cred ca pozitia lor poate varia de la o persoana la alta. Pe medic nu l-ai intrebat, nu? Cred ca ti-e foarte greu sa discuti despre asta Oricum, te felicit ca ti-ai facut curaj si ai mers la medic. Tratamentul cu anticonceptionale e bun pt chisturi si ar trebui sa opreasca si sangerarile. La sani, ai facut un control? Sau o palpare. Sa ai grija sa nu ai noduli, pt ca de la anticonceptionale se pot mari. Ce tratament ti-a mai dat pe langa Yasmin? Sanatate multa, suntem alaturi de tine
Ultima oara a fost editat de anca9 (2008-11-10 11:08:57)
- silvya_
- Membru
- Inregistrat: 2008-10-27
anca9 a scris:offf, Doamne, silvia, imi pare tare, tare rau ca ai trecut prin asa ceva e revoltator ce ti s-a intamplat. nemernicii aia ar trebui chinuiti si pedepsiti amarnic pt ce ti-au facut Sper din tot sufletul ca ai trecut peste drama psihologica si ai avut putere sa mergi mai departe si sa te bucuri de viata. Legat de pozitia ovarelor, nu stiu daca e din cauza aceea. Ma gandesc si eu cum probabil te-ai gandit si tu ca la varsta aceea organele erau inca in formare si poate in timpul agresiunii s-au deplasat (Doamne, nici nu pot sa ma gandesc prin ce ai trecut ) Dar asta e doar o presupunere. La fel, cred ca poate fi si din nastere. Mie doctorita mi-a spus ca am ovarele undeva in spatele uterului. Deci cred ca pozitia lor poate varia de la o persoana la alta. Pe medic nu l-ai intrebat, nu? Cred ca ti-e foarte greu sa discuti despre asta Oricum, te felicit ca ti-ai facut curaj si ai mers la medic. Tratamentul cu anticonceptionale e bun pt chisturi si ar trebui sa opreasca si sangerarile. La sani, ai facut un control? Sau o palpare. Sa ai grija sa nu ai noduli, pt ca de la anticonceptionale se pot mari. Ce tratament ti-a mai dat pe langa Yasmin? Sanatate multa, suntem alaturi de tine
mi-a mai dat o crema Lomexin si gynozol...pentru micoza...si mi-a spus sa nu mai intretin relatii sexuale pe durata tratamentului...dar am o problema..nu mi-a zis exact cat timp sa iau tratamentul...cat despre anticonceptionale ..nu am inceput sa le iau pentru k ink nu mi-a venit cm...oricum eu cel putin sunt buimaca rau...si nu mai stiu ce sa mai cred si pe cine sa mai iau in seama...parerea mea sincera este k totzi medicii (cu mici exeptii sa ziceem) ar trebui sa se gandeasca si la sanatatea omului nu numai la bani...
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
daca gasesti gynozol 400 tratamentul se face timp de 3 zile...daca gasesti doar de 200 se face 6 zile...si ar trebui insotit si de un antimicotic (spre ex flucovim 150)...si daca vorbim doar de ovare polichistice ia yasminul...ar trebui sa te ajute...
happy with him...inlove with him...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|