|
Nu esti logat.
Intrebare:D#1 2008-09-22 11:26:57
Intrebare:DBuna! Am si eu o intrebare. Am luat aproape un an anticonceptionale yasmin si am incetat sa mai iau acum o luna si inca nu mi-a venit, mi-a intarziat 6 zile. Nu am motive de ingrijorare, mi-am facut si test de sarcina si a iesit negativ. Este normal sa imi intarzie, sa mi se deregleze?Multumesc pt timpul acordat Offline #2 2008-09-22 11:28:25
Re: Intrebare:DE normal, pana isi mai revine organismul. Cu atat mai mult daca aveai si inainte ciclul neregulat. Offline #3 2008-09-22 11:29:38
Re: Intrebare:DIntarzierea se datoreaza intreruperii pastilelor.din cate stiu eu...mai ales daca aveai o menstra neregulata inaintea inceperii pastilelor.Testul de sarcina se face la 7 zile de la intarziere sau la 21 de zile de la contactul cu risc,dar daca tu zici ca nu ai motive de ingrijorare,eu zic sa stai linistita ca va veni. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|