homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 33-27

#495 2008-09-23 11:39:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ce gandesti acum / offtopic 33

GreenBubbles a scris:

ce cearta?
ne-am despartit
i-am zis sa nu ma mai caute
oricum il doare undeva d mine...\el zice k ma iubeste,dar nu-si da seama ca d fapt nu e asa..

dar ce s-a intamplat ? parca va intelegeati bine...

#496 2008-09-23 11:42:54

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ramonico u mereu pleci cum intru io sad pooop si ai grija de u kram
io cu matzu ne'am luat rachete de tenis big_smile in seara asta mergem sa jucam un set smile

melany io nu'ti stiu subiectul certurilor cu flacaul tau, dar faza cu "pauza" io n'am inteles'o.... voi v'ati despartit? si ai vrut u sa fii mai "calda" in exprimare....sau m'ai exista vreo sansa sa va impacati?

#497 2008-09-23 11:43:21

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

da,ne intelegeam,era totu minunat
ieri m-amoperat,stiti si voi
si eram super inspaimantata,aveam dureri...si cand am ajuns acasa speram sa vina la mine
a ajuns acasa si am vb p mess...vezi duamne el era prea obosit sa ma vada,k muncise 12 ore munca fizica..
bine bine...tu erai obosit,eu is OPERATA..se vede bine??OPERATAAA
si el nu vine sa ma vada
si k tot eu is egoista...
i se rupee

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#498 2008-09-23 11:49:00

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Naspa situatie Green. Nimanui nu cred ca i-ar fi picat bine ca perechea sa-i faca una ca asta.

Fericita mamica de Aida Maria!

#499 2008-09-23 11:50:11

GreenBubbles
Insomniac member

no shit?
intelegk e obosit,dar 20 de minute nu murea...
si nu va vedea never lucrurile k mine pt k el zicea k prefera sa faca operatia mea,decat sa mearga la munca.
deci vede munca muuult mai urata ca operatia
dar mi-a ajuns
gata
nici sa nu ma mai caute

Publicitate

loading...

#500 2008-09-23 11:51:18

capcaun
Platinum member

greenule insanatosire grabnica puss puss

#501 2008-09-23 11:51:38

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Melany1 a scris:

pink_butterfly a scris:

si eu m-am cam ciondanit cu al meu aseara...i-am zis ca a fost cam rece in ultimele zile...cam indiferent...e asa misterios...nu stiu ce sa mai cred despre el...

si ce a spus?

a spus ca mi se pare mie...sa nu mai am idei din-astea pe viitor ca nu am dreptate...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#502 2008-09-23 11:52:11

heimdall
Diamond member

Of, si eu m-as fi suparat, Green, dar nu stiu daca e intr-adevar motiv de despartire... doar daca ti-a facut mai multe chestii din astea.

#503 2008-09-23 11:52:35

GreenBubbles
Insomniac member

ms capcaunule:*puss
ma chinui sa halesc un amarat d pireu
ce as pipaaa duamneeeeeeee

#504 2008-09-23 11:52:43

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

capcaun a scris:

melany io nu'ti stiu subiectul certurilor cu flacaul tau, dar faza cu "pauza" io n'am inteles'o.... voi v'ati despartit? si ai vrut u sa fii mai "calda" in exprimare....sau m'ai exista vreo sansa sa va impacati?

subiectul e ca baiatu mereu s plange ...din prima saptaman de cand suntem impreuna(suntem de 2 luni jumate)..nu-i convine ca are salariu de 15 milioane si dc nu e mai mare(abia s-a angajat ...ptr cta e bun)
e mort dupa motoare si BMW-uri ma toaca mereu la cap cu astea...cateodata ma lasa cu cuvintele in gura si se uita dupa vreun motor etc.E ff alintat..si e vina mea ca asa l-am invatat..si i-am explicat ca uneori vreau si eu sa fiu alintata...si pune capu pe pieptu meu si ma ignora ...
chiar am luat o pauza- e posibil sa ne impacam in cazul in care el renunta la copilarisme si va fi multumit cu viata lui...sa se intainda cat ii permite plamupa.sa fie si el cand trebuie serios...sa am pe cine pune o baza.M=am tinut de el sa mearga la restante il doare-n cot ,o sa se trezeasca la licenta ca nu stie pe unde sa scoata camasa cu restantele...trece anu 5 si el inca are din anu 1 restante.Imi spune ca bine ca-s eu sa=l mai trezesc la realitate...lasa ca sunte eu ca am grija,lasa ca sunt eu ca fac 2 facultati poate voi avea un loc de munca ff bun etc...

#505 2008-09-23 11:53:06

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

neata fetelor, valeu ce mult am dormit.

nu mai fiti suparate gagici, o sa vedeti ca le vine mintea la cap si o sa va fie bine puss:k?ra:kram

Dragostea nu se stă, se face.

#506 2008-09-23 11:54:05

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

GreenBubbles a scris:

ms capcaunule:*puss
ma chinui sa halesc un amarat d pireu
ce as pipaaa duamneeeeeeee

Green iubita puss te cred ...e ff aiurea sa nu ai pe cineva aproape cand iti este greu sad da noi te iubim si tu stii asta pusspuss
Ola deuzza puss

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-09-23 11:54:29)

#507 2008-09-23 11:54:13

GreenBubbles
Insomniac member

heimdall a scris:

Of, si eu m-as fi suparat, Green, dar nu stiu daca e intr-adevar motiv de despartire... doar daca ti-a facut mai multe chestii din astea.

nu mi-a facut multe..
e prima data
mereu cand aveam nevoie d el,era acolo
acum... neutral
mda,si dak ne impacam,mereu voi tine minte asta,k i s-a rupt d mine,mereu voi avea indoiala si mereu ma voi intreba dak chiar ma iubeste
cik el peste 3 ani se vede insurat deja
mda...bafta ii doresc

#508 2008-09-23 11:57:32

persifona
Vizitator

GreenBubbles a scris:

si eram super inspaimantata,aveam dureri...si cand am ajuns acasa speram sa vina la mine
a ajuns acasa si am vb p mess...vezi duamne el era prea obosit sa ma vada,k muncise 12 ore munca fizica..
si el nu vine sa ma vada
i se rupee

Green, in teorie "daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste". In practica te inteleg, ca si mie mi se pune pata pe al meu si vreau sa fie ATUNCI, asa CUM VREAU EU.
Dar incearca sa te gandesti si la momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna si la tot ce iubesti la el si poate n-o sa mai fii asa de radicala smile

#509 2008-09-23 11:57:56

capcaun
Platinum member

io nu zic nimic in legatura cu flacaul tau, doar k barbatii inainte de'a fi porci de'a binelea m'ai intai sunt magari, boi etc....
al meu ink e la stadiul de magarush, sper sa nu evolueze prea curand ... el nu mi'a adus un trandafir k am facut un an neutral am luat cina la un restaurant dragutz doar pt k avem un amic care nu'si gateste singur si ne'a scos el din casa....

#510 2008-09-23 11:58:39

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

puoze noi pe la topicu' d puozee big_smile

My Tears Dry On Their Own

#511 2008-09-23 11:58:52

persifona
Vizitator

GreenBubbles a scris:

heimdall a scris:

nu mi-a facut multe..
e prima data
mereu cand aveam nevoie d el,era acolo

acum... neutral
mda,si dak ne impacam,mereu voi tine minte asta,k i s-a rupt d mine,mereu voi avea indoiala si mereu ma voi intreba dak chiar ma iubeste
cik el peste 3 ani se vede insurat deja
mda...bafta ii doresc

I-auzi, nah, acum intelege-l si pe el, mai ales daca zici ca muncit ieri 12 ore.

#512 2008-09-23 12:01:36

heimdall
Diamond member

Da, munca are un efect dezastruos asupra unora, si al meu dupa serviciu e leguma, degeaba fac scandal, ca nu ma inteleg cu el neutral

#513 2008-09-23 12:04:00

GreenBubbles
Insomniac member

persifona a scris:

GreenBubbles a scris:

si el nu vine sa ma vada
i se rupee

Green, in teorie "daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste". In practica te inteleg, ca si mie mi se pune pata pe al meu si vreau sa fie ATUNCI, asa CUM VREAU EU.
Dar incearca sa te gandesti si la momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna si la tot ce iubesti la el si poate n-o sa mai fii asa de radicala smile

persi inteleg ce zici
dar e o chestie...general valabila in relatii: dak iubesti p cineva,indiferent cum te simti,etc...ii esti alaturi!la bine si la rau,vorba aia nu?
si el nu mi-a fost ieri alaturi
pai si eu dak munceam 12 ore fizic,si stiam k puiu meu e operat,cu dureri,alergam intr-un suflet la el...dupa munca.
el ce facea?
a,da...se spala p cap.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.