Ce gandesti acum / offtopic 33-27
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: ce gandesti acum / offtopic 33
GreenBubbles a scris:ce cearta? ne-am despartit i-am zis sa nu ma mai caute oricum il doare undeva d mine...\el zice k ma iubeste,dar nu-si da seama ca d fapt nu e asa..
dar ce s-a intamplat ? parca va intelegeati bine...
- capcaun
- Platinum member
- De la: mine pt tine :P
- Inregistrat: 2007-10-11
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
da,ne intelegeam,era totu minunat ieri m-amoperat,stiti si voi si eram super inspaimantata,aveam dureri...si cand am ajuns acasa speram sa vina la mine a ajuns acasa si am vb p mess...vezi duamne el era prea obosit sa ma vada,k muncise 12 ore munca fizica.. bine bine...tu erai obosit,eu is OPERATA..se vede bine??OPERATAAA si el nu vine sa ma vada si k tot eu is egoista... i se rupee
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Naspa situatie Green. Nimanui nu cred ca i-ar fi picat bine ca perechea sa-i faca una ca asta.
Fericita mamica de Aida Maria!
- GreenBubbles
- Insomniac member
no shit? intelegk e obosit,dar 20 de minute nu murea... si nu va vedea never lucrurile k mine pt k el zicea k prefera sa faca operatia mea,decat sa mearga la munca. deci vede munca muuult mai urata ca operatia dar mi-a ajuns gata nici sa nu ma mai caute
- pink_butterfly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-08-10
Melany1 a scris:pink_butterfly a scris:si eu m-am cam ciondanit cu al meu aseara...i-am zis ca a fost cam rece in ultimele zile...cam indiferent...e asa misterios...nu stiu ce sa mai cred despre el...
si ce a spus?
a spus ca mi se pare mie...sa nu mai am idei din-astea pe viitor ca nu am dreptate...
- heimdall
- Diamond member
Of, si eu m-as fi suparat, Green, dar nu stiu daca e intr-adevar motiv de despartire... doar daca ti-a facut mai multe chestii din astea.
- GreenBubbles
- Insomniac member
ms capcaunule:* ma chinui sa halesc un amarat d pireu ce as pipaaa duamneeeeeeee
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
capcaun a scris:melany io nu'ti stiu subiectul certurilor cu flacaul tau, dar faza cu "pauza" io n'am inteles'o.... voi v'ati despartit? si ai vrut u sa fii mai "calda" in exprimare....sau m'ai exista vreo sansa sa va impacati?
subiectul e ca baiatu mereu s plange ...din prima saptaman de cand suntem impreuna(suntem de 2 luni jumate)..nu-i convine ca are salariu de 15 milioane si dc nu e mai mare(abia s-a angajat ...ptr cta e bun) e mort dupa motoare si BMW-uri ma toaca mereu la cap cu astea...cateodata ma lasa cu cuvintele in gura si se uita dupa vreun motor etc.E ff alintat..si e vina mea ca asa l-am invatat..si i-am explicat ca uneori vreau si eu sa fiu alintata...si pune capu pe pieptu meu si ma ignora ... chiar am luat o pauza- e posibil sa ne impacam in cazul in care el renunta la copilarisme si va fi multumit cu viata lui...sa se intainda cat ii permite plamupa.sa fie si el cand trebuie serios...sa am pe cine pune o baza.M=am tinut de el sa mearga la restante il doare-n cot ,o sa se trezeasca la licenta ca nu stie pe unde sa scoata camasa cu restantele...trece anu 5 si el inca are din anu 1 restante.Imi spune ca bine ca-s eu sa=l mai trezesc la realitate...lasa ca sunte eu ca am grija,lasa ca sunt eu ca fac 2 facultati poate voi avea un loc de munca ff bun etc...
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
- GreenBubbles
- Insomniac member
heimdall a scris:Of, si eu m-as fi suparat, Green, dar nu stiu daca e intr-adevar motiv de despartire... doar daca ti-a facut mai multe chestii din astea.
nu mi-a facut multe.. e prima data mereu cand aveam nevoie d el,era acolo acum... mda,si dak ne impacam,mereu voi tine minte asta,k i s-a rupt d mine,mereu voi avea indoiala si mereu ma voi intreba dak chiar ma iubeste cik el peste 3 ani se vede insurat deja mda...bafta ii doresc
- persifona
- Vizitator
GreenBubbles a scris:da,ne intelegeam,era totu minunat ieri m-amoperat,stiti si voi si eram super inspaimantata,aveam dureri...si cand am ajuns acasa speram sa vina la mine a ajuns acasa si am vb p mess...vezi duamne el era prea obosit sa ma vada,k muncise 12 ore munca fizica.. bine bine...tu erai obosit,eu is OPERATA..se vede bine??OPERATAAA si el nu vine sa ma vada si k tot eu is egoista... i se rupee
Green, in teorie "daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste". In practica te inteleg, ca si mie mi se pune pata pe al meu si vreau sa fie ATUNCI, asa CUM VREAU EU. Dar incearca sa te gandesti si la momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna si la tot ce iubesti la el si poate n-o sa mai fii asa de radicala
- capcaun
- Platinum member
- De la: mine pt tine :P
- Inregistrat: 2007-10-11
io nu zic nimic in legatura cu flacaul tau, doar k barbatii inainte de'a fi porci de'a binelea m'ai intai sunt magari, boi etc.... al meu ink e la stadiul de magarush, sper sa nu evolueze prea curand ... el nu mi'a adus un trandafir k am facut un an am luat cina la un restaurant dragutz doar pt k avem un amic care nu'si gateste singur si ne'a scos el din casa....
- old_soul
- Insomniac member
- De la: locul unde e liniste
- Inregistrat: 2008-04-29
puoze noi pe la topicu' d puozee
My Tears Dry On Their Own
- persifona
- Vizitator
GreenBubbles a scris:heimdall a scris:Of, si eu m-as fi suparat, Green, dar nu stiu daca e intr-adevar motiv de despartire... doar daca ti-a facut mai multe chestii din astea.
nu mi-a facut multe.. e prima data mereu cand aveam nevoie d el,era acolo acum... mda,si dak ne impacam,mereu voi tine minte asta,k i s-a rupt d mine,mereu voi avea indoiala si mereu ma voi intreba dak chiar ma iubeste cik el peste 3 ani se vede insurat deja mda...bafta ii doresc
I-auzi, nah, acum intelege-l si pe el, mai ales daca zici ca muncit ieri 12 ore.
- heimdall
- Diamond member
Da, munca are un efect dezastruos asupra unora, si al meu dupa serviciu e leguma, degeaba fac scandal, ca nu ma inteleg cu el
- GreenBubbles
- Insomniac member
persifona a scris:GreenBubbles a scris:da,ne intelegeam,era totu minunat ieri m-amoperat,stiti si voi si eram super inspaimantata,aveam dureri...si cand am ajuns acasa speram sa vina la mine a ajuns acasa si am vb p mess...vezi duamne el era prea obosit sa ma vada,k muncise 12 ore munca fizica.. bine bine...tu erai obosit,eu is OPERATA..se vede bine??OPERATAAA si el nu vine sa ma vada si k tot eu is egoista... i se rupee
Green, in teorie "daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste". In practica te inteleg, ca si mie mi se pune pata pe al meu si vreau sa fie ATUNCI, asa CUM VREAU EU. Dar incearca sa te gandesti si la momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna si la tot ce iubesti la el si poate n-o sa mai fii asa de radicala
persi inteleg ce zici dar e o chestie...general valabila in relatii: dak iubesti p cineva,indiferent cum te simti,etc...ii esti alaturi!la bine si la rau,vorba aia nu? si el nu mi-a fost ieri alaturi pai si eu dak munceam 12 ore fizic,si stiam k puiu meu e operat,cu dureri,alergam intr-un suflet la el...dupa munca. el ce facea? a,da...se spala p cap.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|