homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 33-36

#666 2008-09-23 16:55:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ce gandesti acum / offtopic 33

e nasol ca proprietar sa spargi usa ca sa intri in propria casa, totusi...
acum depinde si de persoana, poate ai noroc cu cineva care nu are curiozitatea de a-ti umbla prin lucruri

#667 2008-09-23 16:55:32

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mi-e foame grater
am facut ieri paste bolognese drool
si acu nici dracu nu papa din ele
k is operata mad
numa pireu de cartofi si de banane,si supe
smf!!!!!!

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#668 2008-09-23 16:56:28

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

e prima data cand inchiriaza ... dar ai dreptate eu nu pot sa stiu la cine a facut ea dublura la cheie...anyway, pitzi, scrie in vreo lege? ca daca ii pun legea in fata nu are ce comenta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#669 2008-09-23 16:57:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pitzipoank a scris:

katami a scris:

heimdall a scris:

Wild, din cate stiu eu nu scrie nicaieri ca n-are voie sa aiba neutral

si fii sigura ca toti au... absolut toti. tu, daca ai fi proprietar, nu ti-ai tine o cheie de la casa TA?
evident ca asta nu ii da dreptul sa iti intre in casa si sa-ti umble prin lucruri... dar de rezerva e normal sa aiba

nu.pt k din mom in care faci un contract de inchiriere, chiriasul devine ''stapan''

teoretic ai dreptate. practic, suntem in romania si am vazut ce dezasatre pot face chiriasii (chestii incredibile uneori). asa ca recunosc ca, avand la momentul asta un ap de inchiriat, cu siguranta voi pastra o cheie. si, indiferent ce declara, sunt sigura ca 99,9% (daca nu 100%) procedeaza la fel.

si nush daca un contract de inchiriere da dreptul chiriasului sa schimbe orice in casa... pai asa maine poiamine te trezesti ca schimba mobila sau ca arunca stiu eu ce...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#670 2008-09-23 16:57:23

GreenBubbles
Insomniac member

ascult muzik deprimanta neutral

Publicitate

loading...

#671 2008-09-23 16:57:36

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

heimdall a scris:

e nasol ca proprietar sa spargi usa ca sa intri in propria casa, totusi...
acum depinde si de persoana, poate ai noroc cu cineva care nu are curiozitatea de a-ti umbla prin lucruri

pt ce sa intri in casa daca u ai inchiriat-o????
din mom c ai inchiriat, e casa pers respective
u ca proprietar poti sa vii in vizita, sa vezi daca e totul ok, dar cu un tel inainte,

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#672 2008-09-23 16:58:06

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Plec acasa fetelor. Pa. Ne citim maine dimineazta la cafea.

Fericita mamica de Aida Maria!

#673 2008-09-23 16:58:44

pitzipoank
Insomniac member

katami a scris:

pitzipoank a scris:

katami a scris:

si fii sigura ca toti au... absolut toti. tu, daca ai fi proprietar, nu ti-ai tine o cheie de la casa TA?
evident ca asta nu ii da dreptul sa iti intre in casa si sa-ti umble prin lucruri... dar de rezerva e normal sa aiba

nu.pt k din mom in care faci un contract de inchiriere, chiriasul devine ''stapan''

teoretic ai dreptate. practic, suntem in romania si am vazut ce dezasatre pot face chiriasii (chestii incredibile uneori). asa ca recunosc ca, avand la momentul asta un ap de inchiriat, cu siguranta voi pastra o cheie. si, indiferent ce declara, sunt sigura ca 99,9% (daca nu 100%) procedeaza la fel.

si nush daca un contract de inchiriere da dreptul chiriasului sa schimbe orice in casa... pai asa maine poiamine te trezesti ca schimba mobila sau ca arunca stiu eu ce...

nici nu am zis asta
ma refer stapan in alt sens......

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#674 2008-09-23 16:58:48

heimdall
Diamond member

pitzi, ma gandeam ca fiind in Romania, sa zicem ca nu mai stii nimic de chiriasul respectiv, nu-ti mai plateste chiria, nu mai dai de el...

#675 2008-09-23 17:00:03

pitzipoank
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

ascult muzik deprimanta neutral

punishpunishpunish bad bubbles!!!!!!!111

#676 2008-09-23 17:01:07

katami
Platinum member

pitzipoank a scris:

katami a scris:

pitzipoank a scris:

nici nu am zis asta

pai da.... dar a schimba yala nu-i cam tot aia cu a schimba mobila? modifici ceva in ap fara voia proprietarului. ca si chirias ai drept de FOLOSINTA asupra bunului, dar nu dispui de el cum vrei. imi pare rau ca sunt sceptica... dar ii dau dreptate lui heimdall... nu pot avea incredere 100% intr-un om necunoscut. n-am de gand sa-i umblu in casa cat nu-i, asta e clar... dar pt "orice eventualitate" consider firesc sa am undeva, intr-un sertar, cheia casei.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#677 2008-09-23 17:02:09

GreenBubbles
Insomniac member

grater grater grater

#678 2008-09-23 17:03:19

katami
Platinum member

GreenBubbles a scris:

grater grater grater

ce-ai, mai copilu'? puss di ci esti deprimata si bocesti?

#679 2008-09-23 17:04:06

pitzipoank
Insomniac member

katami a scris:

pitzipoank a scris:

katami a scris:

nici nu am zis asta

pai da.... dar a schimba yala nu-i cam tot aia cu a schimba mobila? modifici ceva in ap fara voia proprietarului. ca si chirias ai drept de FOLOSINTA asupra bunului, dar nu dispui de el cum vrei. imi pare rau ca sunt sceptica... dar ii dau dreptate lui heimdall... nu pot avea incredere 100% intr-un om necunoscut. n-am de gand sa-i umblu in casa cat nu-i, asta e clar... dar pt "orice eventualitate" consider firesc sa am undeva, intr-un sertar, cheia casei.

categoric nu!!!

#680 2008-09-23 17:04:21

GreenBubbles
Insomniac member

k m-am despartit de al meu ieri
si mi-e dor d rockeru meu chitarist si pletos grater

#681 2008-09-23 17:04:40

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

faza e ca eu nu stiu cui a mai dat ea cheia...si cine mai are dubluri. eu in momentul in care am schimbat cheia si i-am dat ei o dublura (daca ii dau) la ea ma duc prima data cand imi lipseste ceva din casa. E logic, nu? Nu e vb d modificat pentru ca in contract se precizeaza ca nu am voie sa fac modificari fara voia proprietarului...dar daca ea e de acord vreau sa stiu daca ma obliga pe mine vreo lege sa ii las cheia

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#682 2008-09-23 17:05:05

heimdall
Diamond member

Green, dar nu te-a mai sunat deloc ?

#683 2008-09-23 17:07:07

GreenBubbles
Insomniac member

nu,nu are cum
i-au taiat telu,k nu l-a platit rotfl2
si eu de aproape o sapt nu am tel,k s-a stricat,nu se mai incarca deloc,deci gata bateria. amandoi fara tel,cum sa ma sune?
inca nu a ajuns de la lucru,nu cred...pe la 7 8 ajunge,sa vad atunci.
dak mai ascult si "only you" piesa ce mi-a compus-o mie chiar k ma deprim la max grater

#684 2008-09-23 17:07:14

katami
Platinum member

GreenBubbles a scris:

k m-am despartit de al meu ieri
si mi-e dor d rockeru meu chitarist si pletos grater

kram na, nush povestea, nush ce sa-ti zic decat.... replica masculina de care vorbeau ieri fetele: "mai da-l in plm, hai si bea o bere" smile

de ce nu-i la fel, pitzi?

wild, eu as vorbi cu ea... si i-as lasa si ei o cheie...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.