homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 33-9

#153 2008-09-22 16:36:36

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: ce gandesti acum / offtopic 33

JanisJoplin a scris:

deci gabi inca'i pe felie...e pe faza
bun asha lol

moare mama ..stii cum e?cu ochii pe mine ca pe butelie,ca ea-l place pe Dica..il place cum arata,ca de vorbit cu el a schimbat 3 cuvinte
ca e dragutzel etc..eu stiu ca e dragutzel si scumpel si cu fata de copil inocent...da el mai si vorbeste,mai face si fapte tongue si acolo se strica

#154 2008-09-22 16:37:17

Melany1
Banat

pink_butterfly a scris:

v-au inspirat atatea manele pentru o partida rapida si eficienta tongue

de ce nu...daca atunci te ia rotfl

#155 2008-09-22 16:37:19

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

mcdreamy a scris:

bai fetelor stiti talonu ala de la minsiteru sanatatii care va lasa sa va duceti sa faceti analize la sange gratuit...stiti cumva de fel de analize face adica pt ce anume? hmm

trebuie sa mergi la doctorul de familie cu talonul ala si el iti pune o serie de intrebari.doctorul de familie iti scrie pt ce va trebui sangele luat.dar in principiu..colesterolul,fierul,..astea obisnuite si examen de urina

Ultima oara a fost editat de little_rabbit (2008-09-22 16:37:56)

#156 2008-09-22 16:37:43

skumpi
Vizitator

mcdreamy a scris:

bai fetelor stiti talonu ala de la minsiteru sanatatii care va lasa sa va duceti sa faceti analize la sange gratuit...stiti cumva de fel de analize face adica pt ce anume? hmm

cu talonu ala mergi la medicu d familie...si iti spune el ce sa faci...d obicei se fac astea d rutina...
te gandesti k dak esti sa nu se vada la analize ? lol nu se vede rlx

#157 2008-09-22 16:38:02

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

nu sunt singurica,sunt cu un tip de vreo 2 saptamani...dar inca nu e serioasa treaba...
ma oftic pt ca m-a uitat...ma obisnuisem sa ma caute,sa vorbim mereu despre orice chestie,sa fie acolo cand aveam nevoie de cineva...chiar m-a intrebat cand ne-am certat daca a fost el vreodata pt mine mai mult decat un catelus care era la picioarele mele de fiecare data cand aveam nevoie...si parca m-a durut...nu stiu...imi vine sa plang cand ma gandesc cum m-am purtat cu el...e un tip ok...si eu sunt o mare proasta...sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Publicitate

loading...

#158 2008-09-22 16:38:38

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

:f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:
'ga-mi-as sa imi baaaaaaaaaag!!!!!!!!!  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:

My Tears Dry On Their Own

#159 2008-09-22 16:38:52

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

little_rabbit a scris:

mcdreamy a scris:

trebuie sa mergi la doctorul de familie cu talonul ala si el iti pune o serie de intrebari.doctorul de familie iti scrie pt ce va trebui sangele luat.dar in principiu..colesterolul,fierul,..astea obisnuite si examen de urina

atata?sad ma gandeam si eu ca testeaza ceva mai important...boli bla bla hmm ce prostie ..parca eu nu as putea sa mi dau seama ca s anemica roll

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#160 2008-09-22 16:40:15

pink_butterfly
Insomniac member

tu ce-ai mai patit delishor?

#161 2008-09-22 16:40:26

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

ce patishi delishor big_smile ?

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#162 2008-09-22 16:40:27

skumpi
Vizitator

pink_butterfly a scris:

nu sunt singurica,sunt cu un tip de vreo 2 saptamani...dar inca nu e serioasa treaba...
ma oftic pt ca m-a uitat...ma obisnuisem sa ma caute,sa vorbim mereu despre orice chestie,sa fie acolo cand aveam nevoie de cineva...chiar m-a intrebat cand ne-am certat daca a fost el vreodata pt mine mai mult decat un catelus care era la picioarele mele de fiecare data cand aveam nevoie...si parca m-a durut...nu stiu...imi vine sa plang cand ma gandesc cum m-am purtat cu el...e un tip ok...si eu sunt o mare proasta...sad

acuma l`ai vrea `napoi ? hmm

#163 2008-09-22 16:40:28

Melany1
Banat

Pink,si eu spun asta despre mine uneori...ca sunt exagerata si o mare proasta ptr cum ma comport uneori cu cine nu merita..
dar dc spui ca nu e serioasa treaba?

#164 2008-09-22 16:45:41

pink_butterfly
Insomniac member

nu stiu daca l-as vrea...dar as vrea sa mai tina la mine...si sa mai pot vorbi cu el cum vorbeam inainte...oricum de indragostit de el nu cred ca se punea problema...dar nush...ma oftic asa...nici eu nu stiu de ce...vreau sa mai fie indragostit de mine tongue
nu e serioasa...pt ca nah...suntem la inceput...suntem amandoi mai tacuti asa...ni se intampla cand iesim in oras sa mai avem momente din-alea penibile cand nu mai stim ce sa zicem si ne uitam pe pereti...nu zic ca nu imi place...e simpatic...dar mi-e frica sa ma mai indragostesc si sa-mi iau iar teapa...mi-e frica sa ma implic mai mult si apoi sa regret...mi-e frica sa-i zic de faza cu virusul si sa-mi dea papucii...mi-e frica de multe...e complicat...eu sunt complicata...si fraiera grater

#165 2008-09-22 16:46:56

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

ma dispera ai mei ca sunt nehotarati cu cazarea asta...  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:
o colega de-a mea isi cumpara loc in agronomie si sa stea cate 6 in camera!!!
mama imi zice ca sa ma duc si eu...i-am zis ca nu vreau! si ma ia ca ce?ca astea sunt mofturi!!  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:
bag pl in el de camin!!!! a sunat pe una...aia ma asigura ca prind camin... aia de la rectorat au zis clar ca n-am prins! si aia ii duce cu zaharelu' si ei cred tooot!!cum plm sa prind camin daca toti zic ca n-am prins??...eu nush de ce se mai gandesc si la posibilitatea asta!!!!  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:
am gasit o garsoniera cu 300 de euroi,da' proprietara tre' sa dea afara pe chiriasu' actual ca nu se mai intelege cu el....si daca merg eu cu o prietena,il da afara...si mama ma ia ca ce???cum sa dea afara pe cineva ca sa stam noi?pai cum plm daca aia a zis ca nu-i mai place chiriasu??  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:
acu' se intereseaza de un ap cu 3 camere si sa stam 6 fete!!moooooor!!! ce ma dispera!!  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:
mai tre' sa sune o ruda de-a noastra care ne-a promis ca ne gaseste  :f?rbannad:  :f?rbannad:  :f?rbannad:
ce nervi am... roll roll

My Tears Dry On Their Own

#166 2008-09-22 16:48:35

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

rau e cu cazarea asta
eu ma pregatesc sa plec.vad ca ma prinde raceala si pemine.cred ca de la iuby m-am molipsit!pupici si ganditi-va la un suflet pierdut in sala de aerobic lol azi e ziua cu abdomene

#167 2008-09-22 16:48:51

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Melany cine stie
daca ramane pe felie poate atunci cand sunteti mari si cu putere de decizie veti ramane impreuna,,,
sau de nu..va disparea din peisaj cand va aparea alesul(dar alesul cel mare) asha aveam si eu unul...nu ne puteam departa deloc...desi incercam sa'mi fac relatii...pana a aparut japan big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#168 2008-09-22 16:49:22

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Bahoy reloaded lol

#169 2008-09-22 16:51:16

skumpi
Vizitator

nu fi rea pink big_smile
om,u are nevoie si el d cineva care sa`l iubeasca smile nu poate tot sta dupa tine

#170 2008-09-22 16:51:37

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

de ieri simt niste mancarimi acolo jos... :rodna:dar ff rar in timpul zilei...ce sa fie oare??:förbryllad:

#171 2008-09-22 16:51:45

Melany1
Banat

JanisJoplin a scris:

Melany cine stie
daca ramane pe felie poate atunci cand sunteti mari si cu putere de decizie veti ramane impreuna,,,
sau de nu..va disparea din peisaj cand va aparea alesul(dar alesul cel mare) asha aveam si eu unul...nu ne puteam departa deloc...desi incercam sa'mi fac relatii...pana a aparut japan big_smile

doar atunci...adica in 2-3 ani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.