homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de burta dupa intrerupere sarcina

#1 2008-09-22 19:26:47

rankk
New member
Inregistrat: 2008-02-29

dureri de burta dupa intrerupere sarcina

Buna, fetelor
Am facut sambata intreruperea de sarcina...groaznic si fizic si psihic...acum ma simt binisor.Nu am sangerat decat foarte putin in ziua cu pricina si ar fi totul ok daca nu m-ar sacai durerea de burta...nu e tot timpul, poate o data pe zi, dar e destul de intensa si cedeaza la calmante.E normal sa mai fie astfel de dureri la 3 zile dupa intrerupere?In rest ma simt bine, nu am temperatura sau alt fel de simptome, iau tratamentul prescris(antibiotic si trei fiole de ergomet...una pe zi, evident) dar sunt cam speriata de aceste dureri.Sunt normale?As fi zis ca sunt de la ergomet, dar ma doare burta mult mai tarziu(ore bune) dupa ce il iau!

#2 2008-09-22 21:06:27

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Re: dureri de burta dupa intrerupere sarcina

Mai cred ca sunt normale.Nu am trecut prin asa ceva ca sa stiu dar  acum aproximativ o luna de zile am stat langa o prietena in asemenea momente.Locuim si impreuna asa ca am fost langa ea in fiecare zi si pot sa-ti spun ca s-a plans de dureri de burta(uneori mai intense uneori mai slabe) vreo 3 saptamani.
A fost si la control unde a intrebat-o pe doctorita...care i-a spus ca sunt normale,pentru ca in fond e o interventie chirurgicala.
Apoi i-a mai spus ca indiferent daca durerea fizica este mare sau mica subconstientul o face sa fie mai mare deoarece doare mai tare gandul...
Ai grija sa nu ridici nimic o perioada...si apoi o sa fie bn. puss puss

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#3 2008-09-22 22:45:16

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

mda sunt normale avand in vedere k practic corpul tau a suferit o schimbare ...era pregatit pt sarcina...si acum tre sa se refaca...nu te ingrijora trebuie sa existe dureri k doar a fost o interv chirurg , important e sa iei tratamentul , sa mananci bn si sa ai grija sa nu faci bai cu apa fierbinte , sa nu te speli jos cu apa rece , sa nu faci efort o per , sa nu stai in frig....sa stai linistita k totul va fi bine ...ai grija de tn k pe viitor sa nu se mai intample

..be the best ...fuck the rest smile))

#4 2008-09-23 09:32:06

rankk
New member
Inregistrat: 2008-02-29

multumesc pentru raspunsuri si, da...voi face tot posibilul sa nu mai trec prin asa ceva...Doamne, nu ma mai gandeam sa mi se intample asa ceva dupa 14 ani de la cealalta sarcina...si am folosit mijloace de contraceptie...ca sa nu mai spun ca am si probleme hormonale destul de mari...nici un medic nu imi dadea sanse la o noua sarcina.Bine, ca din cauza problemelor nici nu mi-o recomandau!De-aia ma doare foarte tare tot ce s-a intamplat...practic, mi-am omorat copilul...preotul meu imi spunea la un moment dat ca daca in ciuda problemelor mari pe care le am, Dumnezeu a hotarat sa apara acest copil, a avut El un motiv...incerc sa trec peste, dar doare foarte tare

#5 2008-09-23 12:28:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

kram

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-09-23 13:44:02

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

rankk a scris:

multumesc pentru raspunsuri si, da...voi face tot posibilul sa nu mai trec prin asa ceva...Doamne, nu ma mai gandeam sa mi se intample asa ceva dupa 14 ani de la cealalta sarcina...si am folosit mijloace de contraceptie...ca sa nu mai spun ca am si probleme hormonale destul de mari...nici un medic nu imi dadea sanse la o noua sarcina.Bine, ca din cauza problemelor nici nu mi-o recomandau!De-aia ma doare foarte tare tot ce s-a intamplat...practic, mi-am omorat copilul...preotul meu imi spunea la un moment dat ca daca in ciuda problemelor mari pe care le am, Dumnezeu a hotarat sa apara acest copil, a avut El un motiv...incerc sa trec peste, dar doare foarte tare

puss da stiu prin ce treci...e f greu intradevar...eu si acum dupa 3 luni de la interventie nu reusesc sa-mi revin , si sa nu ma mai acuz ...dar stiu k nimik nu e intamplator si poate asa a vrut D-zeu...in fine tre sa fi puternica si sa ai langa tine persoanele iubite care te sustin...conteaza f mult (eu nu am pe nimeni ) si... tot raul spre bine , stai linistita si nu te mai invinovati...:k?ra: va veni si bebeul tau knd va fi timpul potrivit smile

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.