homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alergie...sau...nu?

#1 2008-09-22 22:00:11

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

alergie...sau...nu?

anul trecut...cam prin ianuarie, am inceput sa am ceva probleme.adica atunci cand veneam de afara de la frig si intram undeva unde era caldura imi apareau asa niste bubite ca un fel de alergie si ma mancau f rau(odata am si inceput sa plang ca imi aparuse f multe pe picioare si nu mai suportam mancarimea). asa...eu luasem ospen cu vreo cateva zile inainte si am crezut ca de acolo era.m-am dus la un doctor f bun la bucuresti si mi-a dat niste pastile pe care bineinteles le-am luat...si atunci mi-a trecut.dar acum de cand a inceput sa fie iar frig afara am aceeasi problema.si cand ma scarpin usor pe mana sau ma zgarii din greseala cu ceva mi se inflameaza locul ala dar in cateva sec, aprox 1 min dispare umflatura.am inceput sa iau din nou pastilele care le luam si atunci...xyzal se numesc, sunt pt alergii.oare asa a devenit corpul meu sensibil la vremea rece sau ce-o fi?ca pana anul trecut n-am avut probleme de genu.poate stie cineva...

#2 2008-09-22 23:24:21

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: alergie...sau...nu?

deci asta patesti doar in sezonul rece?cam ciudat...cand ai fost lamedic care a fost diagnosticul?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-09-22 23:26:48

skumpi
Vizitator

aveam o colega care patzea tot asa.... cand venea frigu ii se faceau muulte zgrabunte pe mana si nu scapa d ele pana primavara

#4 2008-09-23 13:06:53

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ai o alergie ceva. xyzal e pt alergii si eu iau cand am probleme cu gatul.
dc nu mergi la un medic homeopat? sa stii ca alergiile se trateaza f bine cu remediile homeopate.

#5 2008-09-23 13:08:41

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e alergie la frig, multa lume sufera de asa ceva

Publicitate

loading...

#6 2008-09-23 13:10:42

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

e vina unui canal ionic pe care il studiem noi pt licenta rotfl rotfl2 rotfl
asta k sa zic si eu cva..tongue

Sa nu te astepti sa te salut!

#7 2008-09-23 13:37:31

skumpi
Vizitator

d ceva vreme mi s`a facut si mie scoarta pe nas cum sa zic...pe o parte si alta...am fost si racita ce`i drept da nu reusesc sa scap d ea... pun seara crema d galbenele...a doua zi e ok...apoi dak nu mai pun cealalta zi iar se face ! plus k tot un fel d "scoarta" sau asa iritatie mi se face pe frunte unde se intalneste fruntea cu paru lol si pe o spranceana :f?rv?nad: si pe acolo dau cu crema d galbenele da nush ce sa mai fac... tzin minte k si anu trecut in anotimpu rece m`am confruntat cu pb asta` roll sa fie tot d la vreme ?

#8 2008-09-23 21:48:19

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

crys_ty_na a scris:

deci asta patesti doar in sezonul rece?cam ciudat...cand ai fost lamedic care a fost diagnosticul?

pai mi-am facut cand am fost si un test(nu mai stiu cum se numea).mi-a luat putin sange si in urma unor analize mi-a spus la ce sunt mai mult sau mai putin alergica...si a zis ca lista asta e pt toata viata ca sa stiu de ce sa ma feresc...eram alergica la lactoza si la antibiotic in primul rand(nu orice fel de antibiotic).dar eu toata primavara si vara am mancat orice..fara sa ma mai gandesc la lista respectiva si n-am avut nimic, iar acum in sezonul rece au aparut iar.

#9 2008-09-23 21:57:13

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

skumpi a scris:

d ceva vreme mi s`a facut si mie scoarta pe nas cum sa zic...pe o parte si alta...am fost si racita ce`i drept da nu reusesc sa scap d ea... pun seara crema d galbenele...a doua zi e ok...apoi dak nu mai pun cealalta zi iar se face ! plus k tot un fel d "scoarta" sau asa iritatie mi se face pe frunte unde se intalneste fruntea cu paru lol si pe o spranceana :f?rv?nad: si pe acolo dau cu crema d galbenele da nush ce sa mai fac... tzin minte k si anu trecut in anotimpu rece m`am confruntat cu pb asta` roll sa fie tot d la vreme ?

si eu patesc pe maini...nu stiu de ce

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.