homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Noni... ati mai auzit? sau folosit?

#1 2008-09-23 10:37:47

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Noni... ati mai auzit? sau folosit?

Fetele, a fost mama la o intalnire cu un reprezentant din Germania a acestei Tahitian Noni, care este o planta foarte benefica pt organism, infuentand tot sistemul imunitar si nu numai. Se face din ea un suc si se bea cate o lingura pe zi. Voi ce ziceti? Ati mai auzit? Sau cineva a folosit deja? Noi am inceput de azi sa luam. Sticla e de un litru si a costat 60 ?, destul de mult dar se zice ca merita. Va rog sa nu considerati reclama, voiam doar sa ma/ va informez. Pun si 2-3 linkuri:
http://en.wikipedia.org/wiki/Noni
http://www.terapii-naturiste.com/calivi … a/noni.htm
http://www.tahitiannoni.com/italy/itali … html?r=726 (asta e cel pe care il am eu)

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#2 2008-09-23 11:00:56

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

Re: Noni... ati mai auzit? sau folosit?

Eu am auzit de ea acum cativa ani (in 2001-2002). Este un medic in Constanta specializat in medicina naturista si acupunctura (nu-mi amintesc numele ei) care recomanda si de obicei vinde tuturor pacientilor sai Morinda Citrifolia. Mie mi-a fost prescrisa pentru mastoza fibrochistica, impreuna cu multe alte ceaiuri (in general ceea ce avea doctora in raft). Nu am luat-o - mi s-a parut prea scumpa.

Nu vreau sa fiu rea si nici sa te dezamagesc, dar cred ca daca ar fi fost o bautura minune (asa cum este descrisa de catre distribuitori) toata lumea ar fi folosit-o pana acum. Nu crezi?

Tot 60 euro costa si atunci.

Ultima oara a fost editat de Emma.28 (2008-09-23 11:01:44)

#3 2008-09-23 11:06:42

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

am auzit de noni...am mai auzit si de alte chestii de genu' asta ...si am incercat 'ciuperca' chefirului...si sunt chestii in care, daca crezi, cred ca te pot ajuta... e foarte important sa ai incredere in efectul lor

baby Dragos hjarta rugaciune

#4 2008-09-23 11:09:39

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

emma nu ma dezamagesti, don't worry. nu cred ca e deloc o bautura minune, voiam doar sa vada daca cineva care a mai folosit sau a auzit de la altii imi zice ceva de bine (sau de rau). oricum dupa parerea mea toate aceste remedii (naturiste sau nu) tin foarte mult si de autosugestie. cu cat esti mai echilibrat psihic cu atat te vindeci sau te simti mai bine mai repede. ma rog, parerea mea!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#5 2008-09-23 11:09:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

exista si la noi plante cu efecte asemanatoare, cred ca fiecare regiune are cate o planta specifica si e mai ok sa o folosim pe aceea
la noi e catina, pe care eu o recomand calduros tuturor, am inteles ca ar rivaliza cu ginsengul ca efecte
are o multime de vitamine si e o minune pentru imunitate

Publicitate

loading...

#6 2008-09-23 11:10:33

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

deliav a scris:

am auzit de noni...am mai auzit si de alte chestii de genu' asta ...si am incercat 'ciuperca' chefirului...si sunt chestii in care, daca crezi, cred ca te pot ajuta... e foarte important sa ai incredere in efectul lor

Da, sunt de acord cu tine. Sunt chestii care te pot ajuta daca crezi in ele dar, de asemenea, sunt chestii care iti pot face mai mult rau decat bine. Spre exemplu, in medicina naturista exista numeroase potiuni-minune care pretind ca rezolva probleme de sanatate foarte grave. Daca te bazezi numai pe ele, luand in considerare recomandarile distribuitorilor, cred ca vei avea de suferit foarte mult pe termen lung.

Ultima oara a fost editat de Emma.28 (2008-09-23 11:12:45)

#7 2008-09-23 11:20:41

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Emma.28 a scris:

deliav a scris:

Da, sunt de acord cu tine. Sunt chestii care te pot ajuta daca crezi in ele dar, de asemenea, sunt chestii care iti pot face mai mult rau decat bine. Spre exemplu, in medicina naturista exista numeroase potiuni-minune care pretind ca rezolva probleme de sanatate foarte grave. Daca te bazezi numai pe ele, luand in considerare recomandarile distribuitorilor, cred ca vei avea de suferit foarte mult pe termen lung.

da sunt de acord cu tine...in primul rand medicina naturista nu poate si nu trebuie sa inlocuiasca medicina conventionala...si produsele naturale merita incercate daca exista totusi niste date despre ele...eu cred in produsele naturale...dar in nici un caz ca substituenti ai terapiei cu medicamente...ci maidegraba ca adjuvanti...sau pur si simplu pentru intretinere

baby Dragos hjarta rugaciune

#8 2008-09-23 11:25:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Eu cred in medicina naturista, dar in cazul in care exista o problema, nu cred ca e ok sa iei preventiv diverse chestii, fiindca si plantele pot avea efecte negative daca sunt administrate necorespunzator.

#9 2008-09-23 13:56:13

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu as incerca ...dc nu ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#10 2008-09-23 15:12:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

Eu cred in medicina naturista, dar in cazul in care exista o problema, nu cred ca e ok sa iei preventiv diverse chestii, fiindca si plantele pot avea efecte negative daca sunt administrate necorespunzator.

exact. pt ca, in afara de "autosugestie", planta baga in organism o anumita vibratie (care, orice se spune, poate fi asemanatoare spre identica dpdv al efectului terapeutic cu cea a unui medicament alopat - numai ca asta din urma are si efecte secundare nasoale).

cat despre planta asta... am auzit de ea, dar n-am incercat.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#11 2008-09-23 16:55:11

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

heimdall a scris:

exista si la noi plante cu efecte asemanatoare, cred ca fiecare regiune are cate o planta specifica si e mai ok sa o folosim pe aceea
la noi e catina, pe care eu o recomand calduros tuturor, am inteles ca ar rivaliza cu ginsengul ca efecte
are o multime de vitamine si e o minune pentru imunitate

exact catina iau eu acum pt imunitate...asta mi-a zis medicul sa iau ca-s praf la cap imunitate

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.