|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2008-09-23 16:24:17
anticonceptionalebuna ziua!este prima mea zi aici si vin cu o problema mare-mare.Am avut concediu si trebuia sa-mi vina menstruatia, disperata am alegat la farmacie si mi s-a recomandat Mercilon pt intarziere.Eram cu 7 zile inainte de 'ziua cea mare', farmacista mi-a spus sa iau cate o pastila de Mercilon in fiecare zi la aceeasi ora, ceea ce am si facut si cand mi se termina concediul sau vreau sa-mi vina sa intrerup pastilele.Tot d-na farmacista mi-a spus ca as fi protejata de la prima pastiluta si alt mijloc de protectie nu am folosit.Zis si facut, am luat pastilele cum mi-a spus, nu mi-a venit...cand am intrerupt a venit la 2 zile un ciclu urat,ca doar il amanasem, cheaguri de sange inchise la culoare.Asta se intampla pe 17 august ziua cand mi-a revenit ciclul.Intre timp am avut o usoara sangerare si se intampla in general cand faceam treaba mica.Eu ma asteptam sa-mi vina un ciclu normal si totusi nu s-a intamplat. De o saptamana nu dorm, sunt speriata, sotul meu a plecat pe 15 august si mie mi-e teama sa nu fiu insarcinata.Am facut teste de sarcina si au iesit toate negative, si totusi de ce nu-mi vine?I s-a mai intamplat cuiva problema asta?I-am povestit sotului si am pu sproblema in cel mai cumplit mod, adica daca as fi ramas si s-a retras din discutie,noi doi neavand o relatie f buna in ultimele luni.Acum sunt speriata, tare speriata as zice si sunt si singura.E normal sa fie asa?ce sa fac? Offline #2 2008-09-23 16:34:40
Re: anticonceptionaleIn primul rand ai facut o mare prostie ca ai luat anticonceptionale la sfatul farmacistei. In al doilea rand, nu le-ai luat din prima zi de menstra ca sa fii protejata din prima zi. In cazul tau se impunea protectie suplimentara 7 zile. Ce nu inteleg din postul tau este daca ai terminat sau nu folia. Daca testele de sarcina le-ai facut la mai mult de 3 saptamani de la ultimul contact sexual cu risc sau la sapte zile de intarziere a menstrei, ele arata rezultatul corect: deci nu e vorba de sarcina. Ideea e ca ti-ai dereglat organismul jucandu-te asa cu anticonceptionalele. Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa mergi la medic si, daca se elimina posibilitatea unei sarcini, sa iti dea ceva sa-ti vina menstra pentru ca inseamna ca e o dereglare. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-09-23 16:49:14
Re: anticonceptionalemultumesc din suflet ca ai avut rabdare sa citesti 'problema' mea.Nu am terminat folia eu am luat exact 2 saptamani, apoi nu m-a mai interesat ca sotul imi pleca...am luat in perioada 1 august-15august, pe 17 mi-a venit si acum pauza.Mentionez ca nu am mai avut nici un contact sexual dupa data de 14august.Testele le-am facut saptamana trecuta, ultimul duminica. Am zis ca repet testele.Inca ceva...nu mai luasem anti niciodata, nu stiu cat conteaza dar e bine de stiut. Offline #4 2008-09-23 16:55:39
Re: anticonceptionaleTestele sunt facute corect deci rezultatul este sigur. Mergi la medic sa-ti dea ceva care sa-ti provoace menstra. Cel mai probabil este o dereglare din cauza ca te-ai jucat cu anticonceptionalele. Si alta data nu mai lua medicamente la sfatul farmacistei ca sunt de pricepute de uite ce patesti. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-09-23 17:22:26
Re: anticonceptionalemultumesc frumos!revin si sper sa va povestesc numai de bine. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-25 17:35:13
Re: anticonceptionalebuna O sa imi traiesc viata asa cum ar trebui..Nu conteaza cat de greu este voi fii bine! Offline #7 2008-09-25 17:42:36
Re: anticonceptionalece contin acele pastile? happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-09-25 20:19:09
Re: anticonceptionalebuna fetelor,stie cineva daca ceaiul de menta scade eff ac????????Am o problema cu amigdalele si tre sa folosec lichide calde multe si cum nu pot bea apa calda:))),beau ceai de menta. Ultima oara a fost editat de adita (2008-09-25 20:20:08) Offline #9 2008-09-25 20:19:48
Re: anticonceptionalenu scade..numai cel de sunatoare! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #10 2008-09-25 20:21:23
Re: anticonceptionaleoki,ms mult multa sanatate la toata lumea ca am vazut cateva topicuri care ma ingrozesc . Offline #11 2008-10-20 10:04:51
Re: anticonceptionaledaca le iei din prima zi de menstruatie, esti protejata din prima zi Offline #12 2008-10-20 12:04:17
Re: anticonceptionalee concludent dupa 3 saptamani de la contactul cu risc sau la o saptamana de la intarzierea menstrei Offline #13 2008-10-20 12:04:26
Re: anticonceptionaleralucutza testul de sarcina este concludent la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 7 zile de intarziere a menstrei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #14 2008-10-20 13:04:23
Re: anticonceptionaleralu le ai inceput sau nu din prima zi de menstra? happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-10-20 16:32:34
Re: anticonceptionaleorice test e concludent daca e facut la aprox.21 de zile de la contactul cu risc. Offline #16 2008-10-20 16:44:59
Re: anticonceptionalela 2 sapt analiza beta hcg e concludenta Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #17 2008-10-26 20:51:44
Re: anticonceptionalefetelor am o intrebare....pina ieri am luat pastila la ora 9...acum cu schimbarea orei ar trebui sa o iau la 8...acum sunt in perioada de pauza...duminica incep o noua folie....intrebarea mea este daca pot sa iau pastilutele la aceeasi ora ca pina acum, adica ora 9, fara sa ma afecteze cumva "Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-te asupra clipei prezente.." Buddha Offline #18 2008-10-26 20:56:27
Re: anticonceptionale
pai daca zici ca esti in pauza inseamna ca ai folie de 28 de pastile, alea 7 poti sa nici nu le iei, nu au hormoni, doar te ajuta sa nu uiti cand termini folia.... Offline #19 2009-02-05 14:44:21
Re: anticonceptionaleeu am lat marvelon de 3 ani dar sincer niciodata chiar la ora fixa.acc combinate iti asigura o libertate de miscare de 12 ore cele care contin doar progestativ se iaucu sfintenie la ora fixa cu acelea si 10 min conteaza Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|