|
Nu esti logat.
Voi credeti in dumnezeu?#1 2008-09-24 10:28:55
voi credeti in dumnezeu?buna fetelor! Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #2 2008-09-24 10:30:09
Re: voi credeti in dumnezeu?da, eu cred si atunci cand m-am rugat pt ceva mi s-a indeplinit There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2008-09-24 10:31:48
Re: voi credeti in dumnezeu?si eu cred Dance like nobody is watchin.... Offline #5 2008-09-24 10:33:11
Re: voi credeti in dumnezeu?
asta asa e dremer,multi se roaga si sper sa obtina acel ceva cat mai repede si daca nu obtin zic 'gata nu mai cred k oricum nu ajuta la nimic..pacat Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-24 10:35:16
Re: voi credeti in dumnezeu?eu nu cred Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #7 2008-09-24 10:36:07
Re: voi credeti in dumnezeu?eu cred Offline #8 2008-09-24 10:38:46
Re: voi credeti in dumnezeu?alexa de ce nu crezi? Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #9 2008-09-24 10:43:16
Re: voi credeti in dumnezeu?si eu m-am rugat sa iau loc de cazare unde voiam da...nu a fost asa...asta fiind spus mai in gluma Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #10 2008-09-24 10:43:54
Re: voi credeti in dumnezeu?da,cred in Dumnezeu,desi nu sunt o persoana prea...religioasa sa zic asa,in sensul ca nu merg la biserica decat foarte rar. Offline #11 2008-09-24 10:45:26
Re: voi credeti in dumnezeu?Eu nu cred in Dumnezeul promovat de religia crestina. Am mai zis-o si o repet. Pur si simplu nu cred. Insa cred ca exista ceva, undeva, ceva ce momentan ne depaseste forta de intelegere, cea actuala, cel putin. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #12 2008-09-24 10:50:30
Re: voi credeti in dumnezeu?fiecare om,fiecare popor alege sa creada in ceva sau cineva ( un dumnezeu indiferent de felul in care este numit, in spirite - shintoistii si altii ) Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #13 2008-09-24 10:52:55
Re: voi credeti in dumnezeu?Eu cred... Sigur exista cineva sau ceva care ma protejeaza... Ca ar fi putut sa mi se intample atatea lucruri rele altfel... Offline #14 2008-09-24 10:54:04
no offense, dar e stupida intrebarea ta, nu te supara pe mine Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-09-24 10:55:52) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #15 2008-09-24 10:55:23
Re: voi credeti in dumnezeu?am eu un coleg la facult care zicea ca el vrea sa se duca la manastire sa se roage ca e mai bine primita rugaciunea de acolo...eram pe jos de ris...rugaciunea e rugaciune chiar daca o zici acasa, in tramvai sau unde mai vrei tu...e o tampenie sa zici ce a zis el...ca e mai bine primita nu stiu unde.... Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #16 2008-09-24 11:01:19
Re: voi credeti in dumnezeu?alexa intentia mea nu a fost rea cand te-am intrebat,daca te-ai suparat atunci mea culpa..sorry Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #17 2008-09-24 11:12:47
Re: voi credeti in dumnezeu?Are dreptate alexa cand spune ca nu e credincios cel ce se falseste cu credinta lui, ci cel de tace si face. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #18 2008-09-24 11:13:12
Re: voi credeti in dumnezeu?Eu nu am nimic cu cei foarte religiosi, adica nu ma feresc de ei ca draq de tamaie Dar, nu as avea ce sa discut cu astfel de persoane, fiindca e clar ca avem idei complet opuse. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #19 2008-09-24 11:15:54
ideea e ca daca ceri altceva decat "faca-sa voia Ta" si iertare.... nu mai e rugaciune. e cerseala si ne miram ca nu primim ce vrem si cand vrem. si spunem ca "Dumnezeu nu ne aude". si suntem atei in devenire... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|