|
Nu esti logat.
Violul...socant-3#39 2008-09-24 14:46:21
Re: Violul...socant
Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #40 2008-09-24 14:46:23
mi se pare prea usoara pedeapsa... la chestii din astea sunt ochi pentru ochi.... si la sfarsit si ce ai zis tu, ca bonus! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #41 2008-09-24 15:07:15
eu am ieshit d mule ori cu prietenul meu si cu prietenii lui. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #42 2008-09-24 15:07:42
Re: Violul...socants'a dat o parte din filmuletz la stiri, d'apai pe net Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-09-24 15:08:07) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #43 2008-09-24 15:13:28
Re: Violul...socantshocant filmuletu cu jodie foster i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#44 2008-09-24 17:03:39
Re: Violul...socantNu se poate, pur si simplu nu se poate sa faci tu, ca barbat, asa ceva unei femei. Mi se pare ... oribil e putin spus. Ar merita inchisoare ani buni. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #45 2008-09-24 17:54:00
Re: Violul...socantUltima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-20 19:16:46) Offline #46 2008-09-24 19:56:52
Re: Violul...socantmai era o emisiune la tv despre viol. si ziceau unii ca de ce se imbracata fetele cu fuste scurte, ca de ce se duc acasa la nu stiu cine...ca o cauta cu lumanarea. :f?rv?nad: pai daca eu vreau doar sa ma sarut cu prietenul...si el ma violeaza e vina mea ca am fost de acord sa ma sarute? de la sarut la sex e cale luuunga...sau de la imbracat in fusta sau la dus la o petrecere. atata timp cat ea spune nu....chiar si in ultimul moment dupa ce i-a dat lui toate sperantele...eu consider ca e viol si ar trebui pedepsit. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #47 2008-09-24 20:04:00
Re: Violul...socantp.s. si ce e cel mai rau e ca pana si femeile gandesc asa....ca si-a cautat-o cu lumanarea....ca ce a cautat acolo.... din cauza mentalitatii astea multe fete nu se duc la politie...ca dup-aia tot ele vor fi considerate vinovate...ca ele au provocat. :f?rbannad: If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #48 2008-09-24 22:30:03
Re: Violul...socantio crek imi dadeam viata acolo numai sa stiu k am facut tot posibilul sa ma opun http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #49 2008-09-25 12:02:38
Re: Violul...socanthttp://www.click.ro/actualitate/proful- … e-stiintei da de scarbosenia asta de bosorog idiot ec mai ziceti? in numele stiintei auzi. cat ed tembel si retardat sa fii sa-i faci asa ceva copilului tau in "scopuri medicale" cum spune el. :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2008-09-25 12:02:58) 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #50 2008-09-25 12:06:38
Re: Violul...socantpe mine a incercat unu sa ma violeze cand eram mai mica. a intrat in scara dupa mine. nu a fost cazu sa ma lupt pe viata si pe moarte acolo, pentru k respectivul s=a speriat cand am dat in el. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #51 2008-09-25 12:13:36
oamenii astai sunt bolnavi rau http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #52 2008-09-25 12:14:53
exact asa am patit si eu, aveam vreo 17 ani... si eu am tipat si am dat in el pana a fugit... insa sa fii inchisa intr-un apartament, sa nu pot fugi, sa fie 3 contra 1.... la inceput frica iti da curaj sa ripostezi, dar daca incepe sa dea in tine si sa-ti puna cutitul la gat, e greu de spus ce poti face in asa o situatie... ma gandesc ca eu mai degraba m-as arunca pe geam... dar oare merita sa mori sau sa ramai nenorocit pe viata? greu, tare greu de spus... Doamne fereste sa ajungi intr-asa o situatie... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-09-25 12:15:46) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #53 2008-09-25 13:05:27
Re: Violul...socanteu nu stiu cum pe unii ii mai suporta pamantul. ce bien ar fi daca am avea si noi legi calumea.atunci sa vezi ce ar scadea rata vilourilor, crinelor etc. mi se par ani prea putini pt unu care e dus cu pluta rau de tot. Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2008-09-25 13:18:33) 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #54 2008-09-25 16:14:30
eu zic ca era o lege f buna...care daca am avea o si azi sa vezi cum ar scadea considerabil numarul violurilor...daca exista pedeapsa cu moartea dc nu ar putea exista si asta? happy with him...inlove with him... Offline #55 2008-09-25 19:34:50
ba da as vrea,altfel nu spuneam.Daca doamne fereste m-ar viola oricum as ramane bolnava psihic pt tot restul vietii si decat sa imi petrec viata chinuindu-ma si automat chinuindu-i pe cei care ma iubesc prefer sa mor. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #56 2008-09-25 23:43:42
Re: Violul...socantdoamne cati oameni bolnavi psihic exista pe lumea asta ....capabili de asa ceva.... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #57 2008-09-25 23:50:39
Re: Violul...socantChiar ca sunt bolnavi..nu stiu ce a fost in mintea lu'ala..eu aveam vreo 13 anisori atunci...eu am ramas marcata numai din asta...apai fetele carora chiar li s'a intamplat asta..nici nu vreau sa'mi imaginez Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|