|
Nu esti logat.
Masaj cu vacuum#1 2008-09-24 11:11:06
masaj cu vacuumam fost la un salon de infrumusetare si mi-am luat 10 sedinte de masaj anticelulitic si 10 sedinte de masaj cu vacuum. Offline #2 2008-09-24 11:12:26
Re: masaj cu vacuumsunt sigura ca 10 sedinte nu sunt de ajuns de obicei se fac in serii de cate 10 pana ajungi la rezultatul dorit acum depinde si de cat de multa celulita ai Offline #3 2008-09-24 11:13:54
Re: masaj cu vacuumandrav, esti din Bucuresti ? daca da, spune-mi si mie, te rog, unde le faci si cat te costa Offline #4 2008-09-24 13:23:00
Re: masaj cu vacuumPai asta e, ca nu am multa, nu e vizibila decat daca strang pielea...si atunci destul de putin. Ultima oara a fost editat de andrav (2008-09-24 13:28:50) Offline #5 2008-09-24 13:55:53
Re: masaj cu vacuumda vacuumul e f bun si nu te doare e chiar relaxant....e bun k deslipeste celulita de muschi si in combinare cu masajul anticelulitic are efecte mai bune ...eu pe langa vacuum fac si impachetari ..be the best ...fuck the rest )) Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-25 13:23:56
Re: masaj cu vacuumsa va zic si eu ceva legat de chestiile de genul...iarna trecuta am mers si eu la un salon dinacesta de remodelare corporala.14 sedinte de electrostimulare,5 impachetari cu namol in sauna cu infrarosii etc..am si uitat inca mai ce am platit o gramada de bani.la inceput m-au cantarit,m-au masurat.tin sa spun ca in acest timp faceam si tae bo.deci ma si miscam.si respectam programul...dar sincer nu am avut niciun rezultat.nu vreau sa descurajez pe nimeni dar asta am patit eu.cel mai mult ajuta masajul cu mana facut de cineva care se pricepe+ o crema antiucelulita buna si miscare.eu cand am facut asa am avut rezultate mult mai bune si am scapat si mai ieftin...pe banii care i-am dat la acel salon pt o luna,plateam 10 abonamente de masaj normal anticelulita si mergeam aproape tot anul.dara m vrut si eu sa scap de celulita ca s-a facut atata reclama....si despre vacuum pot sa zic ac nu e indicat persoanelor cu fragilitate capilara.in plus majoritatea femeilor se invinetesc dupa vacuum. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|