homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viza de flotant...

#1 2008-09-24 11:28:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

viza de flotant...

care ati trecut prin asta... pls spuneti-mi ce tre facut pt a obtine o viza de flotant. eu am un ap pe care vreau sa-l inchiriez, dar, fiind in centru si suma ceruta fiind marisoara, imi vin mia mult studenti straini, care vor neaparat inchieriere legala, pt ca au nevoie de resedinta. acu sunt 2 probl:
1. si eu si sotul ne-am trecut proaspat adresa din buletin in ap respectiv. daca merg cu chiriasii al politie, aia n-or sa ma intrebe pe mine unde stau? si n-or sa-mi ceara mie mai intai viza de flotant pt adresa reala la care locuiesc?
2. contractul incheiat intre mine si chirias e tot aia cu contractul doveditor la finante? sau acolo mai completezi un formular tip? pt ca mie mi-ar conveni sa inchei un contract de mana cu ei, pe suma reala, sa primesc banii, apoi sa completez alt conmtract, fictiv, al finante. aaa... si inca ceva... presupunand ca ,erge... daca clientul e adus de o agentie (cu care eu n-am contract, doar ma suna ei), mai e valabil asa?

Ultima oara a fost editat de katami (2008-09-24 11:28:44)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2 2008-09-24 11:32:11

katami
Platinum member

Re: viza de flotant...

cezady a scris:

trebuie sa va duceti la primaria de care apartineti..si li se trece pe buletin adresa ,cu o stampila de viza de flotant..in felul asta ei pot sa primeasca corespondenta acolo

nu doar.. astia straini au nevoie de viza, daca nu pot zbura din tara oricand.

problema e: daca am si eu adresa tot acolo... e bai? si cum e cu contractul "oficial"?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3 2008-09-24 11:34:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

katami, despre contract nu stiu, dar pentru viza nu-i intereseaza daca stai tu acolo sau nu, vor copie legalizata dupa actul de proprietate si atat, sau cel putin asa era aum 100 de ani cand am facut eu treaba asta

#4 2008-09-24 11:43:30

katami
Platinum member

copie legalizata? hm... da nush daca se legalizeaza astea... in finek, bine macar ca nu tre sa umblu eu pt mine si al meu. ms

#5 2008-09-24 11:44:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cel mai bine intreaba la circa de politie, ca mai sunt diferente de la una la alta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.