|
Nu esti logat.
Sibiu...pareri!-2#20 2008-09-25 15:16:33
Re: Sibiu...pareri!ms mult fetele ...daca o sa am nevoie o sa va mai intreb cu siguranta cate ceva ... eu am auzit numai lucruri frumoase despre Sibiu de la prieteni...exact cum spunenai si tu AiluJ...un oras care-ti ramane in suflet baby Dragos Offline #21 2008-09-25 21:59:16
Re: Sibiu...pareri!
pai bine mai fata, asa aflu si io ca vrei sa mergi in sibiu, eu am fost la Alexandra Veselin din fac si e bestial orasul, dar parca tot mai fain e vara, mi-a placut la nebunie, merita vazut ca si Sighisoara de altfel. Stiam eu de o pensiune misto in Sibiel, ma interesez daca vrei. singura chestie care m-a uimit la Sibiu ca toate terasele (vara) si majoritatea barurilor se inchid devreme, acum nu mai stiu daca e la fel. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #22 2008-09-25 23:24:59
Re: Sibiu...pareri!da, asa e si acum. se inchid magazinele mult prea repede. iti placea vara ada? si mie, ca vorb ta, era plin de terase. dar doar atat. altceva.....cand vine iarna totul e pustiu. intr-adevar iti ramane in suflet, ca doar de asta e centru istoric, dar asta e doar pe centru. in rest,,,,nu prea e mare lucru Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #23 2008-09-26 13:54:47
nu stiu ce dar in Sibiu pur si simplu m-am simtit ca acasa, chiar poate mult mai bine, este mai pasnic, mai curat, mai linistit, mai frumos...etc. vara este absolut superb. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #24 2008-09-26 14:00:51
i-auite ma...io uitasem ca ai fost in sibiu....las' ca vb noi baby Dragos Offline Publicitateloading...
#25 2010-04-21 20:11:53
Re: Sibiu...pareri!fetele de 1 mai sunt sibiu "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #26 2010-04-30 18:46:42
Re: Sibiu...pareri!deci, ceva recomandari ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|