homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sibiu...pareri!-2

#20 2008-09-25 15:16:33

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Re: Sibiu...pareri!

ms mult fetele ...daca o sa am nevoie o sa va mai intreb cu siguranta cate ceva ... puss eu am auzit numai lucruri frumoase despre Sibiu de la prieteni...exact cum spunenai si tu AiluJ...un oras care-ti ramane in suflet

baby Dragos hjarta rugaciune

#21 2008-09-25 21:59:16

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

deliav a scris:

ms mult fetele ...daca o sa am nevoie o sa va mai intreb cu siguranta cate ceva ... puss eu am auzit numai lucruri frumoase despre Sibiu de la prieteni...exact cum spunenai si tu AiluJ...un oras care-ti ramane in suflet

pai bine mai fata, asa aflu si io ca vrei sa mergi in sibiu, eu am fost la Alexandra Veselin din fac si e bestial orasul, dar parca tot mai fain e vara, mi-a placut la nebunie, merita vazut ca si Sighisoara de altfel. Stiam eu de o pensiune misto in Sibiel, ma interesez daca vrei. singura chestie care m-a uimit la Sibiu ca toate terasele (vara) si majoritatea barurilor se inchid devreme, acum nu mai stiu daca e la fel.

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#22 2008-09-25 23:24:59

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

da, asa e si acum. se inchid magazinele mult prea repede. iti placea vara ada? si mie, ca vorb ta, era plin de terase. dar doar atat. altceva.....cand vine iarna totul e pustiu. intr-adevar iti ramane in suflet, ca doar de asta e centru istoric, dar asta e doar pe centru. in rest,,,,nu prea e mare lucru

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#23 2008-09-26 13:54:47

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

majestik a scris:

da, asa e si acum. se inchid magazinele mult prea repede. iti placea vara ada? si mie, ca vorb ta, era plin de terase. dar doar atat. altceva.....cand vine iarna totul e pustiu. intr-adevar iti ramane in suflet, ca doar de asta e centru istoric, dar asta e doar pe centru. in rest,,,,nu prea e mare lucru

nu stiu ce dar in Sibiu pur si simplu m-am simtit ca acasa, chiar poate mult mai bine, este mai pasnic, mai curat, mai linistit, mai frumos...etc. vara este absolut superb.
eh, si restul e frumos, nu numai centrul, are ceva fermecator...

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#24 2008-09-26 14:00:51

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

ada2910 a scris:

majestik a scris:

nu stiu ce dar in Sibiu pur si simplu m-am simtit ca acasa, chiar poate mult mai bine, este mai pasnic, mai curat, mai linistit, mai frumos...etc. vara este absolut superb.
eh, si restul e frumos, nu numai centrul, are ceva fermecator...

i-auite ma...io uitasem ca ai fost in sibiu....las' ca vb noi  diablo

baby Dragos hjarta rugaciune

Publicitate

loading...

#25 2010-04-21 20:11:53

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

fetele big_smile de 1 mai sunt sibiu  dance
rockoteci faine sunt?big_smile si pe unde ?
aa, si inca ceva, magazine de antichitati sau ceva de genu,gasesc ? big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#26 2010-04-30 18:46:42

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

deci, ceva recomandari ?big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.