homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cazeum pe amigdale,tratament.

#1 2008-09-24 23:27:41

adita
Full member
Inregistrat: 2008-03-26

cazeum pe amigdale,tratament.

fetelor,am revenit cu o noua problema,scap de una dau de alta.Deci problema e cam asa:sunt o fire mai sensibila si am mereu probleme cu gatul,anul acesta in luna iulie a fost mai urata problema in ses ca mi sau inflamat amigdalele,am ajuns la antibiotic,am terminat tratamentul si a fost totul oki.Imediat dupa terminarea tratamentului am facut o serie de analize de sange,analizele mi-au indicat ASLO in limite normale,am fost si la ORL,pt ca simteam tot timpul un gust rau in gura,in prima faza am crezut ca e de la dantura,m-am inselat,Dupa vizita la orelist mi sa spus ca la nivelul amigdalelor apare asa numita substanta CAZEUM,cu aspect branzos si de la acest cazuem este acest miros.Igiena orala o fac zilnic de cateva ori dar totusi mirosul nu dispare.     .......Daca cineva cunoaste un tratament pt asa ceva,va rog.......Ar fi o varianta cu operatia amigdaleleor(scoaterea lor),nu prea asi vrea.Nu-mi zice nimeni nimic,pls daca a fost cineva in situatie???

Ultima oara a fost editat de adita (2008-09-25 00:09:46)

#2 2008-09-25 10:56:51

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: cazeum pe amigdale,tratament.

poti incerca badijonarea amigdalelor cu propolis

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.