|
Nu esti logat.
Pareri despre o anum situatie!-2#20 2008-09-25 14:50:17
Re: pareri despre o anum situatie!daca v`a citit preotul e ok. daca is de acord parintii ce o intereseaza pe ea? tu faci ce vrei tu, cum te simti cu mai bine si cum crezi ca e mai bine pt amandoi. si te rog danutza...scrie un pic mai romaneste, ca se ciste destul de greu cu limbajul de messenger. Ultima oara a fost editat de Danae (2008-09-25 14:51:17) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #21 2008-09-25 21:17:02
Re: pareri despre o anum situatie!sa te doara in c*r si nici acolo de ce zic altii.. am patit-o si eu cu asa zisii "prieteni" cand m-am casatorit la 20 si tot comentarii tampite au facut si acu mai au unii de comentat da m-am prins si eu intr-un final ca ei nu conteaza ci eu si al meu sot si fericirea noastra.. stai linistita si fa ce simti tu ca tre sa faci fara sa iei in seama comentariile altora invidiosi, nestiutori, rautaciosi sau idioti.. fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #22 2008-09-25 21:22:42
Re: pareri despre o anum situatie!pai.. sincer ... ar fi bine sa faci cum spun si fetele... nu are rost sa te intereseze de ceea ce spune ea.. din moment ce ai tai sunt de acord cu relatia si dupa cate spui ati fost si la preot. Nu e niciun pacat, deci. Nu ai de ce sa iti faci probleme. Eventual ii poti spune sa nu se mai bage in viata ta si atat. Multa batfa Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline #23 2008-09-25 21:46:39
Re: pareri despre o anum situatie!
scumpa...sincer nu trebuie sa-ti pese, fara suparare dar e cam...hmmm..prea de moda veche (ca sa fiu finuta), eu stau cu al meu tot de la 21 de ani si chiar ai mei au propus asta...(hahaha...mai ca ma dadeau afara din casa...glumesc), au zis sa avem si noi linistea noastra...iar verisoara ta....e o invidioasa, simplu. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #24 2008-09-25 23:09:20
Re: pareri despre o anum situatie!Daca sunt de acord parintii tai,pe ea ce o doare capu ce faci tu? ) In locul tau ii inchideam gura cu ceva..probabil ca parintii ei nu ar lasa'o si de aceea e invidioasa cred eu..Eu as prefera sa fie de acord parintii mei cu asta si sa ma barfeasca "prietenii" Offline Publicitateloading...
#25 2008-09-25 23:36:52
Re: pareri despre o anum situatie!
....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #26 2008-09-25 23:42:04
Re: pareri despre o anum situatie!asta nu-i o situatie sa-ti bati capu cu ea prea mult. daca te mai critica trimite-o de unde-a iesit si gata. nu-i problema ei "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #27 2008-09-26 20:24:50
Re: pareri despre o anum situatie!tu traieste-ti viata asa cum consideri de cuviinta si nu te mai lua dupa totii suparatii pe viata, invidiosii, si rau intentionatii „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #28 2008-09-26 20:41:44
Re: pareri despre o anum situatie!d mult nu imi mai pasa ce cred ceilalti despre mine sau din ce cauza ma critica atata timp cat eu ma simt cu sufletul impacat si curata nu mai bag in seama barfele si rautalite oamenilor care nu isi vad de viata lor ...asa ar trebui sa face toate!v am pupat! Offline #29 2008-09-26 20:44:06Re: pareri despre o anum situatie!in cazul tau cred ca e vorba de invidie, pana la urma nu trebuie sa iti dicteze nimeni viata...mie putin imi pasa de parerea celorlalti, mi-as dori sa le pese si celor apropiati mie la fel de putin, sa nu mai aud expresii de genul "ce spune lumea" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #30 2008-09-26 20:51:42
Re: pareri despre o anum situatie!vai cat de greu ti-am citit mesajul Offline #31 2008-09-26 21:03:30
Re: pareri despre o anum situatie!aoleu! daca m-as lua eu dupa gura lumii, in secunda doi m-as fi despartit de iubit! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|