|
Nu esti logat.
Probmele oftalmologice?#1 2008-09-25 14:04:58
Probmele oftalmologice?Am si eu o intrebare... Colega mea de camera ia Yasmin de 4 luni , insa le ia "dupa ureche". Oricum, ea jura ca din cauza pastilelor i-au crescut dioptriile de la ochelari. Si eu am fost la control si am descoperit ca am inregistrat o crestere neobisnuita dar am pus-o pe seama faptului ca am avut mult de citit si de lucrat in fata calculatorului. Dupa ce mi-a recomandat AC (tot Yasmin) l-am rugat de ginecolog sa-mi spuna TOATE reactiile adverse si efectele secundare posibile, oricat de improbabile ar fi si nu a mentionat nimic despre asa ceva. E totusi posibil sa fie de la AC? Nici in prospect nu spune nimic despre asa ceva. Amandoua avem miopie progresiva. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #2 2008-09-25 14:33:44
Re: Probmele oftalmologice?nu e de la pilule sigur. eu de cand iau ac mi`a scazut dioptria...dar nu crd ca e din cauza lor. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-09-25 14:38:23
Re: Probmele oftalmologice?nu e de la Ac ,eu am miopie si am luat pastile si mi-a ramas la fel .Nu are nimic de a face pilule cu problemele oftalmologice Offline #4 2008-09-25 15:19:59
Re: Probmele oftalmologice?Multumesc mult tuturor... Pot acum sa imi linistesc prietena. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #5 2008-09-25 15:49:45Re: Probmele oftalmologice?
Da, si spune-i sa nu le mai ia "dupa ureche", ca poate va avea probleme altfel decat oftalmologice. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|