|
Nu esti logat.
Cine imi explica si mie???#1 2008-09-25 19:20:57
cine imi explica si mie???am facut un test pap si mi-a iesit urmatorul rezultat: diagnostic clinic=colpita; grad de diferentiere=L GSIL [C II] flora bacilara, celule endocervicale=frecvente polinucleare; si am mai facut analiza de sange pt prolactina si a iesit marita=20,3, la recomandarea ginecologului deoarece am 2 fibroadenoame la san. imi puteti spune si mie ce inseamna aceste rezultate?dar imi puetei spune si ce as putea primi k si tratament?orientativ...sper k nu am probleme mari Ceea ce nu te omoara te face mai puternic!!! Offline #2 2008-09-25 19:48:21
Re: cine imi explica si mie???ai o mica rana pe col intretinuta de o infectie dar nu stiu cu ce. tratamentul e cu ovule. pt prolactina vb cu un endocrinolog mami de minuni Offline #3 2008-09-25 20:49:10
Re: cine imi explica si mie???poate ai avut o infectie...sau poate folosirea ob urilor sau contactele fara suficienta exicitatie au contribuit la formarea ei... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-09-26 00:39:02
Re: cine imi explica si mie???te cred...multa sanatate si te asteptam cu vesti happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-09-27 21:53:57
Re: cine imi explica si mie???eu as zice sa faci o analiza de secretie... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|